euskal said
vidi se da si novi na ovom forumu jer kinder je jedan od prvih kojih se sjecam kad sam dosao,jos kad nije bila ni desetina clanova,ali izgleda da svatko sa 1 postom moze danas pametovat jer se netko zamisli udostojio promasit, ti koji najvise pametuju nisu nikad nijednu analizu stavili jer je lakse doc na gotovo i poslije pljuvat neciji trud u slucaju promasaja.Neki ocito zaboravljaju tko je na terenu,a tko je samo promatrac i da nitko ne moze nikom garantirat dobitak jer ljudi ocito ne kuze da je NBA totalno nepredvidljiva,svaki dan se igra i naravno da dolazi do oscilacija ekipa ili igraca kao sta je bio slucaj jucer sa Afflalom.Ponekad naleti losiji niz i to je sastavni dio kladjenja jer inace bi svi bili milijunasi,a kladare bi bankrotirale
.
Novi nisam, a nisam niti veteran. Da si malo promislio, sjetio bi se da već odavna pišem na forum.hr-u, u temi NBA kao i Klađenje na NBA, odakle si ti otišao.
Nemam 1 post niti pametujem. Niti sam ikad kritizirao nečiju analizu i trud. Također, ne kažem niti da itko može garantirati dobitak niti sam ikada ikome na račun njegovih tipova nešto predbacio.
Ne znam zašto si se našao prozvanim ovo sve napisati... Ja uopće o tome nisam govorio.
Samo sam rekao da bi onakvi postovi, odnosno korisnici koji ih napišu, trebali biti momentalno maknuti.
To je potpuno promašena bit. Onakav post ne može napisati poznavatelj NBA-a, bio on sa 1 ili milijun postova, prvi na forumu ili registriran tek jučer.
Eto.