Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
Darko1987 wrote:Čestitke novom moderatoru!!!! :mrgreen: :mrgreen:
@Johnny nam je pozelenio… :mrgreen:

Johnny da ti podjelim svoje iskustvo kad sam postao moderator, наиме bio sam mlad i nesiguran, a kad mi je Nick pozelenio napunio sam se samopouzdanjem
Kad si u ženskom društvu obavezno im spomeni da si moderator na forumu, na to padaju samo tako , samo značajno klimaj glavom i ponosno ponavljaj moderator, da da moderator
Sve ćeš ih povaliti
By UcenikBGD
Rudy5 wrote:Znači bilo bi puno bolje za Bogdana da Babuka ne dodje u Hawkse inače bi svaka rasprava o tome ko je bolji ekspresno završila

Prvo nauci pravila nBA lige, ne mozes imati dva igraca sa istim prezimenom u timu a da nisu iz iste drzave ili iste nacije ili vere.
By yoldza
Rudy5 wrote:Znači bilo bi puno bolje za Bogdana da Babuka ne dodje u Hawkse inače bi svaka rasprava o tome ko je bolji ekspresno završila

Bio jednom Partizan pred gasenjem imali su neke lijeve igrace i Bogdana taj djecak je punio komsinicu u finalnoj seriji pazi sad 34.5 poena projek u 5 Utak mislim :D Babo jest bolji ubile su povrede Bogdana ali Bogdan je bio veći potencijal i vise je ostvario se u karijeri vise trofeja a mislim da je uzeo i vise kesa ali ponavljam kad bi birao igraca u ekipu to bi bio Babo pre nego Bogdan...