Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Velika ponuda, biramo 3x2

26
20%
12
9%
26
20%
25
19%
9
7%
11
8%
4
3%
9
7%
10
8%
By MadMax23
pauza wrote:pazi, neigranje rose moze biti samo plus veceras, da karmelo koji je na kraju karijere, protiv lebrona isforsira kako to zna, i onaj naprzeni porzingis, mislim da nece to bit tako lak mec za klivlend kako ti mislis.. za mene je james no bet, jer da sam u njegovoj glavi i da znam oce li igrati ili ce glumiti asistenta, pa bih se i kladio na njega.. veceras mi irving over sigurniji i od lebrona under i lebrona over..

O kakvom kraju karijere ti to pricas?pa melo i lebron su isto godiste.
By nbaspecialtips
#59048 vjerovatno je mislio na kraju njeogovg PRIME-a, iliti na naski, optimalnih godina karijere... Brajant je zavrsio karijeru prosle godine, al realno, kako je igrao zadnje 3-4 godine... A razlika izmedju jamesa i bilo kog drugog igraca u ligi je fizika- nijedan igrac nije tako atletski gradjen kao lebron. Igrace covjek jos 3-4 godine vrhunske kosarke
By SIXteen
pauza wrote:ima danas dosta dobrih parova, svakako overe igraca prije treba traziti u mecevima gdje se ocekuje vise poena..
ja moram uzeti ovaj par

W. Barton 15.5 over

sezonu je zapoceo sa 2 overa na ovu ganicu, uzevsi 7 i 13 suteva, sto je za pohvalu, vratio se poslije nekoliko utakmica, te u 2 meca protiv jute nije imao ni veliki minutazu, niti je puno sutirao, a protiv cikaga je ubacio 10 poena, uz ocajan st 3-13 za 26 minuta, zatim je uslijedila nova pauza od 3 meca, i konacno se vratio poslednje 3 igra preko igra u prosjeku 34.3 minuta, postize 19.7 poena, uzima 16 lopt u prosjeku, uz okruglo 50 posto procenta, sto ga automatski dovodi u over, a i za 3p je na 45.5%. u prvom mecu od ta 3 je houstonu kuci dao 17,, zatim juti u gostima, cija se ne moze porediti sa igrom bruklina, 20p, i u poslednjem mecu protiv filadelfije 22p uz sut 9-17.. svakako ne ocekujem da ubaci 30 poena, ali preko ove granice bi trebao vrlo lako da predje.

Kako smo pali na Bartona ovo je show. Lik nije izlazio u 2 poluvremenu, igrao je celo.. Falilo mu pola poena jedno 15 minuta, imao je more otvorenih suteva i nista nije uslo... Uvatim Klipatrika, L.Williamsa i Parkera + i Barton izjebe ko konja..stetaa :(
By UcenikVelikog
CP3_BG32 wrote:
NBA PRO tips wrote:
CP3_BG32 wrote:Crni grk ni u jednom napadu nije preuzeo Lillarda cak Sta vise Dellavedova visi na njemu

Pa naravno da nije... On samo u napadu igra pleja, a u odbrani je na SG ili SF.

Moje misljenje je da je to nesto slicno onome sto Lebron radi, a opet za njega ne pisu da je PG.

Bravo legendo to pricam a u anketi Kao cuva GA on vidim kako GA cuva hahahahajajaj lillard for 3 !!!Evo pisem on tricu cijepa hahahah

Brate upravu si, samo nije ovo baš za smeh. Ja bih zamolio knighta ili nekog ko već vodi ovaj forum da povede računa o ovome, jel neko treba da snosi odgovornost za neistine i pogrešne infoe koji se daju ljudima ovde. Evo i u anketi piše (DAJ DA VIDIMO KO JE NAPISAO) a i analizi LILARD UNDER čuva ka CRNA GRKINJA!!! Mislim ako im forum služi za sprdnju i zajebanciju onda ok,ali neki ljudi stavljaju i novac a ne kikiriki i klikere na klađenje poeni igrača.
By pauza
SIXteen wrote:
pauza wrote:ima danas dosta dobrih parova, svakako overe igraca prije treba traziti u mecevima gdje se ocekuje vise poena..
ja moram uzeti ovaj par

W. Barton 15.5 over

sezonu je zapoceo sa 2 overa na ovu ganicu, uzevsi 7 i 13 suteva, sto je za pohvalu, vratio se poslije nekoliko utakmica, te u 2 meca protiv jute nije imao ni veliki minutazu, niti je puno sutirao, a protiv cikaga je ubacio 10 poena, uz ocajan st 3-13 za 26 minuta, zatim je uslijedila nova pauza od 3 meca, i konacno se vratio poslednje 3 igra preko igra u prosjeku 34.3 minuta, postize 19.7 poena, uzima 16 lopt u prosjeku, uz okruglo 50 posto procenta, sto ga automatski dovodi u over, a i za 3p je na 45.5%. u prvom mecu od ta 3 je houstonu kuci dao 17,, zatim juti u gostima, cija se ne moze porediti sa igrom bruklina, 20p, i u poslednjem mecu protiv filadelfije 22p uz sut 9-17.. svakako ne ocekujem da ubaci 30 poena, ali preko ove granice bi trebao vrlo lako da predje.

Kako smo pali na Bartona ovo je show. Lik nije izlazio u 2 poluvremenu, igrao je celo.. Falilo mu pola poena jedno 15 minuta, imao je more otvorenih suteva i nista nije uslo... Uvatim Klipatrika, L.Williamsa i Parkera + i Barton izjebe ko konja..stetaa :(

Jesi vidio, kad nece nece, proslo mi je sve ostalo, inace bi sad pizdio sigurno... sto da ti kazem, reci, igrali bi ga ponovo sigurno, a tad bi sigurno bilo vise srece...
stvarno je bila noc vrhunska, jos da je i barton to odradio kako je i trebalo da bude, al jbg.. xao mi je zbog pada, vjerujem da kod ovakvih padova se svi osjecamo isto :( :( :(

btw, ovo za mela je jasno na sta sa mislio, moze on igrati i do 50. godine.. al jel to to ? kao sto rekoh, irving je sigurniji over, nego li lebron under ili lebron over... iskreno ocekivao sam vec otpor nyk, dosta su slobodnih bacanja dozvolili klivlendu , i uz 55% suta za 3p klivlenda 22-40, moralo je ovako biti..
trenutno je lebron vrlo nezahvalan za prognozu, jer ga je gotovo nemoguce previdjet, od uzetih 26 suteva u proslom mecu, do vecerasnjih 10, i prije toga je znao da varira, 22, 14, 16, 19,13,21
By yoldza
yoldza wrote:Dobro vece

Michael Kidd-Gilchrist under 11,5 mozzart https://www.youtube.com/watch?v=D4lpP0Pa1Kg kad sam vidio kako ovaj suta mislio sam evo meni igraca za under-a naravno zadnjih par utakmica imao je dvocifrene brojke u poenima ali njegova glavna zadaca u ekipi strsljenova je odbrana i to na najtezoj poziciji u nba ,mozda najbolju utakmicu u tom segmentu je odigrao protiv LBJ kad ga je stvarno dobro usmjeravao i bio mu stalno blizu na sutu,veceras se vraca Marvin veoma veliki potrosac lopti i odmah ce ove projke Michael-a da padnu ,uzima prosjecno oko 8 suteva a gotovo dva suta manje uzima kuci,naravno jer je zvijeda Walker i Marvin i nema mnogo prostora drugim igracima,sto se tice ove sezone samo je 5 puta presao ovu granicu od 20 utakmica

P.S. kad postavi post Knight uvjek imam 100 posto ali ipak ovo moram da uzmem na 7/10

srecno ko prati :D :D :D

0 poena sta reci :) R.J. je dao 10 tu je pad ali mi drago kad ovako pogodim igraca under
By fiti
yoldza wrote:
yoldza wrote:Dobro vece

Michael Kidd-Gilchrist under 11,5 mozzart https://www.youtube.com/watch?v=D4lpP0Pa1Kg kad sam vidio kako ovaj suta mislio sam evo meni igraca za under-a naravno zadnjih par utakmica imao je dvocifrene brojke u poenima ali njegova glavna zadaca u ekipi strsljenova je odbrana i to na najtezoj poziciji u nba ,mozda najbolju utakmicu u tom segmentu je odigrao protiv LBJ kad ga je stvarno dobro usmjeravao i bio mu stalno blizu na sutu,veceras se vraca Marvin veoma veliki potrosac lopti i odmah ce ove projke Michael-a da padnu ,uzima prosjecno oko 8 suteva a gotovo dva suta manje uzima kuci,naravno jer je zvijeda Walker i Marvin i nema mnogo prostora drugim igracima,sto se tice ove sezone samo je 5 puta presao ovu granicu od 20 utakmica

P.S. kad postavi post Knight uvjek imam 100 posto ali ipak ovo moram da uzmem na 7/10

srecno ko prati :D :D :D

0 poena sta reci :) R.J. je dao 10 tu je pad ali mi drago kad ovako pogodim igraca under

svaka cast ja sam ga vezao sa vhiteside :)
By Nbafan
UcenikVelikog wrote:
Brate upravu si, samo nije ovo baš za smeh. Ja bih zamolio knighta ili nekog ko već vodi ovaj forum da povede računa o ovome, jel neko treba da snosi odgovornost za neistine i pogrešne infoe koji se daju ljudima ovde. Evo i u anketi piše (DAJ DA VIDIMO KO JE NAPISAO) a i analizi LILARD UNDER čuva ka CRNA GRKINJA!!! Mislim ako im forum služi za sprdnju i zajebanciju onda ok,ali neki ljudi stavljaju i novac a ne kikiriki i klikere na klađenje poeni igrača.

Ja osobno nisam dirao anketu jučer jer mi nije imala smisla, a to sprdanje ili šta već oko Lillarda i ko ga čuva neću ni komentirati. Ljepo sam momku dao do znanja koji je analizirao Lillarda da Grk nema veze s obranom PG-a, a sad dal je on uplatio apsolutno njegova stvar.
By pauza
#59064 drugovi, jucerasnja anketa, je odraz svega onoga sto je napisano u temi, ako imate imalo mozga to cete shvatiti, i svaka cast onome ko je postavio anketu.. cisto da vam pokaze sta PISETE, ili PISEMO na forumu, i kakve nebuloze, i dezinformacije, i kojekakve budalastine.. vec duze vrijeme pisem kad god imam priliku, moraju postojati kriterijumi za analizu, realno, nije bitno da li analiza ima 5 rijeci, ili 55, bitno je da ima svrhu, i da se iz nje vidi podrska za odredjeni tip.. malo statistike uz po koji odgledani mec i analiza obije ekipe iiiiii eto ga.. vrlo lako se napise analiza za odabrani par..