Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Baja
#2762 Sutra MArtin Luther King day utakmice od 19 h po nasem vremenu dakle memfis indiana 1 za pocetakCool
By comi
#2763 Ne znam zašto nitko OJ Maya tijekom cijelog dana ne spominje... Meni se on čini kao best pick dana! Mislim da je i protivnik po mjeri za njega večeras...
By OT
#2773 @Air.J Isti redosljed kao i kod mene..Prvo sam igrao Howarda,čitao sam i gledao Kobe-ove izjave kako mu treba pomoć u napadu pa shodno tome kada vidiš roster Raptorsa koji trenutno sada na raspolaganju nemaju niti jednog centra kako treba onda se samo od sebe logički postavlja da bi Howard trebao da ubaci parem 20 poena.I šta uradi intelektualac dobije isključenje prije poluvremena..

Ja sam stvarno očekivao da samo nastavi gdje je stao protiv Bullsa,mislim znam da ja on nagazna mina što se tiče poena ali je uzeo sinoć 16 šuteva,da tuga bude veća skoro ga niko nije ni čuvao kada je šutirao ali opet nije mogao da pogodi tuga,jad i čemer.Jer 13,5 protiv Pistonsa,a utakmicu prije natrpao 30 ne znam ali meni je izgledao dosta realno..