D. Murray 19.5 under ❌
Okongwu 7.5 under❌
*Bogdan 4.5 a+s over (21/23 overa u PO)✅
*Tatum a+s 13.5 over✅
*Trae 23.5 over✅
Jedina svetla tacka u prvom mecu,ako se tako moze nazvati 25 suteva i 0/6 trojke, tesko se necemu ATL moze nadati, ako su im on i Collins primarne napadacke opcije. Okongwu dobar igrac,ali tezak matchup Tajmlord, ako se nesto ne izrotira, upitan za over. Plasi jedino tezak BO.
Garland 7.5 ast under ✅
Garland 1.5 trojka over (alt) ✅
Okoro 6.5 under✅
Mitchell 4.5 ast over✅
RJ 4.5 sk over ili Randle 8.5 sk over ➖
Grimes 1.5 ast over ➖
*RJ 19.5 under alt ✅
*Mobley a+s 11.5 over✅
*Garland 18.5 over alt✅
Dobro skautirali Garlanda, citaju ga na piku, lose ga vrti, igrao vecinom od lopte, a Donovan na istoj. Ocekujem vise spot up suteva za Garlanda spolja iz nekih kretnji, koje valjda ume da odradi. Okoro, DFN za njega tata u napadu. Za skokove faktor Hart povreda, ako ne zaigra jednog uzimam u single-u, jos se razmisljam. Grajms 40+ min, tu je zbog deff, na osecaj, opet ako nema Harta.
CP3 4.5 sk over ❌
Durant 5.5 ast over ❌
Booker 1.5 steals+blocks over ❌
Craig over 7.5 ✅
Hyland under 6.5 ✅
Kawhi 3.5 ast over alt✅
RW sk 6.5 over❌
Powell 14.5 over❌
*T. Mann 5.5 over alt ( presing po celom na CP3, ima minute) ✅
CP3 skace da bi preneo loptu za caleta KD i Bookera da vrte pikove, stvarno tezak period u karijeri za doticnog, od lopte je produktivan kao Okoro, videcemo hoce li Sunsi nesto tu menjati. KD bezbroj pikova, ima osecaj za pas, 40+ min, jedan od tipova dana, po mom misljenju. Booker pokazao zalaganje u deff, Craig kolateralna steta, cak i prilazi da odigra pik, ubojito oruzje, cigla samo takva. Kandzu ce udvajati danas, Hyland nije za PO, igrac manje u deff. Play Off RW, uvek blizu TPD u istom, napada i ofanzivni, ima ga svuda, kao u najboljim danima. Powell jedan od dvojice igraca u celoj rotaciji koji sebe moze da iskreira, problem upitna minutaza.
Edit: Prepravljacu ovaj post kako mi jos nesto padne napamet,stavicu * sta dodam naknadno, da ne pravim stalno novi...
UcenikBGD wrote:Ovaj drugi, njegov vrvtno drugi nick ili njegov neki, dođe komentariše svoje promašene i pogođene tipove i napiše da je MAjmum ucenik imao sreće a niko ga nije pomenuo pre toga. I opet tako stoji dok ja ne odgovorim i izvređam ga pa onda opet sve brišeš,a da ih ne opomeneš za tako ponašanje. E pa pošto su različiti aršini onda večerašnje tipove sa ukradenim i izgubljenim loptama nek postavljaju ti bolesnici koji vređaju i troluju iz čista mira nekog ko je pogodio jer su oni promašili,a ja mogu i bez Foruma da odigram tipove. Ajd laku noć malshane i uživaj sa takvima ovde
Nisam napisao majmun velikim slovom
Nemoj mili preklinjem te... taman sam mislio veceras da ces ponovo neki TO pa da zalozim kucu
Udvajali oni Kawhija i prvi mec u nekim situacijama ali nema resenja, po meni i on ide opet u over, samo da ne bude neki BO… jeste da je 28.5 malo puno ali…
Mobley 15,5 - manje -1,85
J. Randle - manje - 1,85
Zbroj koševa 212,5- manje - 1,85
Supersport
Evo ti si specijalac za igre brojeva i tzv teorije zavere. Hoce li RJ kao stepenicama do 7. ast ili obrce krug opet na jednu jedinu, izmedju nema
brutalno
https://twitter.com/TheNBACentral/statu ... 44450?s=20
Gurovic15 wrote:kad smo kod teorija zavere
brutalno
https://twitter.com/TheNBACentral/statu ... 44450?s=20
Ijao pa nije valjda da veceras sudi mocni Scott Foster