Miki28 wrote:I sta ti napisa ovdje na kraju? Ako Wbrk ne igra bila bi egal utakmica ali posto igra Oklahoma nije neka ekipa i Klivlend ce bez 3 najbolja igraca igrati egal sa njima!
Nba je to, sve je moguce ali da ce biti isti ishod meca ako TD masina igra i ako ne igra nesto mi ne pije vodu!
Ovdje ce se ljudi voditi logikom da Wbrk nece forsirati previse vec da ce ukljuciti saigrace i ici na TD, svakako ovakva Oklah je dosta kvalitetnija od Klivlenda kome fali LBJ, Kyri, Lav, JR, Samp a to du im redom uz Tristana najbitniji igraci!
Napisao sam kad ne bi igrali Westbrook i ova trojica bila bi egal utakmica.Posto igra bas on je ta prevaga zbog koje je Okl apsolutni favorit.Opet dolazimo u istu situaciju kao na svakoj utakmici hoce li.da pravi td ili da ubaci 50.Sto je najgore postoji mogucnost da napravi i td i da postigne 50 jer ce se igrati opustena utakmica sa dosta koseva u kojoj on moze da radi sto mu je volja, jer mislim da pobjeda ne bi trebala da dodje u pitanje.Isto tako moze biti i to sto ste najavljivali da odmori i da igra na vrh gasa ali sve je to kocka i samo sam htio da napomenem da nije za neke velike uloge jer posle moze da bude kuku lele kao sinoc na Boston jer realno i sinoc ce pogodjen Tomson ali sa potpuno promasenim rezonovanjem.