- 08 Dec 2016, 06:25
SIXteen wrote:pauza wrote:ima danas dosta dobrih parova, svakako overe igraca prije treba traziti u mecevima gdje se ocekuje vise poena..
ja moram uzeti ovaj par
W. Barton 15.5 over
sezonu je zapoceo sa 2 overa na ovu ganicu, uzevsi 7 i 13 suteva, sto je za pohvalu, vratio se poslije nekoliko utakmica, te u 2 meca protiv jute nije imao ni veliki minutazu, niti je puno sutirao, a protiv cikaga je ubacio 10 poena, uz ocajan st 3-13 za 26 minuta, zatim je uslijedila nova pauza od 3 meca, i konacno se vratio poslednje 3 igra preko igra u prosjeku 34.3 minuta, postize 19.7 poena, uzima 16 lopt u prosjeku, uz okruglo 50 posto procenta, sto ga automatski dovodi u over, a i za 3p je na 45.5%. u prvom mecu od ta 3 je houstonu kuci dao 17,, zatim juti u gostima, cija se ne moze porediti sa igrom bruklina, 20p, i u poslednjem mecu protiv filadelfije 22p uz sut 9-17.. svakako ne ocekujem da ubaci 30 poena, ali preko ove granice bi trebao vrlo lako da predje.
Kako smo pali na Bartona ovo je show. Lik nije izlazio u 2 poluvremenu, igrao je celo.. Falilo mu pola poena jedno 15 minuta, imao je more otvorenih suteva i nista nije uslo... Uvatim Klipatrika, L.Williamsa i Parkera + i Barton izjebe ko konja..stetaa 
Jesi vidio, kad nece nece, proslo mi je sve ostalo, inace bi sad pizdio sigurno... sto da ti kazem, reci, igrali bi ga ponovo sigurno, a tad bi sigurno bilo vise srece...
stvarno je bila noc vrhunska, jos da je i barton to odradio kako je i trebalo da bude, al jbg.. xao mi je zbog pada, vjerujem da kod ovakvih padova se svi osjecamo isto

btw, ovo za mela je jasno na sta sa mislio, moze on igrati i do 50. godine.. al jel to to ? kao sto rekoh, irving je sigurniji over, nego li lebron under ili lebron over... iskreno ocekivao sam vec otpor nyk, dosta su slobodnih bacanja dozvolili klivlendu , i uz 55% suta za 3p klivlenda 22-40, moralo je ovako biti..
trenutno je lebron vrlo nezahvalan za prognozu, jer ga je gotovo nemoguce previdjet, od uzetih 26 suteva u proslom mecu, do vecerasnjih 10, i prije toga je znao da varira, 22, 14, 16, 19,13,21