Al zato imam butler under 25,0
nbaspecialtips wrote:vidio sam gordona ovdje, sreca ne odigrah ga iako sam sebi spremio analizu- htjeo 2 unita... sreca sto nisam
Al zato imam butler under 25,0
ako mozes napisi mi zasto si mislio gordon under koji suta 10 trojki po mecu da da 50 posto to je 15 poena ,pa me zanima zasto si mislio under pogotovo kad je treci potrosac lopti danas nije igrao
nbaspecialtips wrote:ma mislio sam over upravo zbog toga sto si naveo... napisao sam ja za ovaj jedan sajt punu analizu za njega i htjeo ga jos i igrati i reko ajde necu klimav mi je, ne igram ga cesto... realno, analiza b bila na mjestu, a ne mozes nista kad neko imas sut 3/17
ma procitah under pa zato ,reko da vidim tu analizu za under
Evo sta ja odigrah danas:
J.Butler [25.0] UNDER 2/10
L.Williams [13.0] OVER 2,5/10
W.Barton [12.5] OVER 3/10
N.Jokic [18.5] OVER 2/10
A.Wiggins [18.5] UNDER 3/10
H.Whiteside [17.5] OVER 3/10 Pao
nbaspecialtips wrote:A zasto si se odma uvrijedio kad je covjek iznjeo cinjenice koje ruse tvoju analizu?
Dallas dijeli prvo mjesto kao najsporija ekipa u ligi- samo 93.3 posjeda u prosjeku po utakmici (oni i Utah). S druge strane, BUllsi dijele 23 i 24 mjesto, tj spadaju u top 8 najsporijih ekipa. Brza igra je velik broj posjeda, dosta bodova iz tranzicije... cist asuprotnost ovoj utakmici. Da igraju brzo ne bi granica bila 196,5.
Druga stvar, hoce on preskocit, ali svkaako treba odgovoriti i pokazati koliko gresaka u jednoj analizi od dve recenice, cisto da znaju oni koji prvi put citaju da im slucajno ne ostane u glavu da Dallas igra brzu kosarku hah
Tisina glupko over dosao ....sssssss