SexDrogaBODIROGA wrote:Kao što svi dobro znate Butler je out, Wade je 90% out, u mojoj kladionici večeras iz Chicaga ima samo Taj Gibson a granica mu je 10,5? Volio bih čuti nečije mišljenje o ovom paru
Ja ga ne bih dirao,imace vjerovatno skracenu minutazu posto bi treba odigrati 15 min prvog poluvremena i 7,8 minuta drugog,realan je BO ima i tezak match up,po meni par za preskociti.
Teo wrote:SexDrogaBODIROGA wrote:Kao što svi dobro znate Butler je out, Wade je 90% out, u mojoj kladionici večeras iz Chicaga ima samo Taj Gibson a granica mu je 10,5? Volio bih čuti nečije mišljenje o ovom paru
Ja ga ne bih dirao,imace vjerovatno skracenu minutazu posto bi treba odigrati 15 min prvog poluvremena i 7,8 minuta drugog,realan je BO ima i tezak match up,po meni par za preskociti.
Conley over 18,5 - Nema Rendolfa, sansi mnogo losi, natrpao ih prosli mec, po meni dovoljno
Monroe under 13,5 - Nema neku veliku minutazu, i kid ih rotira dosta, nece biti lako u reketu majamija, 3 igraca su najavljena da ce debitovati za milvoki
Booker under 23,5 - Koliko sam uspio vidjeti Toni Alen ga jede u medjusobnim duelima te isto ocekujem i veceras
Toronto kp 2 (1,70) - Jednostavno tu su sada svi i ocekujem pobjedu u gostima nad minesotom, mnogo su kvalitetniji
J. Holiday under 18,5 - Protiv jute, dakle nesto sporiji mec, tezak match- up definitivno, veca mu je granica nego sto je realno zbog par partija
2 Po kvoti 2.85
Ulog 3/10
Pozdrav i srecno, kladionica mozzart
Nocas singl na 16.5 under Atlanti u goste, on 10 poena u 1 cetvrtinu
O cemu da pricamo vise
Na drugi tiket dva brzi faula od Howarda,Hawkse vode 15+ i drugi u kantu ..ovo nije normalno ..