Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By SexDrogaBODIROGA
#68245 Važnije vijesti do sada:

BOS:Jae Crowder (personal) will not play Saturday

PHO:Tyson Chandler (ankle) will not play Saturday

PHO:Eric Bledsoe (rest) will not play Saturday

IND:Thaddeus Young (wrist) ruled out Saturday

ORL:Aaron Gordon (foot) will not play Saturday

DEN:Gallinari, Faried, Mudiay all out Saturday
By nba_bets
#68250 Ja bi osobno prije gurao Brandona Knighta over na 13,5 nego Bookera pošto Knightu najviše raste usage dok nema Chandlera i Bledsoe, a i zadnju im je 21 poen uvalio iako su ova dvojica igrali. Mada ne kažem da ni Booker neće doći samo mi nekako Kngiht više odgovara u ovom slučaju.
By pennyHardway
nba_bets wrote:Ja bi osobno prije gurao Brandona Knighta over na 13,5 nego Bookera pošto Knightu najviše raste usage dok nema Chandlera i Bledsoe, a i zadnju im je 21 poen uvalio iako su ova dvojica igrali. Mada ne kažem da ni Booker neće doći samo mi nekako Kngiht više odgovara u ovom slučaju.

Knight je najbolja opcija daleko, bio je 11 na betfairu. Booker je sad 26.5 i to je nekako previse mi iako ce sutati 25 puta jer ga trener pusta da igra i kad je sve rijeseno.
By UcenikVelikog
#68256 Kemba Walker ubedljivo najveći imbecil u NBA, dečko veze sa vezom nema. Boža žali Bože pare koje mu plaćaju da uništava ovaj jadni šarlot. Onaj Ramon Sesija na pleju umesto Kembe bi odveo Šarlot u plej off lagano,čovek danima ne može koš da ubode a trnovera u izobilju
By UcenikVelikog
#68257 Kakva morončina Kemba, najviše me iznervira kad igrača kog non stop naplaćujem under,odigram za promenu over i on kao prvi igraš ekipe sa 0/4 iz igre ode na "zaslužen# odmor na klupu. Jebo ti ja mater Kemba morončino, gluplji sam ja od tebe što menjam dobitnu formulu