Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
manje under wrote:
Gurovic15 wrote:Hahaha neki vole PO kosarku jer se igra odbrana

Zato najbolji strelac lige 2 sezone uzastopno u regularnom zbog cega ce dobiti mvp nagradu(najsmesniju u istoriji,naplako covek nagradu) jedva dobaci do 23p prosek u dve utakmice

Al zato igracina :lol:

Joel Emvipd ne forsira protiv Brooklyna, naročito kući. Emvipd će forsirati kada bude trebalo jer je pravi clutch igrač.
A da, regularni dio sezone je kad pogledaš PO jednostavno smiješan.

Ne forsira,a imao 8 izgubljenih sinoć???
Jokić će u celoj seriji protiv Minesote imati manje TO
By UcenikBGD
Bodibond wrote:Sto niko ne udara Hardena over?
Prosli put 21 sut, ispromasivao se za sve pare i opet isforsirao over

Inace balkan bet poklanja veceras lepe kvote na nize granice... Embid 30.5 i Harden 18.5 / 1.75 i 1.65

Evo koliko si pogodio lepe kvote i granice, što poklanja balkanbet!!! Ni blizu,za razliku od role plejera!!!
By UcenikBGD
UcenikBGD wrote:
manje under wrote:Kakve veze imaju izgubljene lopte sa forsiranjem??

Pa lopta je stalno kod njega. Pokušava i da asistira, želi kao Jokić da razigrava ekipu. On i Harden pogubili sve lopte,privatizovali tim, Maksey ima granicu 2,5 na asistencije, i ljudi ovde predlagali +2,5 asista i padali to. 0 asistencija T.Maxey imao za 40 minuta u igri,a stoji mu pg pored imena!!! Nađi mi nekog pg da ima 0 asistencija za 40 minuta? Osim onog što predložio jedan ovde +1,5 asist pa isto imao 0 !!!
By UcenikBGD
malsha9323 wrote:Opet testirate necije strpljenje. Nista, kao i sinoc, brisem ove nebuloze. Poslednja opomena pred "hladjenje". :!:

Nemoj da opominješ, nego banuj po zasluzi!!!
Lepo vidi i pročitaj ko šta piše i razreži.
A ne ovaj bond na moj tip se proserava kao šta igram, igraj mahanje peškirom,a kad tip bude dobitan onda me naziva majmunom,kao i onaj rw koji mi psovao sve redno i nazivao me svakakvim imenima,pa tek kad ja reagujem posle 3 dana onda ti brišeš!!!
Juče mu je Darko pripretio doživotnim banom za takvo ponašanje, i ti se praviš lud.
Pogledaj kako sve počinje!!! Iz čista mira dođu i napišu uvredljive postove i onda ti sve nas opominješ!!!
By UcenikBGD
#187483 Čovek je došao jutros i rekao da mu je krivo što je on sve promašio a što sam ja pogodio tip koji sam postavio u ligu,i onda na kraju kune da padnem naredni tip koji postavim a uz to da crknem!!!
I to stoji tako dok mu ja ne odgovorim i napušim ga,pa onda sve brišete