Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nina84
johnny K. said

JRUE HOLIDAY (17,5) - MANJE
Jrue je u zadnjoj utakmici protiv Charllotea bio katastrofalan,sut iz igre bio mu je 2-24 (8%) a trica 0-5 , sto je bio glavni razlog poraza protiv Bobcatsa.Veceras docekuju Hawkse,sestoplasiranu ekipu Istoka.Holiday protiv Hawksa u zadnjih 10 meceva nije isao vise , a nadam e da ce se taj niz nastaviti.Od zadnje je redom imao: 11,11,9,7,16,12,15,4,8,13. Napomenimo da 76-ersi nemaju sanse za playoff tako da im ova tekma nista ne znaci...

INDIANA - OKLAHOMA CITY (zk/191,5) - MANJE
Oklahoma je sinocnjom pobjedom nad glavnim rivalima na Zapadu , Spursa , dosao na samo 1 pobjedu zaostatka , a vecerasnjom pobjedom nad Pacersima izjednacili bi skor sa Spursima.S druge strane,Pacersi drze 3. mjesto na Istoku sa mogucnosti da prestignu NYK na 2. mjestu.U zadnjih 8 meceva zbroj koseva je bio veci, redom od zadnje : 197,202,216,231,203,210,216,206...

kladionica : PREMIER

Bolje da nisi ispravljao indianu
By papastrumf
#9345 kakva žalost od igrača je ova Howard...totalno precjenjen igrač...da se razumijemo odmah nisam se kladio na njega, on je za mene odavno prekrižen nego ne mogu vjerovat da je lik zaboravio igrat leđa i onaj hook shot..pa bar je to u orlandu solidno radio...spasio bi lakerse kad bi otišao
By mhkladionicar
mhkladionicar said

pozdrav svima danas cu samo ukratku napisati sta cu igrati

Nikola Peković (Minnesota - Toronto) over 17.5

vidim vec sad pada kvota na over a tek je 12h pekovic veceras igra portiv toronta koji slabo brani njegovu poziciju iako im se vratio valanciunas opet primaju jako puno koseva sa pozicije centra u zadnjoj im je jedan okafor zabio 17 poena prije toga monroe 24,pekovic je ipak dosta iskusniji i fizicki jaci igrac od ova dva navedena i ocekujem ga veceras preko ove granice u dobroj je formi zadnje dvije je zabio 27 i 29 poena

DeMarcus Cousins (Sacramento - Dallas) over 17.5

i opet jedan centar samo sto igra u sacramentu radi se o cousinsu koji igra odlicnu sezonu i pokazuje da ce biti u buducnosti jedan od glavnih centara lige,veceras igra protiv dallasa i kamana koji se vratio nakon ozljede i trebao bi upravo on cuvati mladog cousinsa ali po meni on nije igrac koji ce zaustaviti fizicki dosta jakog cousinsa,ove sezone su igrali tri puta i cousins je u prosjeku dao 23,6 poena (29,25 i 17) u dobroj je formi zadnje tri je zabio 20,19 i 34 poena

Mike Conley (L.A. Lakers - Memphis) over 15.5

cudi me da bet-live drzi ovu granicu na conleya koji bi veceras protiv lakersa trebao ovo preci bez problema znamo svi kako lakersi brane poziciju playa i u vecini slucajeva oni idu u over to se desilo i u prve dvije utakmice kada su igrali lakersi i memphis conley je zabio oba puta po 19 poena covjek igra sjajno u zadnjih 6 utakmica je 5 puta isao preko jednom ostao na 15 zadnje tri 20,23 i 19 poena

Carmelo Anthony (New York - Milwaukee) over 29.5

kladionica wwin je mozda jedina sto drzi ovu granicu na carmela,ne znam jel treba nesto da napisem za carmela stvarno covjek igra vanzemaljski poslije one utakmice protiv miamia kad je zabio 50 poena ocekivao sam da ce malo stati medjutim on zabije onda atlanti 40,veceras ga moram odigrati po ovoj granici znamo svi igru ny svaki skoro napad uzima carmelo i na kraju se zna desiti da ima i po 30 suteva veceras bi mu trebalo biti dosta jedno 25 suteva i nadam se da ce zabiti najmanje 30 poena a u kakvoj je formi ne bi me cudilo da opet ode na 40+ http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

ja ne znam sta da kazem na ovo prodju carmelo,pekovic i conley i onda cousins pocne na klupi ocekivao sam da onda nece nikako ulaziti medjutim igrao je ipak 9min i zbog toga ga ja promasim :/
By Nenad
Nenad said

The Warriors scored 110.5 per game and hit 19 of 39 (48.7 percent) from beyond the arc in the last two meetings.

They should be able to maintain that efficiency against Phoenix, which has given up an average of 112.8 points over its last six games and allows the highest 3-point shooting percentage in the NBA at 39.4.

Granica na GSW je 106,5.

Proslo.
By Nenad
Nenad said

Moze li danas opet J.R. Smith preko 20? Igraju kod kuce tu je uvek dobar u proseku 19 poena. Melo se iziveo na poslednje 2 bitne utakmice, ova bi trebala biti laksa i da Melo ide na 30-i koji poen. U poslednje 3 nije isao preko 20 posto nije ni sutao nesto preterano mnogo a postotak mu je malo jaci od 50 sto je dobro. Granica mu je 18,5.

Proslo.
By Nenad
Nenad said

Povezati 1 na minesotu sa Pekovicem over. Danas ako min pobedi to ce biti 1000-ta pobeda njihovog trenera, interesantan jubilej. kvota je 1.5.

Nije.
By bocko
nina84 said

johnny K. said

JRUE HOLIDAY (17,5) - MANJE
Jrue je u zadnjoj utakmici protiv Charllotea bio katastrofalan,sut iz igre bio mu je 2-24 (8%) a trica 0-5 , sto je bio glavni razlog poraza protiv Bobcatsa.Veceras docekuju Hawkse,sestoplasiranu ekipu Istoka.Holiday protiv Hawksa u zadnjih 10 meceva nije isao vise , a nadam e da ce se taj niz nastaviti.Od zadnje je redom imao: 11,11,9,7,16,12,15,4,8,13. Napomenimo da 76-ersi nemaju sanse za playoff tako da im ova tekma nista ne znaci...

INDIANA - OKLAHOMA CITY (zk/191,5) - MANJE
Oklahoma je sinocnjom pobjedom nad glavnim rivalima na Zapadu , Spursa , dosao na samo 1 pobjedu zaostatka , a vecerasnjom pobjedom nad Pacersima izjednacili bi skor sa Spursima.S druge strane,Pacersi drze 3. mjesto na Istoku sa mogucnosti da prestignu NYK na 2. mjestu.U zadnjih 8 meceva zbroj koseva je bio veci, redom od zadnje : 197,202,216,231,203,210,216,206...

kladionica : PREMIER

Bolje da nisi ispravljao indianu

e vala bas Smile padnem na njih samo over.
ovo sam imao na tiketu: New York H1, Utha H1, Phoenix + kosevi, P. Derozan + kosevi, P. Milsap + kosevi, i naravno Indiana + kosevi. nikako da uleti nesto. al moram reci da otkad odavde uzimam NBA parove da sam uvek blizu. svaka cast na statistikama!