Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By K.dUrant
#7872 Evo ovako: vec sam dugo na ovoj stranici i pratim vas,pocetak je extra bio,sto se vise clanova pridruzuje i sto je starija stranica to je gore,svakakva djeca svasta pisu,ne zna se ko pije ko placa,koja prva dva-tri covijeka stave parove to se ponavlja,nemojte stavljat nesto bez veze,danas ste uvjerljivo govorili denver hendikep 1,ja to nebi ni u ludilu odigrao,malo pogledajte omjere,pogledajte prosle utakmice tko s kim igra,nemojte samo kvote gledat i mislit ako je philadelphia izgubila samo jednu preko 20 razlike u sezoni da ce ih svatko kantat,svaka cast pojedincima sto skidaju,ima vas dosta i skidam vam kapu ali ova djeca sto ovde borave i sto su se ufurali u nba neka se okanu toga sporta i nek igraju pikada a ne kladionicu,eto hvala na razumjevanju i jos jednom svaka cast pojedincima,ima vas kvalitetnih par ;)
By UncleDrew
UncleDrew said

19.5/Lillard D. (POR) više 1,85

Što reći za ovog igrača koji će sasvim sigurno biti Rookie godine igra fenomenalno,u prvoj sezoni se odmah prometnuo u vođu i to radi dobro.Danas gostuje kod Chicaga a poznato je da njegovu poziciju najslabije brane i očekujem da više potegne jer mu je čuvar Nate Robinson koji ne igra baš obranu.u Zadnjih 10 je odličan i na 8 je išao 20+ nadam se da će i danas nevjerujem da će biti blowout i Lillard će odigrati svojih oko 40min što bi trebalo biti dovoljno.

18.5/Holiday J. (PHI) manje 1,85

Danas Philadelphiju očekuje rekao bih nemoguća misija.Gostuju kod Denvera koji hvata 14 uzastopnu pobjedu i 16 domaću i uz Miami su najbolji domaćini a Philadelphija je izgubila 14 zaredom u gostima.Mislim da je sve jasno ovdje Denver će ovo rješiti do poluvremena i očekujem blowout kao sinoć kad su igrali s Clippersima,Holiday iako je igrao 33 min bio je nevidljiv i zabio je 2 poena uz šut 1-8 nevjerujem da može ponoviti tako lošu večer ali isto tako mislim da će teško preći granicu u 3. četvtine jer blowout je ode izvjestan a i Holiday je poznat kao domaćinski igrač.

Kladionica favorit,ispričavam se što sam ponovio parove od ekipe iznad mene ali sam analize već bio napisao prije nego što sam otišo uplatit,a i danas je lošija ponuda nemogu improvizirat pa da stavim neki drugi par jer stvarno neznam šta bi igrao,sretno !!

WIIIIN kakva završnica u Denveru izvukli su i 14. pobjedu zaredom i srećom nije otišlo u produžetke i Holiday ostao na 18 danas odličan dan sve je prošlo Kiss
By royalac
royalac said

Ne znam da li vam stižu poruke uopšte pa ću ovdje napisati trenutno.

Harvard - New Mexico (Harvard +11) - upoređivao sam i jbg, ne znam šta bih rekao, on je igrao i ja ću
California vs UNLV (UNLV -3) - opet, nisam expert ali je hendikep porastao
Missouri vs Colorado (Colorado +2.5) - za ovaj je najmanje siguran pa sam njega stavio u kombinaciji sa svojim parovima iz drugih sportova

Prethodno je već završen jedan meč a drugi u toku od ovih koje mi je poslao i trebao bi proći, već vode 13 razlike a hendikep granica je bila 8.5 prije 4 sata.

EDIT: Najbolje je samo da ispratite rezultatski, bez uplata. Do sada je najlošija noć bila 4-4 a najbolja 6-1 što se tiče rezultata pa da ne pogodite onu 'crnu'. Za danas je 1 prošao, drugi veoma vjerovatan onda ostaju samo ovi gore napisani.

Sinoć samo UNLV nije prošao. Parovi 4-1.
E da, ne planirajte napisati 5-6 ncaa parova na tiket, samo singlovi se igraju.
By canca
K.dUrant said

Evo ovako: vec sam dugo na ovoj stranici i pratim vas,pocetak je extra bio,sto se vise clanova pridruzuje i sto je starija stranica to je gore,svakakva djeca svasta pisu,ne zna se ko pije ko placa,koja prva dva-tri covijeka stave parove to se ponavlja,nemojte stavljat nesto bez veze,danas ste uvjerljivo govorili denver hendikep 1,ja to nebi ni u ludilu odigrao,malo pogledajte omjere,pogledajte prosle utakmice tko s kim igra,nemojte samo kvote gledat i mislit ako je philadelphia izgubila samo jednu preko 20 razlike u sezoni da ce ih svatko kantat,svaka cast pojedincima sto skidaju,ima vas dosta i skidam vam kapu ali ova djeca sto ovde borave i sto su se ufurali u nba neka se okanu toga sporta i nek igraju pikada a ne kladionicu,eto hvala na razumjevanju i jos jednom svaka cast pojedincima,ima vas kvalitetnih par http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

zasto onda ti nisi fino napisao onima koji su to igrali, ja ne bih preporucio denver hendikep to i to, nego si se nasao praviti pametan nakon utakmice ? Ja osobno nisam nista igrao ali nije red sada pisati ovakve postove...
By iggidala
#7881 Ja sam sinoc naglasio Lillarda Noaha i Boozera na osjecaj :) sva trojica prosla na svu srecu , bar meni jer je Boozer bio na granici u psk 15.5 .. Nadam se da je netko poslusao.
By melo7
melo7 said

unatoc losoj ponudi uzeo sam nesto tek toliko za ispratit

noah 11.5 više 1.82
chicago kod kuce protiv portlanda, u prvoj tekmi im je dao 16p, portland na poziciji centra prima visokih 20p po tekmi u gostima, i uz veliku minutazu noah-a i malo srece ovo danas prolazi.

turner 11.5 više 1.70
igraju sa denverom u gostima, mislim da ovdje slijedi blowout samo se nadam da ce igrati dovoljno minuta te uspjeti proci ovako nisko postavljenu granicu uz svojih 13 suteva u prosjeku po tekmi + 2,3 bacanja, i nadam se da ga nece uzeti iguodala na cuvanje jer je i to argument protiv uz blowout ali jednostavno sam morao uzet ovako nisku granicu na turnera.

to sam odigrao jos ujutro, ali tek sada analize jer nisam stigao prije a i vidim da su kvote sad pale i na jednom i drugom paru.

fortunawin
kvota: 3.09
ulog: 5/10

WIN !