Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Pekiii
#68149 Vezano za Ilyasova
ja sam imao isti takav problem prošle godine sa curryem nisu mu upisali koš koji je dao .., ali mi klada nije priznala dok nba.com nije prepravio grešku i bilio je u njih na stranici jer su ljudi pisali na nba.com da je curryu nisu točno upisali broj poena i 24 sata im je trebalo da to preprave pa je klada tek onda priznala tiket
nema sumnje da nba.com nece prepravit tu grešku do sutra
By Vriskoza
Castro wrote:Giannis 24.5+
Carmelo 26.5+
Wiggins 24.5+
Jokic 19.5+
Uplata 16.5eu

Turner 13.5+
Barton 14.5+
Collison 14.5+
Rose 16.5+
B.Lopez 19.5+
Uplata 9eu

Barton 14.5+
Giannis 24.5+
Collison 14.5+
Uplata 16.5eu

Brate, koja kladionica ovo ??

Odlicne granice !
By Castro
NBA PRO tips wrote:
Castro wrote:Giannis 24.5+
Carmelo 26.5+
Wiggins 24.5+
Jokic 19.5+
Uplata 16.5eu

Turner 13.5+
Barton 14.5+
Collison 14.5+
Rose 16.5+
B.Lopez 19.5+
Uplata 9eu

Barton 14.5+
Giannis 24.5+
Collison 14.5+
Uplata 16.5eu

Brate, koja kladionica ovo ??

Odlicne granice !

Zlatna kopacka,Mkd ..prvi i treci tiket su granice od njih,drugi iz sportlife mkd ..inace granice od zlatnakopacka,su iste s granice od onu kladionicu sta je u aplikacije analize ..neznam kako to ..al evo bas sporedujem svaki dan,i cijelo vrijeme su iste ..
By Mrva
pennyHardway wrote:Mnogi su ovdje danas tipovali Marcu Morrisa iz Det ispod 13.5 a vidim sad bet365 ga ima na 16.5 .. Jel to po vama za najveci ulog sad ili.

Osobno ne pratim dosta da ti dam neki ful strucni savjet nit sam neki veliki znalac,ide ga zadnje vrijeme,a na njemu obranu igra Leonard ako se ne varam(ako se varam neka me netko ispravi da covjeka krivo ne savjetuje)koji jako dobro igra obranu,ja sam ga na 13,5 uzeo under pa ti vidi ja mislim da i ako bude forsirao nece preci
By Vriskoza
Mrva wrote:
pennyHardway wrote:Mnogi su ovdje danas tipovali Marcu Morrisa iz Det ispod 13.5 a vidim sad bet365 ga ima na 16.5 .. Jel to po vama za najveci ulog sad ili.

Osobno ne pratim dosta da ti dam neki ful strucni savjet nit sam neki veliki znalac,ide ga zadnje vrijeme,a na njemu obranu igra Leonard ako se ne varam(ako se varam neka me netko ispravi da covjeka krivo ne savjetuje)koji jako dobro igra obranu,ja sam ga na 13,5 uzeo under pa ti vidi ja mislim da i ako bude forsirao nece preci

Sa Popovicem se nikad ne zna 100%, ali ja mislim da ne gresis, trebalo bi Leonard da bude na njemu...

16.5 je prevelika granica, ove sezone su jednom igrali i Morris je ubacio 4 poena za 31 minut.. Na 13.5 ja ne smem da ga igram zbog odlicne forme, ali na 16.5 bi ti preporucio slobodno da odigras..
By Mrva
#68155 Danas od mene:
D.Russel 13.5 manje
Jako izgledno posto Russel zadnje dvije utakmice nije presao cak 10 koseva i nije uzimao puno suteva a matchup mu je Crni Grk koji dobro brani poziciju PG-a.
---------------------------
Wall 23,5 manje
Ovaj par vidim u plusu samo ako ode u overtime i ako bude primoran pucat clutcheve i racunam da ce se vise fokusirat na asistiranje.
By miloske82
Castro wrote:Uplateno vec ..al cu da probam stornirati i odigrati
Giannis 25.5+
Melo 25.5+
Jokic 19.5+
Colison 14.5+
Samo mjesto Melo se dvoumim dal da dodam Wiggins ..
Drugi tiket
Rose 16.5+
Kawhai 25.5+
Barton 14.5+
Wiggins 24.5+
Gasol 22.5+
E sada oko vtori tiket cu da odlucim od kad odigram prvi ..ako Wiggins ode na prvi onda Melo namjesto njega i I jedan od Gasol/Barton ostaje ..vase mislenje,sugestije ?

I bre fidele volis over vise nego leba :D
By pennyHardway
NBA PRO tips wrote:
Mrva wrote:

Sa Popovicem se nikad ne zna 100%, ali ja mislim da ne gresis, trebalo bi Leonard da bude na njemu...

Problem je da ova dvojica sto postavljaju nba igrace na bet365 skoro uvijek budu u pravu kad ovako navlace da se igra, znaci kad namjerno daju granicu rda se razlikuje 3 poena od drugi. Oni imaju neki info jer jako kasno izbace granice to me plasi. Znaci neki info da ce boliti neka stvar SA za odbranom i da nece Kawhi visiti na Morrisu a on u strasnoj formi. pinnbet ima 1.95 preko 13.5 ipak to ispadne najbolja opcija ili middle ganjati.

16.5 je prevelika granica, ove sezone su jednom igrali i Morris je ubacio 4 poena za 31 minut.. Na 13.5 ja ne smem da ga igram zbog odlicne forme, ali na 16.5 bi ti preporucio slobodno da odigras..