Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mjordan23
#1736 evo ovako, prvo da kazem da mislim da previse napadate jedni druge zadnjih par dana, vjerovatno zbog losih dana smo svi isfrustrirani, tesko je dobit, vecina gubi ovih dana. normalno da se dogadja da se ne slazemo oko nekog igraca over/under, to je po meni cak pozitivno, udje se malo detaljnije u analizu, ali onda fino treba civilizirano argumentirat i dat svoje misljenje i kraj, ne napadat.
drugo, moram spomenit hardenovo razvaljivanje bryanta i lakersa :D
trece, ja odustajem jedno vrijeme od stavljanja parova, ne dobivam zadnjih tjedan dana (mozda 2 ili 3 puta vratio dnevni ulog sto nije bas dobro). mislim da nije u redu da vam dajem svoje parove na kojima padam ja sam. ne kazem da fulam sve zivo, npr. jucer pogodjena 4-6 ako se dobro sjecam, ali sam ih krivo poslozio na tikete i popusio na svakom i tako svaki dan. bit cu tu na forumu svaki dan, ali parove necu stavljati dok ne nadjem sistem za vise pogodaka. probat cu se ogranicit na 2 para dnevno i stavljat ih pa kad vidim postotak dobivenih tiketa, ako bude dobro, vracam se. sistem pocinjem od danas. inace, mislim da je bolje dat 1 ili 2 para detaljno izanalizirana na forum dnevno i pogodit to, nego smuljat analizu i stavit 8 parova (i imat 4 ili 5 od 8). koliko god sam parova pogodio zadnjih dana, a bilo ih je puno, tikete sam profulo, a na kraju krajeva, gledaju se pogodjeni tiketi, a ne parovi jer znamo sta od tog dvoje donosi lovu. zivili, nadam se da cu jako uskoro ponovo stavljat neke parove tu.
By Playmaker
#1738 Curry under 21,5
Uzimam ovaj par cisto iz razloga sto Memphis ima najbolju obranu backcourta u ligi, odlicno brane P&R ball handlera, ponajvise zbog pokretljivosti dvojca Conley-Allen, gdje ovaj drugi svakom igraču juriša kroz blokove nedopustajuci mu ni sekunde slobode, te naravno vrlo dobrom obranom tranzicije.
Curry je šuter koji gotovo nikako ne ulazi u reket, previše se oslanja na svoj šut sa vrha reketa tj. na suteve sa poludistance te na trice. U prvoj utakmici protiv Grizzlija šut ga je stvarno "mazio", a šut 6-10 za tri će teško ponoviti. Na GSW je postavljena granica od 96.5, a u utakmicama gdje su Warriorsi ostavljeni ispod 100 poena Curry ima prosjek od 15.5 poena, te je prelazio ovu marginu tek u 4 utakmice od ukupno 13 njih. Po meni svakako value, bez obzira sto igra na svom terenu.

Lin under 14,5
Atlanta
By kokodril
Playmaker said

Curry under 21,5
Uzimam ovaj par cisto iz razloga sto Memphis ima najbolju obranu backcourta u ligi, odlicno brane P&R ball handlera, ponajvise zbog pokretljivosti dvojca Conley-Allen, gdje ovaj drugi svakom igraču juriša kroz blokove nedopustajuci mu ni sekunde slobode, te naravno vrlo dobrom obranom tranzicije.
Curry je šuter koji gotovo nikako ne ulazi u reket, previše se oslanja na svoj šut sa vrha reketa tj. na suteve sa poludistance te na trice. U prvoj utakmici protiv Grizzlija šut ga je stvarno "mazio", a šut 6-10 za tri će teško ponoviti. Na GSW je postavljena granica od 96.5, a u utakmicama gdje su Warriorsi ostavljeni ispod 100 poena Curry ima prosjek od 15.5 poena, te je prelazio ovu marginu tek u 4 utakmice od ukupno 13 njih. Po meni svakako value, bez obzira sto igra na svom terenu.

Lin under 14,5
Atlanta

taman sam to htio napisat,jednostavno ova dva iz memphisa jedu malu djecu u obrani, ali da budemo načistu da cijela ekipa nije takva uzald im trud, kao npr. toliko spominjanom Ibudali kojeg se tu veliča kao da je ne znam sto a njegova ekipa fasuje li fasuje,jednostavno da bi igrac bio strava u obrani mora imati potporu cijele ekipe ovako ibudala nije nista drugo nego "prdac po gaćama" , radi velik promet ali mala zarada
By NYK
mjordan23 said

evo ovako, prvo da kazem da mislim da previse napadate jedni druge zadnjih par dana, vjerovatno zbog losih dana smo svi isfrustrirani, tesko je dobit, vecina gubi ovih dana. normalno da se dogadja da se ne slazemo oko nekog igraca over/under, to je po meni cak pozitivno, udje se malo detaljnije u analizu, ali onda fino treba civilizirano argumentirat i dat svoje misljenje i kraj, ne napadat.
drugo, moram spomenit hardenovo razvaljivanje bryanta i lakersa http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
trece, ja odustajem jedno vrijeme od stavljanja parova, ne dobivam zadnjih tjedan dana (mozda 2 ili 3 puta vratio dnevni ulog sto nije bas dobro). mislim da nije u redu da vam dajem svoje parove na kojima padam ja sam. ne kazem da fulam sve zivo, npr. jucer pogodjena 4-6 ako se dobro sjecam, ali sam ih krivo poslozio na tikete i popusio na svakom i tako svaki dan. bit cu tu na forumu svaki dan, ali parove necu stavljati dok ne nadjem sistem za vise pogodaka. probat cu se ogranicit na 2 para dnevno i stavljat ih pa kad vidim postotak dobivenih tiketa, ako bude dobro, vracam se. sistem pocinjem od danas. inace, mislim da je bolje dat 1 ili 2 para detaljno izanalizirana na forum dnevno i pogodit to, nego smuljat analizu i stavit 8 parova (i imat 4 ili 5 od 8). koliko god sam parova pogodio zadnjih dana, a bilo ih je puno, tikete sam profulo, a na kraju krajeva, gledaju se pogodjeni tiketi, a ne parovi jer znamo sta od tog dvoje donosi lovu. zivili, nadam se da cu jako uskoro ponovo stavljat neke parove tu.

Svaka ti čast :) ja mislim da bi objava statistike nekim ljudima trebala malo dati do znanja da trebaju dobro razmislit kad slijedeći put budu parove objavljivali na forumu.. nije cilj foruma da svako nešto tu našvrlja, a na kraju dana nema ni 5 posto pogođenih listića.. rađe idemo pustit one koji pogađaju da postavljaju parove ,a mi ostali ćemo malo prokomentirati samo.. nema potrebe za tim da svaki član foruma mora objaviti svoj listić svaki dan, nego je po meni puno bolje da se objavi statistika tko koliko pogađa pa da tim najboljima pustimo neka svoja mišljenja kazu jer znam da mnogi od njih ne objavljuju na forumu iz razloga što je tu pregršt postova pa ni ne dolaze do izražaja.A svaki pojedinac neka uzme neko vrijeme,tjedan do dva i neka radi svoju statistiku pa ako mu bude dobra i ako je u tom vremenu ostvario neki solidan plus,neka počne i tu objavljivati parove...Nitko neće nikoga ovdje smatrati herojem ako pogodi neki tiket,pa nema potrebe za guranjem i pisanjem vlastitih parova samo da bi sudjelovao u raspravi,nego nam je svima u interesu da zaradimo nešto.
By maradona
#1741 moj današnji
klipersi-dalas over 200,5
nowitzki 18,5 over
oklahoma 200,5 over
derozan 18,5 under
gay r. 18,5 under
i jedan tenis querrey(-2,5) dobiva s hendikepom tip 1
koef 34,67 ulog 30
By Falcao
#1742 sto mislite o duelu kosarkasa Dragič -Iguodala 2 ?
dragic igra u gostima i to protiv ronda,a iguodala zabija vise poena doma
By djuka
#1743 Pozz,

Dragić manje 14.5
Jefferson više 16.5

Dragić ima težak matchup protiv Ronda i do sada se nije baš iskazivao (11,4,2,6,2,4,4), mada je imao znatno manju minutažu.
Jefferson je zadnju Biyombu ubacio 31 za 33min, mislim da ni danas neće biti problema
By Playmaker
kokodril said
taman sam to htio napisat,jednostavno ova dva iz memphisa jedu malu djecu u obrani, ali da budemo načistu da cijela ekipa nije takva uzald im trud, kao npr. toliko spominjanom Ibudali kojeg se tu veliča kao da je ne znam sto a njegova ekipa fasuje li fasuje,jednostavno da bi igrac bio strava u obrani mora imati potporu cijele ekipe ovako ibudala nije nista drugo nego "prdac po gaćama" , radi velik promet ali mala zarada

Još uvijek je dobar Iggy, no nije to isti onaj kao što je bio u 76ersima gdje je ekipa ostvarivala pobjede kroz obranu. Kao što kažeš, mora imati potporu suigrača u obrani inače sam nemože bez obzira koliko bio dobar. Iggy se najviše muči iz pick-&-rolla gdje ga najviše trpaju te tu mu je najslabija točka ove sezone, dok je u izolaciji, spot up-u i off screen još uvijek među top 10. Denver vrlo dobro brani backcourt te je u rangu Memphisovog, no s obzirom da Denver više forsira napadačku igru dakako da se izgubi svjezina u obrani, a i Iggy je svjestan da ce teško više pridonijeti u napadu ako se bude previše trošio u obrani, jer i od njega se očekuje neka efikasnost. Vidim da se danas spominjao Afflalo under sto je i po meni realan odabir, Magic nema čovjeka koji ce predstavljati prijetnju u reketu zbog izostanka Davisa(osim ako se Vučević ne rasplamsa), tako da ce se Nuggetsi jedino morati fokusirati na vanjsku liniju, te ako to kvalitetno zaštopaju, lagana pobjeda im je neupitna. Mana Nuggetsa je obrana spot up-a, loše pokrivaju trice te moraju paziti da Afflalo ne postane "hot", inače bi trebalo ići sve na stranu domacina.

I čitam malo forum, dajte ljudi radije razmislite prije nego što obrazložite parove nego da čitam nekakve nebuloze od analiza. Westbrook da se dokaze da je najbolji play?! Kao prvo on nezna šta znači play, a da ne pričam za epitet najbolji.
By kokodril
#1746 memphis over 93,5
ove sezone su odigrali jednu utakmicu 104-94 za memphis
od 15 utakmica u gostima,5 puta nisu prebacili marginu phoenix 92 i 82(ocigledni im ne lezi),la clippersi 92,boston 93 i san antonio 87
g.state obrambeno nema smisla spominjati,oni svoje pobjede zasluže u napadu
posebno su loši u obrani na visokim pozicijama,danas je recimo bio z.randolph postvaljen na 16,5 u germaniji,
randolph-lee ,randolph u 10 međusobnih duela najmanji broj postignutih poena 15,razlog zasto sam odigrao over na randolpha je i barnes koji je sasvim solidan u obrani pa se nadam da ce ,ne zaustavit r.gaya vec da ce mu smanjit postotak šuta,to mi je nekako bliže definiciji sto je dobar obrambeni igrač,
gasol-ezeli gasol ima visoki postotak realizacije, a ezeli igra jer nema tko drugi,mate skelin je rekao da mu se ne da a dalibor bagarić je izgubio putovnicu,u prvoj utakmici gasol 21 poen, 7-13 šut i 7-8 sl.bacanja
g.state kao eekipa u prosjeku radi dosta prekrsaja(3. u ligi 22) i dozvoljava protivniku 25 sl.bacanja u prosjeku(27. u ligi)
memphis je 2. po uspješnosti izvođenja sl. bacanja,g.state je isto pri vrhu
ovo su možda za nekog nebitni detalji ali kad vidim koliko puta je falio taj jedan poen,počeo sam i to uzimat u obzir
g.state zivi od šuta(kad curry ide u kontru pa stane na tricu i opali,zato ih volim),danas teško da će se naigrat pored dva pitbulla allena i conleya,ali cak i da budu uspješni,pod tim mislim sut preko 43,44% opet ide u prilog overu memphisa koji će forisrat randolpha i gasola koji ce sigurno i efikasno rješavat situacije u napadu
jedan detalj s prve utakmice broj osobnih i broj sl. bacanja
memphis 22 PF g.state 12-17 FT
g.state 24 PF memphis 28-34 FT
ulog visok, sigurnost 7,5/10
By Matya EllisMVP
#1747 Golden State UNDER 94,5

Malo mi je mlitava ponuda danas i u Duncana over uzet cu ovaj par. Nema se sta mudrovati, Mempihs je najbolja momcad lige sto se tice obrane i zaustavljali su na puno manjoj granici momcade koje su bolje od GSa koji je ove godine jedno od najugodnijih iznenadenja. U zadnjih par utakmica tek su jednom prebacili ovu granicu i misim da je ovo jako izgledan tip. Sretno svima.Laugh