Danas igram:
Durant 29.5 MANJE 1.85 Njega će večeras čuvati kirilenko,a minesota je 2. u ligi po najmanjem broju primljenih koševa na toj poziciji.Isto tako očekujem da će ovo OKC riješiti prije zadnje četvrtine kada je durant najjači,pa neće biti potrebe da durant igra punu minutazu kao ni da ispali svoj prosječni broj šuteva.Ove godine protiv MIN je u 2 utakmice na prosjeku od 29.5 koševa,također pruza bolje partije u gostima kada zabija 3.5 više koša nego doma, što se moze objasniti činjenicom da oklahoma puno lakše melje protivnike doma nego u gostima kada su neizvjesnije utakmice, pa onda nema potrebe za njegovim preuzimanjem odgovornosti i uzimanjem većeg broja šuteva.U lutriji su ovu kvotu već snizili na 1.60 što je također jedan od dodatnih razloga zašto sam odigrao ovo.Favorit ju i dalje drzi na 1.85.
Derozan 16.5 VIŠE 1.85 Derozan je u dosta dobroj formi u zadnje vrijeme otkako se momčadi priključio Gay.Prošlu utakmicu je podbacio što uopće ne čudi jer je memphis po meni mozda i najbolja obrambena ekipa lige.Rijetko koji igrač se naigra protiv njih pa tako nije ni Derozan.Protiv New Yorka je potpuno drugačija situacija.Oni puno bolje brane centarske pozicije nego vanjske na kojima su dosta šuplji i primaju puno poena pa su tako na poziciji SG 24. u lizi.U ovom mjesecu Derozan ima 6 overa i 3 undera,moglo bi se reći da je domaćinski igrač jer doma uzima 2.5 šuta više u prosjeku.Također ove sezone je New Yorku već zabio 20 poena i vjerujem da ni večeras neće biti problema.
Deng 15.5 VIŠE 1.85 Mozda i najrizičniji par od ova 3,u dvije utakmice ove sezoen protiv charlotea na prosjeku je od 16 poena.Jučer sam ga igrao manje i čak me iznenadio sa brojem upućenih šuteva,ali na njegovu žalost nije bio osobito precizan pa u nastavku utakmice nije previše forsirao.Međutim večeras je potpuno drugačija situacija od jučer,igraju protiv charlottea koji je uvjerljivo najlošiji u lizi u obrani pozicije SF na kojoj deng igra(primaju 22.5 poena u prosjeku) i ovo igram nadajući se da mu je ovo odlična prilika za povratak u šutersku formu.Također zanimljiv je podatak da je u back to back utakmicama(10 do sada) najbolji i u prosjeku zabija 18.1 poen što je iznad njegovog sezonskog prosjeka od 16.6 poena.Sve to zajedno me privulko da na ovoj margini 15.5 koja mi je u njegovom sllučaju često puta donosila dobitke u overu odigram over.
Tečaj: 6,33 Favorit
Ulog nizi iz razloga što nisam u nekoj formi trentuno pa ne treba prejako forsirati
Od ostalih parova za kombiniranje odigrao sam:
Gasol 13.5 VIŠE
Evans 17.5 MANJE
Anthony 28.5 MANJE
Harden 28.5 MANJE
Lopez 18.5 VIŠE
Lowry 11.5 VIŠE
Ginobili 11.5 VIŠE
Smith 14.5 VIŠE
Afflalo 16.5 MANJE
Kirilenko 13.5 MANJE
Ove ostale parove stavljam jer mi obično ljudi kažu da su mi bolji sporedni listići od glavnih pa evo tu su parovi od kojih sam te listiće slagao hehe