Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Vriskoza
#68172 Pa jel moraju ovi Bucksi na 10 sekundi do kraja da prave faul !?!?

Gubis 7 razlike, izgubio si utakmicu, kakav presing igras, kakva penal zavrsnica...

I naravno faul na Russellu, koji nije lud da promasi bacanje, a ceka se Under za korektnu isplatu :x
By dexa0704
perazdera wrote:spoelstara u q te ljubim!

bravo momci, bravo junaci, bravo kosarkasi.

spoelstra u q te ljubim!

Pridruzujem se poljubcima :D
A DJurent sisa osta na 24 :/ da je dao onu trojku na kraju sto je omanuo...ili bar dao sva bacanja sto je sutnuo :/

Al nema veze oept super noc :D

Nego ljudi treba mi info jedan: Da li ce Robertson sutra cuvati Klaya, odnosno da li ga je cuvao sad pre 15 dana ? Mrzi me da trazis proslu tekmu, interesuju me misljenja :) hvala :)
By Vriskoza
łukka09 wrote:12 je na pol imao, mnogo bi ti bilo

Znam, pratio sam utakmicu, pogodio je 4 od 5 trojki u prvom poluvremenu.

Ali kad je vec i na 12 sekundi do kraja imao 12poena, mogao je i da ostane ispod, nije bilo potrebe za tim faulom.

A tek nakon uplate sam video da sam u Maxbetu imao granicu od 14.5...
By Vriskoza
#68178 Ipak moram, jace je od mene...

Za to sto si rekao "ne mozes startnoga pleja da igras manje na tu granicu i to protiv one rupe od Milvokija"...

Jazz - Bucks
104:88, Hill 34 min, 7 poena

Nuggets - Bucks
121:117, Nelson 30min, 6 poena

Suns - Bucks
122:137, Bledso 35min, 13 poena

Bucks - Heat
88:106, Dragic 34min, 16 poena

Bucks - LAL
114:122, Russell 27min, 14poena

Ovde je jedino moja greska sto nisam odigrao na granicu od 14.5, nisam lepo pogledao...
Milwaukee je trenutno ekipa koja u celoj NBA ligi najmanje poena dovoljava protivnickim PG.

Moram da stanem u odbranu za taj predlog, nisam totalno promasio par i ne mozes da kazes da je Milwaukee rupa kad se radi o odbrani PG pozicije..