Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NYK
#5001 jučer nije bilo osobito uspješno,mozda je manjak ponude me navukao na neke parove pa na kraju nije ispalo dobro.
Danas igram:

Durant 29.5 MANJE 1.85 Njega će večeras čuvati kirilenko,a minesota je 2. u ligi po najmanjem broju primljenih koševa na toj poziciji.Isto tako očekujem da će ovo OKC riješiti prije zadnje četvrtine kada je durant najjači,pa neće biti potrebe da durant igra punu minutazu kao ni da ispali svoj prosječni broj šuteva.Ove godine protiv MIN je u 2 utakmice na prosjeku od 29.5 koševa,također pruza bolje partije u gostima kada zabija 3.5 više koša nego doma, što se moze objasniti činjenicom da oklahoma puno lakše melje protivnike doma nego u gostima kada su neizvjesnije utakmice, pa onda nema potrebe za njegovim preuzimanjem odgovornosti i uzimanjem većeg broja šuteva.U lutriji su ovu kvotu već snizili na 1.60 što je također jedan od dodatnih razloga zašto sam odigrao ovo.Favorit ju i dalje drzi na 1.85.

Derozan 16.5 VIŠE 1.85 Derozan je u dosta dobroj formi u zadnje vrijeme otkako se momčadi priključio Gay.Prošlu utakmicu je podbacio što uopće ne čudi jer je memphis po meni mozda i najbolja obrambena ekipa lige.Rijetko koji igrač se naigra protiv njih pa tako nije ni Derozan.Protiv New Yorka je potpuno drugačija situacija.Oni puno bolje brane centarske pozicije nego vanjske na kojima su dosta šuplji i primaju puno poena pa su tako na poziciji SG 24. u lizi.U ovom mjesecu Derozan ima 6 overa i 3 undera,moglo bi se reći da je domaćinski igrač jer doma uzima 2.5 šuta više u prosjeku.Također ove sezone je New Yorku već zabio 20 poena i vjerujem da ni večeras neće biti problema.

Deng 15.5 VIŠE 1.85 Mozda i najrizičniji par od ova 3,u dvije utakmice ove sezoen protiv charlotea na prosjeku je od 16 poena.Jučer sam ga igrao manje i čak me iznenadio sa brojem upućenih šuteva,ali na njegovu žalost nije bio osobito precizan pa u nastavku utakmice nije previše forsirao.Međutim večeras je potpuno drugačija situacija od jučer,igraju protiv charlottea koji je uvjerljivo najlošiji u lizi u obrani pozicije SF na kojoj deng igra(primaju 22.5 poena u prosjeku) i ovo igram nadajući se da mu je ovo odlična prilika za povratak u šutersku formu.Također zanimljiv je podatak da je u back to back utakmicama(10 do sada) najbolji i u prosjeku zabija 18.1 poen što je iznad njegovog sezonskog prosjeka od 16.6 poena.Sve to zajedno me privulko da na ovoj margini 15.5 koja mi je u njegovom sllučaju često puta donosila dobitke u overu odigram over.

Tečaj: 6,33 Favorit
Ulog nizi iz razloga što nisam u nekoj formi trentuno pa ne treba prejako forsirati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Od ostalih parova za kombiniranje odigrao sam:
Gasol 13.5 VIŠE
Evans 17.5 MANJE
Anthony 28.5 MANJE
Harden 28.5 MANJE
Lopez 18.5 VIŠE
Lowry 11.5 VIŠE
Ginobili 11.5 VIŠE
Smith 14.5 VIŠE
Afflalo 16.5 MANJE
Kirilenko 13.5 MANJE

Ove ostale parove stavljam jer mi obično ljudi kažu da su mi bolji sporedni listići od glavnih pa evo tu su parovi od kojih sam te listiće slagao hehe http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By comi
#5003 Hvala vam puno na pomoći...

1. Listić

01:00 Indiana - Detroit - Detroit manje od 90,5
03:00 Phoenix - Boston više od 188,5

koef: 3,42 - srednji ulog

2. Listić

Gallinari 18,5 više
Curry 22,5 više
Ginobili 11,5 više

koef 5,99 - niski ulog

3. Listić narodni

01:00 Toronto - New York 2 @ 1,85
01:00 Monroe 16,5 manje @ 1,85
01:00 Stoudemire 13,5 više @ 1,85
01:30 Brooklyn - Houston 2 @ 2,05
01:30 B. Lopez 19,5 više @ 1,85
02:00 Martin 14,5 više @ 1,85
04:30 Lakersi - Portland 1/1 @ 1,45
04:30 Howard 17,5 više @ 1,85
04:30 Ginobili 11,5 više @ 1,85

koef 220,46

I sad ću još od NYK odigrati listić za niski ulog :)

Nadam se da će biti dobra večer... Za sve koji ne znaju, u 02:00 na SportKlubu imate prijenos Oklahoma-Minnesota..
By Profiteri
#5004 Moj glavni tiket za nocas:

Evo jedan zanimljivi par za veceras i to igram na tim kojeg skoro pa od pocetka nba sezone forsiram igrati over koseva i moram reci da su mi donjeli lipu lovu.

Brooklyn-Houston (102.5) over (1.85)

Houston daje najvise poena u cijeloj ligi 105.8 dok im je prosjek u gostima 102.0 poena ali zanimiljivo da daju vise poena ekipama sa istoka i to u prosjeku 108.0 dok ekipama sa zapada daju u prosjeku 105.3 koseva.
Houston je ekipa koja igra najbrzi tempo u cijelom nba tipicna ‘run&gun’ ekipa pa ne cudi podatak da su prvi u nba sto se tice posjeda lopte po tekmi sa 96.4.U zadnjih 10 tekmi Houston je u njih cak 9 presao granicu od 108 poena dok su jedino kod Clippersa u gostima ostali na 96 koseva.Zadnjih 14 tekmi protiv Brooklyna imaju 14 pobjeda zaredom, a susresli su se jednom ove sezone i to je Houston dobio kuci sa 119-106.
Jedini po meni manji problem je to sta su prije par dana trejdovali 3 igraca sa klupe pa su izgubili na sirini roostera jer pojacanje iz Sacramenta Robinson nece igrati veceras a s njime bi dobili dosta pod reketom, umjesto njega ce igrati ‘tricas’ Delfino znaci niza postava ali i to cak nije lose.
Po meni je ovo ‘value’ jer ipak staviti granicu od 102.5 koseva na najofenziviniju ekipu lige je greska bukija.Houston je cak najboljim obrana lige davao puno koseva Memphis 121 Chicago 120 Philadelphia 125 Atlanta 123 pa zasto onda ne bi zabili Brooklynu 103 kosa?

Memphis-Orlando Magic 1 (1.10)

Drugi par igram da pređem kvotu 2 a igram na Memphis koji odlicno igra nakon trejda Rudy Gaya imaju 5 pobjeda zaredom kuci su najbolja obrambena ekipa lige sa 87.5 primljenih koseva i nemaju izostanaka za veceras. Orlandu fali vise od pola ekipe a drugi ostatak ekipe su invalidi.Orlando u zadnjih 26 tekmi ima 23 poraza mislim sve ispod 15 razlike za Memphis ogromno iznenadenje.

Super sport uk.koef.(2.03)
Visoki ulog/High stake
Sretno svima!!!
By st sonic
#5005 vidin da su lipo prolazili parovi nekima Smile mene je williams ubia, prije polovice treće četvrtine stoji na 15 poena, i ostane do kraja utakmice na toliko Confused a igra je do zadnje sekunde, nije da nije moga ubacit štagod...
By TheAnswer43
#5007 Čestitam svima koji su dobili.

Danas sam odigrao jedan par. Nažalost nisam ga ovdje napisao.. Bio sam u nekakvoj guzvi, pa sam zaboravio.

Indiana(h-8,5)-Detroit - 1 (1.85) - lagano proslo.

LP!
By mhkladionicar
#5008 sinoc je sve moguce proslo na glavnom sam imao lopez,conley,horford overi
na drugom uz ta tri para orlando i detroit under i lawson over
odlicna noc ;)
By slaven96
#5009 Walker vise win
Westbrook vise win
Lillard vise win
Nash manje win
Nadam se da ce ostatak moje 'karijere' na ovom forumu biti kao ovaj pocetak :)
By bukefal123
bukefal123 said

ehh da imam paraa, ovo nije za statistiku jer je kasno... ali eto: trpaona na Houston x2 i San Antonio x2

Houston dobio 14 utakmica zaredom, kolko vidim nema Johsona i Williams je nešto povrijeđen ali valjda će igrat...
San Antonio kvalitetnija ekipa i njih igram jer su dobiuli 16 puta zaredom... ovo je nevjerojatno za Nba tolko pobjeda zaredom ali eto vrijedi probati, valjda će se nastaviti serija pobjeda Houstona i San Antonia...

samo da kažem favorit duncan lagano prošo, glavni pao, na ostalom listiću koef bio oko 102 samo fulo duranta xd(garnett nije nastupio) znači preko 50kvota ali KD sve zeznuo...

I da ovaj post je gore prošao, San Antonio nije dobio, ali dvoznaci su prošli... ali kad se nema se ne možeš ni dić...

p.s. napokon da je Kobe proigrao i nazabijao se :P
By Goodness
kinder said

Gay over 18,5 (moram ga nastaviti pratiti, provodi dosta vremena na parketu, uzima dosta suteva i prakticno je postao prva opcija u napadu Raptorsa, uz DeRozana i koji je jedina prijetnja za over Rudija, ocekujem takodje egal utakmicu)

Carmelo over 26,5 (nakon 2 lose utakmice veceras ocekujem bounce back i 30+, Raptorsima je prosle sedmice ubacio svega 12 poena uz ocajan postotak iz igre ali uzima 20+ suteva i dosta slobodnih pa veceras ocekujem i njegovu dobru partiju.U prilog ovome ide i svadja izmedju JR Smitha i Woodsona, pa ce ga mozda limitirati veceras)

Curry over 20.5 (Opet Curry, samo je bitno da bude egal a mislim da bi trebao s obzirom da su spursi sinoc igrali)

Conley under 15.5 (iako je dosta dobar u posljednje 4 utakmice, njega igram under iz razloga sto ocekujem blowout protiv jadnog orlanda, koji ce igrati i bez nelsona veceras)

Durant under 28.5 (nadam se blowoutu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif )

Johnson over 16.5 (dosta brz ritam utakmice, dosta poena i cinjenicu da Joe dosta dobro igra u posljednje vrijeme, samo je bitno da se ne odlijepe)

Gallinari over 17.5 (po meni bet veceri, lawson je upitan a i sa njim na parketu danilo ovo prelazi)

Smith over 17.5

Kladionica je BHPLAY

naravno ovo ne ide na jedan tiket nego cu nesto iskombinovati a sto se statistike tice za goodnesa neka budu singlovei http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

uzeto kao singlovi ali ne ide u statistiku listica jer ih je jednostavno puno... ;)