Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Baja
ivan1988 said

taman sam htio odigrati smitha under kad ga maknu iz ponude

ne brini vratit ce ga ali na 22,5 ja cu onda under
By laptop
#1817 vidim da se bunite svi oko "svakakvih" analiza, pa cu ja napisati samo svoje misljenje, bez da ikome solim pamet :)

Lillard OVER - najjaci rookie koji iz utakmice u utakmice pokazuje da spada u sam vrh, utakmice u kojima se mora dokazivati su bas ovakve, protiv top timova kao sto je miami...

Aldridre OVER - ista stvar kao i kod lillarda, prosle godine je bio all star, ove godine nije toiliko dominantan, ja osobno osjecam da se dize u formi i da moze pokazati svima zasto je prosle godine all star igrac...

ovim parovima u prilog moze eventualno ici nedovoljna motivacija kod miamia koja dosad nije rijetkost kod tih "jacih" ekipa

Nowitzki OVER - sam je izjavio neki dan da nije zadovoljan rezultatima dallasa...jucer je blizu ove granice bio protiv griffina, ne vidim zasto veceras ne bi mogao..sacramento prima puno koseva, imislim da dirk danas moze dominirati sa poludistance...dize mu se minutaza i realno njegov prosjek bi trebao se dizati polako oko 25 poena

Chandler UNDER - realno ne bi trebao danas uzeti puno suteva, prije ce za to biti zaduzeni kidd, smith i ekipa...indiana malo prima u reketu, jedini nacin po meni da ovo padne je da ugrabi dosta ofenzivnih skokova i pospremi, ali mislim da ce u takvim situacijama biti dobro zatvoren...a i zadnju kuci im je zabio 7 poena ja mislim...

naravno da ne preporucam da se svi parovi igraju na listicu, ovo su samo moja razmisljanja, ako nekome pomazu, nema na cemu :)
By Stockton to Malone
#1818 Klošari u supersporta povećali marginu na J.R.-a na 20, 5, a koef im je umjesto uobičajenih 1,85, na over 1,80, ali svakako ću ga odigrati. I da igra Anthony odigrao bih Smitha jer ga čuva Lance Stephenson kojeg sam gledao u nekoliko utakmica i koji je obrambena rupa, što je pokazalo nekoliko šutera koji su imali matchup protiv Lance-a. Crawford mu je zabio 20, Ellis i Lou Williams 21, Martin 24, C.J. MIles 28...
Istina, Indiana igra dobru obranu ali isto je indikativno da baš preko Stephensona primaju najviše poena.

Wade D(-21,5+)-Por-Mia više
U odličnoj formi, i sve dok je na ovoj margini ja ću ga igrati. Gledao sam ga u utakmici protiv Indiane i svidjelo mi se što je počeo šutirati trice i pogodio nekoliko u nizu. Inače ih ne šutira gotovo nikad, a ove pogođene protiv Indiane pokazuju u kakvoj je formi i da puca od samopouzdanja. U zadnjih 10 utakmica je gotovo na 23 poena.

Portland-Miami Heat X2
Miami nije u formi, to je jasno, ali isto tako će već jednom morati proigrati. Portland je dobra prilika za to. "pravi" Miami je lomio svoje protivnike tempom. Puno trke, brz protok lopte i igra na nepostavljenu obranu. Ne mora značiti da će večeras tako biti, ali svi već nekako predugo iščekujemo taj Miami da proigra kako zna, a ako to bude večeras mislim da Portland sa načetim Aldridgeom i najtanjom klupom lige neće moći pratiti taj tempo.
Miami protiv "zapadnjaka" ima pozitivan omjer u gostima 4-2

Sacramen(206,5)-Dallas više
Neću puno filozofirati oko ovog tipa. Sacramentu se što je jako bitno vraćaju Thornton i Evans. Dallas kompletan.
Dallas zabija 98 a prima 103 poena u prosjeku, a Kingsi zabijaju 96, a primaju 102. Inače Mavericksi i Kingsi su treća odnosno četvrta ekipa u ligi koje primaju najviše poena.
Pogledajmo i utakmice iz prošlosti:
11/12/12 NBA Dallas Mavericks - Sacramento Kings 119:96
11/04/12 NBA Dallas Mavericks - Sacramento Kings 110:100
10/03/12 NBA Sacramento Kings - Dallas Mavericks 110:97
17/02/11 NBA Dallas Mavericks - Sacramento Kings 116:100
10/02/11 NBA Sacramento Kings - Dallas Mavericks 100:102
05/12/10 NBA Sacramento Kings - Dallas Mavericks 103:105
11/04/10 NBA Sacramento Kings - Dallas Mavericks 108:126
06/03/10 NBA Dallas Mavericks - Sacramento Kings 108:100

Batum N.(dk)-Bosh C 1
Volim igrati duele. Svi već znamo da Portland ima najlošiju klupu u ligi, zbog čega njihovi igrači iz startne petorke moraju igrati 40+ minuta. Batum će imati nezahvalan matchup protiv Jamesa, ali on je svakako sposoban ubaciti 20-ak poena. Jako je talentiran igrač, atletski vrlo moćan i mislim da Jamesu i ne odgovaraju previše takvi igrači, kakav je npr i George iz Indiane.
Batum u prosjeku igra 38 min i zabija malo više od 16 poena, s tim da kući pruža puno bolje igre i zabija 19 poena za 39 min.
Bosh je također igrač za 20-ak poena po utakmici, samo da je u nekom drugom klubu, a ne Miamiju. Gledajući Miamija ove sezone primjetio sam da je najopasniji na početku utakmice gdje zabije 5-6 poena (onda mu ovlast oduzmu James i Wade) i na početku druge četvrtine kada spomenuti dvojac odmara. Treba pričekati i vidjeti što će biti sa Aldridgeom iako izvještaji kažu da je odradio puni trening. Aldridge i Hickson su dobri defenderi, a budući da Bosh i nije u nekoj formi (iako ima mekanu ruku i jako dobar šut sa distance, igra prečesto daleko od koša i ne koristi skok u napadu i igru leđima u kojoj je jako dobar) Batum bi trebao dobiti ovaj duel i ubaciti više od Bosha. Barem pola koša.
By cipi cips
laptop said

vidim da se bunite svi oko "svakakvih" analiza, pa cu ja napisati samo svoje misljenje, bez da ikome solim pamet http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Lillard OVER - najjaci rookie koji iz utakmice u utakmice pokazuje da spada u sam vrh, utakmice u kojima se mora dokazivati su bas ovakve, protiv top timova kao sto je miami...

Aldridre OVER - ista stvar kao i kod lillarda, prosle godine je bio all star, ove godine nije toiliko dominantan, ja osobno osjecam da se dize u formi i da moze pokazati svima zasto je prosle godine all star igrac...

ovim parovima u prilog moze eventualno ici nedovoljna motivacija kod miamia koja dosad nije rijetkost kod tih "jacih" ekipa

Nowitzki OVER - sam je izjavio neki dan da nije zadovoljan rezultatima dallasa...jucer je blizu ove granice bio protiv griffina, ne vidim zasto veceras ne bi mogao..sacramento prima puno koseva, imislim da dirk danas moze dominirati sa poludistance...dize mu se minutaza i realno njegov prosjek bi trebao se dizati polako oko 25 poena

Chandler UNDER - realno ne bi trebao danas uzeti puno suteva, prije ce za to biti zaduzeni kidd, smith i ekipa...indiana malo prima u reketu, jedini nacin po meni da ovo padne je da ugrabi dosta ofenzivnih skokova i pospremi, ali mislim da ce u takvim situacijama biti dobro zatvoren...a i zadnju kuci im je zabio 7 poena ja mislim...

naravno da ne preporucam da se svi parovi igraju na listicu, ovo su samo moja razmisljanja, ako nekome pomazu, nema na cemu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Ja se mislim uzeti Lillarda na veci ulog,nema neki poseban match-up,decko voli sutnuti po kosu i stvarno je odlican za jednog novaka u Nba-u.Slazem se s tobom da mu ove velike ekipe dizu motiv da jos bolje zaigra.
By Pipo
Stockton to Malone said

Klošari u supersporta povećali marginu na J.R.-a na 20, 5, a koef im je umjesto uobičajenih 1,85, na over 1,80, ali svakako ću ga odigrati. I da igra Anthony odigrao bih Smitha jer ga čuva Lance Stephenson kojeg sam gledao u nekoliko utakmica i koji je obrambena rupa, što je pokazalo nekoliko šutera koji su imali matchup protiv Lance-a. Crawford mu je zabio 20, Ellis i Lou Williams 21, Martin 24, C.J. MIles 28...
Istina, Indiana igra dobru obranu ali isto je indikativno da baš preko Stephensona primaju najviše poena.

Wade D(-21,5+)-Por-Mia više
U odličnoj formi, i sve dok je na ovoj margini ja ću ga igrati. Gledao sam ga u utakmici protiv Indiane i svidjelo mi se što je počeo šutirati trice i pogodio nekoliko u nizu. Inače ih ne šutira gotovo nikad, a ove pogođene protiv Indiane pokazuju u kakvoj je formi i da puca od samopouzdanja. U zadnjih 10 utakmica je gotovo na 23 poena.

Portland-Miami Heat X2
Miami nije u formi, to je jasno, ali isto tako će već jednom morati proigrati. Portland je dobra prilika za to. "pravi" Miami je lomio svoje protivnike tempom. Puno trke, brz protok lopte i igra na nepostavljenu obranu. Ne mora značiti da će večeras tako biti, ali svi već nekako predugo iščekujemo taj Miami da proigra kako zna, a ako to bude večeras mislim da Portland sa načetim Aldridgeom i najtanjom klupom lige neće moći pratiti taj tempo.
Miami protiv "zapadnjaka" ima pozitivan omjer u gostima 4-2

Sacramen(206,5)-Dallas više
Neću puno filozofirati oko ovog tipa. Sacramentu se što je jako bitno vraćaju Thornton i Evans. Dallas kompletan.
Dallas zabija 98 a prima 103 poena u prosjeku, a Kingsi zabijaju 96, a primaju 102. Inače Mavericksi i Kingsi su treća odnosno četvrta ekipa u ligi koje primaju najviše poena.
Pogledajmo i utakmice iz prošlosti:
11/12/12 NBA Dallas Mavericks - Sacramento Kings 119:96
11/04/12 NBA Dallas Mavericks - Sacramento Kings 110:100
10/03/12 NBA Sacramento Kings - Dallas Mavericks 110:97
17/02/11 NBA Dallas Mavericks - Sacramento Kings 116:100
10/02/11 NBA Sacramento Kings - Dallas Mavericks 100:102
05/12/10 NBA Sacramento Kings - Dallas Mavericks 103:105
11/04/10 NBA Sacramento Kings - Dallas Mavericks 108:126
06/03/10 NBA Dallas Mavericks - Sacramento Kings 108:100

Batum N.(dk)-Bosh C 1
Volim igrati duele. Svi već znamo da Portland ima najlošiju klupu u ligi, zbog čega njihovi igrači iz startne petorke moraju igrati 40+ minuta. Batum će imati nezahvalan matchup protiv Jamesa, ali on je svakako sposoban ubaciti 20-ak poena. Jako je talentiran igrač, atletski vrlo moćan i mislim da Jamesu i ne odgovaraju previše takvi igrači, kakav je npr i George iz Indiane.
Batum u prosjeku igra 38 min i zabija malo više od 16 poena, s tim da kući pruža puno bolje igre i zabija 19 poena za 39 min.
Bosh je također igrač za 20-ak poena po utakmici, samo da je u nekom drugom klubu, a ne Miamiju. Gledajući Miamija ove sezone primjetio sam da je najopasniji na početku utakmice gdje zabije 5-6 poena (onda mu ovlast oduzmu James i Wade) i na početku druge četvrtine kada spomenuti dvojac odmara. Treba pričekati i vidjeti što će biti sa Aldridgeom iako izvještaji kažu da je odradio puni trening. Aldridge i Hickson su dobri defenderi, a budući da Bosh i nije u nekoj formi (iako ima mekanu ruku i jako dobar šut sa distance, igra prečesto daleko od koša i ne koristi skok u napadu i igru leđima u kojoj je jako dobar) Batum bi trebao dobiti ovaj duel i ubaciti više od Bosha. Barem pola koša.

sto kazes na duel west-batum?
By Stockton to Malone
#1821 Na toj utakmici Indiane i NY se ne očekuje previše poena, a West i nije u nekoj formi, 10, 10, 14 poena u zadnje 3, iako Knicksi imaju problema sa tom pozicijom PF-a. Večeras bi trebao početi Camby protiv Westa koji je odličan defender al ne znam koliko je brz da izlazi na Westa koji koristi dosta svoj šut sa high posta, ipak je Marcus teretni centar. Mijenja ga Amare, a za njega se zna da je rupa u obrani. Al općenito svakako više volim igrati na šutere ili krila overe jer ipak imaju više loptu u rukama, dok kod centara prođe i 5-6 napada a da ne dobiju loptu. Tako da ipak ovdje Batum.
By Goodness
kinder said

Dirk over 17.5
Cousins over 17.5
JR Smith over 20.5
Wade over 21.5

sistem 3/4 ulog 5/10

zbog nedostatka vremena za dublje analize, odigrat cu ovo po osjecaju i nadati se najboljem.

Pozdrav http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

i kako da te ja sad u statistiku stavim s ovim sistemom ako pogodis :p
By Goodness
#1823 Evo za sada je ovakvo stanje s tipovima:
soxx: George (17,5) više; Ind – NYK 1; Smith J.R. (20,5) više
tininho: J.R. Smith (19,5) više
MvP39: J.R. Smith (19,5) više; Cousin (17,5) manje
iggidala: Aldridge (19,5) više
Pana: Por – Miami 2; Allen ( 10,5) više; J.R. Smith (19,5) više
adisd41: P. George (17,5) više; J.R. Smith (21,5) više; Indiana – New York 1
McLOVIN: Wade (22,5) više; JR Smith (20,5) više; James (26,5) više
NYK: JR Smith 19,5 više; Cousin (17,5) više
mali10: Ind – NYK (185,5) manje; Por – Mia 1.p. 2
mhkladionicar: Cousin (17,5) više; Smith (20,5) više; George (17,5) više
canca: J.R. smith (19,5) više; Ind – NYK 1
oklagija: Nowitzki (18,5) više; Kaman (13,5) under
SpiGo17: Por – Mia (195,5) više; Sac – Dal (+2,5) 2; Ind – NYK 1; Nowitzki više; Wade više; Smith više; Aldridge manje; Mayo manje; Chandler manje
kinder: Nowitzki (17,5) over; Cousin (17,5) over; JR Smith (20,5) over; Wade (21,) over
xxx01: Ind – NYK 1; Wade – Aldridge 1; Nowitzki (18,5) više
dr. Mas: Wade (22,5) više; George (18,5) više; Chandler (14,5) under; Sac – Dal (205,5) više
bedblueboys: Por – Mia 2; Sac – Dal 2; Ind – NYK 1
laptop: Lillard više; Aldridge više; Nowitzki više; Chandler manje
Stockton to Malone: Wade (21,5) više; Por – Mia x2; Sac – Dal (206,5) više; Batum – Bosh 1

Ceka se još OT, Nba knight, kokodril, euskal i ostala uvažena ekipa.... osobno još nisam ništa igrao, cekam rezultate eurolige da vidim koliko cu ulagat ;)
J.R. Smith svjetski heroj :D
LP