Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By king
#6298 pozdrav ekipa novi sam na forumu i za veceras igram gordon 17,5 manje i ellis 20,5 više razlozi su vec napisani više puta pa ne zelim ponavljeti, ja ova dva para igram s ulogom 215 kuna
By derrick_rose
#6299 a to znaci da ce jefferson zabit ponesto koseva,al sad nakon ovoga svega ga nemamo di igrat...a ja neznan,ovaj racun sta iman u ss-a ce bit izbrisan sutra,samo da je znat da jos neke kladare imaju uplate priko racuna iden odma dalje...
By dallas
#6300 imali su u ponudi ali govnari (ne znam kako bi drukcije nazvao supersport) su od danas sve nba utakmice stavili kao da se igraju sat vremena prije...warriorsi igraju kao i uvijek u 4 30 svoje domace utakmice a na supersportu se na to mozete kladiti samo do 3 30

a sto je najgore nemam pojma s kim bi mijenjao supersport kada je lutrija jos gora s uplatama do 23 h a favorit je valjda najgora kladionica ikad izmisljena..probajte staviti vise od 200 kn na singl igraca u tom smecu..nije moguce
By derrick_rose
#6302 a ja isto neznan u koga sad ic,nisan zna da u lutrije samo do 23h daju,svasta..a favorita je bezveze,znaci jedino ostaje psk,zna li neko kako je kod nji,jel se more uplacivat sve do 5 min.prije tekmi?
By comi
#6304 Evo.. Ja se kladim u PSK, možete uplatiti minutu do 1 ako vam utakmica počinje u 1, možete uplaćivati preko računa, sve provjereno radi s moje strane...

@Iggy, vidit ćemo, ali sumnjam, haha
By derrick_rose
comi said

Evo.. Ja se kladim u PSK, možete uplatiti minutu do 1 ako vam utakmica počinje u 1, možete uplaćivati preko računa, sve provjereno radi s moje strane...

@Iggy, vidit ćemo, ali sumnjam, haha

sjajno...fala na informaciji,od sutra ce ss otic u povijest,pa nek minjaju sve po 10 parova sta se mene tice i ukidaju igrace..evo na psk stranici nista nije prominilo,sve utakmice,netaknuto,svaka in cast..
By dallas
#6306 ja sam uplatio feltona over 15.5 i to jedino zato sto su vec u 12 20 stigle konacne potvrde da ne igraju carmelo i amare,da su na twitteru to objavili 15 minuta kasnije zakasnio bi i nista od uplate ,a to da su danas stavili sat vremena ranije na sve utakmice sam vidio tek nakon sto sam otisao na nba.com malo pratiti knickse u 12 35 ali vidim da nisu ni poceli :) ,a i bilo mi je cudno da golden state igra u 3 30 kada vec 10 godina domace igraju u 4 30 ali mislio sam subota pa mozda su pomaknuli jer vikendom znaju igrati sat,dva ranije
By comi
#6307 A što se tiče Jeffersona, uplatio sam ga na mali ulog, ipak ga Chandler čuva, a i zna Woodson da je najveća opasnost on pa će ga zatvoriti... Ujedno, već me jednom zajebao kada Millsap nije igrao i tako da zbog loših sjećanja ne zaslužuje veće uloge :)