Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LaVine
Miki28 wrote:I sta ti napisa ovdje na kraju? Ako Wbrk ne igra bila bi egal utakmica ali posto igra Oklahoma nije neka ekipa i Klivlend ce bez 3 najbolja igraca igrati egal sa njima!
Nba je to, sve je moguce ali da ce biti isti ishod meca ako TD masina igra i ako ne igra nesto mi ne pije vodu!
Ovdje ce se ljudi voditi logikom da Wbrk nece forsirati previse vec da ce ukljuciti saigrace i ici na TD, svakako ovakva Oklah je dosta kvalitetnija od Klivlenda kome fali LBJ, Kyri, Lav, JR, Samp a to du im redom uz Tristana najbitniji igraci!

Napisao sam kad ne bi igrali Westbrook i ova trojica bila bi egal utakmica.Posto igra bas on je ta prevaga zbog koje je Okl apsolutni favorit.Opet dolazimo u istu situaciju kao na svakoj utakmici hoce li.da pravi td ili da ubaci 50.Sto je najgore postoji mogucnost da napravi i td i da postigne 50 jer ce se igrati opustena utakmica sa dosta koseva u kojoj on moze da radi sto mu je volja, jer mislim da pobjeda ne bi trebala da dodje u pitanje.Isto tako moze biti i to sto ste najavljivali da odmori i da igra na vrh gasa ali sve je to kocka i samo sam htio da napomenem da nije za neke velike uloge jer posle moze da bude kuku lele kao sinoc na Boston jer realno i sinoc ce pogodjen Tomson ali sa potpuno promasenim rezonovanjem.
By Miki28
#68054 Ma gdje staviti vecu lovu na Wbrk, Hardena, Tomasa undere, to je cist mazohizam dok je ovakvo stanje kakvo jeste! Ima rezona neko iz trojke Klivlenda, neko iz cetvorke GS ili tako nesto ali igrati ovu trojicu je bas kockanje jer je lopta kod njih non stop, mogu da rade sta hoce a stvarno nismo gatare da mi znamo sta je u Wbrk glavi ili Hardenovoj...
Evo bas taj primjer Tomasa sinoc, prosao sam masu tiketa prije tih u 4.30 i onda mi ostao kao finalan udarac Kari, Durent i Tomas underi em na nekoliko narodnih tiketa em dublovima, triplu i naravno da je najvise muke bilo oko Tomasa ali eto dosao je ali cekati covjeka kod koga je lopta non stop je za osjedit! Ne kazem, mogao je i Durent preko ali ipak tu racunas malo na Kleja, malo na Karija pa Greena i klupu i eto BO a u Bostonu sve pocinje i zabrsava se sa Tomasom!
Ja sam samo Wbrk na par tiketa, uglavnom od 5 i vise igraca, ne bih se usudio u singlu ili dublu...
By LaVine
#68056 Juta je zajbana ekipa, Hayward je tu jedini stabilni igrac, a ovi salabajzeri ce jednom dati 30 a onda 5 ostati na 10.Realno Gobert nije neka napadacka sila ali nekada ga tako isforsiraju kao na zadnjoj utakmici sa Dalasom da jednostavno mora ici preko.Novicki je za penziju i mozda ce to koristiti na zadnje dvije su isli preko 200 koseva, mada su to realno dvije spore ekipe i danas mislim da ce odigrati utakmicu sa malo koseva.Kada je normalna situacija on nema mnogo lopti tako da je sa njim sve kocka, a i Hill se malo razigrao i ima odlican procenat suta tako da forsira.