MasterYoda said
Cousins missed Tuesday's practice due to a bruised left thigh and is expected to be suspended for elbowing Milwaukee's Mike Dunleavy in the back of the head on Sunday. He was ejected from the game and is likely to miss Wednesday's game against Bulls.
trebao bi onda Evans preko 15,5 ali treba čekat konačnu potvrdu da Cousins neće igrat
Nemojte se zaletavat s Evansom over jer nije još 100 % sigurno da Cousins ne igra a i ako ne bude igrao moguć je blowout jer je Sacramento bez Cousinsa potpuno druga ekipa i po meni čista dvojka na Chicago. Treba pričekat s informacijama još...Moji parovi oko 23.30h!
tony_kukoc said
MasterYoda said
Cousins missed Tuesday's practice due to a bruised left thigh and is expected to be suspended for elbowing Milwaukee's Mike Dunleavy in the back of the head on Sunday. He was ejected from the game and is likely to miss Wednesday's game against Bulls.
trebao bi onda Evans preko 15,5 ali treba čekat konačnu potvrdu da Cousins neće igrat
Nemojte se zaletavat s Evansom over jer nije još 100 % sigurno da Cousins ne igra a i ako ne bude igrao moguć je blowout jer je Sacramento bez Cousinsa potpuno druga ekipa i po meni čista dvojka na Chicago. Treba pričekat s informacijama još...Moji parovi oko 23.30h!
Mogu biti oni drugačija momčad bez Cousinsa, ali teško će baš Bullsi razvaliti bez Hiniricha,Hamiltona, Gibsona. Bullsi su veliki favoriti no mislim da će Evans svejedno imat ii više nego dovoljno šansi za prebaciti ovih 16 poena.
FamilyGuy said
tony_kukoc said
MasterYoda said
Mogu biti oni drugačija momčad bez Cousinsa, ali teško će baš Bullsi razvaliti bez Hiniricha,Hamiltona, Gibsona. Bullsi su veliki favoriti no mislim da će Evans svejedno imat ii više nego dovoljno šansi za prebaciti ovih 16 poena.
Raste koeficijent na Bulse u psk i supersportu...Vjerojatno Cousins ni neće bit suspendiran.
monroe 15,5 vise - lee los u obrani a warriorsi primaju tradicionalno puno koseva sa te pozicije
howard 17,5 manje - umoran od sinoc a i atlanta dobro brani centarsku poziciju
bryant 30,5 vise - jucer los sut danas netko mora povuc jer lakersi se bore za play off a tko ce drugi ako nece bryant
gasol 15, 5 manje - randolph se vratio i cllipersi su dobri pod kosem
dragic 14,5 vise - tesko ce ga lin zaustavit na ovoj malo granici
denver - new york 209,5 vise ?
oklahoma manje od 107,5 u zadnjih 4 tekme oklahoma im nije toliko zabila
boozer 16,5 vise - chicagu fali dosta igraca izuzev rosea kojega nema cijelu sezonu a i sacramento dosta los pod kosem
Dzeva Melo said
Nije NBA al odlican info od 18:00!
Eurocup: Leo Lyons 13,5 (budivelnik) Amerikanac u ukrajinskom timu koji igra poziciju 4 i ubjedljivo je najbolji njihov igrac. Provodi u prosjeku 35 minuta igre ako je egal igra i tako..kada dolazi do blow outa igra nekih 25-30. Budivelnik je prvi mec izgubio 83-72 i danas ce igrati rastereceno protiv favorita za prolaz..budivelnik bi trebao ovo dobiti..ako bar nista ocekujem da imaju konstantnu prednost i da ce pokusati doci di nekog prolaza..rasterecenost u igri je dodatni plus za Lyonsa.sto se tice faze last 16, davao je u tih 6 meceva : 15, 26, 12, 17, 8, 20 poena..uzimao oko 10 suteva po mecu uz obaveznih 4-5 slobodnih bacanja. Sto se tice prvog meca u spartaku igrao je kako je i trebao sut iz igre 6-10 od toga je bilo 2-3 za trice i slobodna 3/3. ukupno 21 poen i 37 minuta provedenih na parketu i da ga nije bilo budivelnik bi izgubio sa 20+ poena. Glavni scorer ekipe, rasterecenost budivelnika, velika minutazza, ne bi trebalo da bude blow out-a ili da se odmara tokom meca jer ce trebati na parketu..imace sansu da zabije jos jednu 20+ poena utakmicu i na kraju sezone se proda skupo nekom timu..sve su to dodatni motivi i ne vidim kako moze ici ispod 13,5 veceras..sretno bilo ko odigra.
pas mater i svemu.... 1/7 šut pa to fkt nema nidgje xd kako se nasamarim xd
MasterYoda said
Dzeva Melo said
Nije NBA al odlican info od 18:00!
Eurocup: Leo Lyons 13,5 (budivelnik) Amerikanac u ukrajinskom timu koji igra poziciju 4 i ubjedljivo je najbolji njihov igrac. Provodi u prosjeku 35 minuta igre ako je egal igra i tako..kada dolazi do blow outa igra nekih 25-30. Budivelnik je prvi mec izgubio 83-72 i danas ce igrati rastereceno protiv favorita za prolaz..budivelnik bi trebao ovo dobiti..ako bar nista ocekujem da imaju konstantnu prednost i da ce pokusati doci di nekog prolaza..rasterecenost u igri je dodatni plus za Lyonsa.sto se tice faze last 16, davao je u tih 6 meceva : 15, 26, 12, 17, 8, 20 poena..uzimao oko 10 suteva po mecu uz obaveznih 4-5 slobodnih bacanja. Sto se tice prvog meca u spartaku igrao je kako je i trebao sut iz igre 6-10 od toga je bilo 2-3 za trice i slobodna 3/3. ukupno 21 poen i 37 minuta provedenih na parketu i da ga nije bilo budivelnik bi izgubio sa 20+ poena. Glavni scorer ekipe, rasterecenost budivelnika, velika minutazza, ne bi trebalo da bude blow out-a ili da se odmara tokom meca jer ce trebati na parketu..imace sansu da zabije jos jednu 20+ poena utakmicu i na kraju sezone se proda skupo nekom timu..sve su to dodatni motivi i ne vidim kako moze ici ispod 13,5 veceras..sretno bilo ko odigra.
odličan izbor, i sam sam ovo odigrao, samo imaš temu koja se zove ostali sportovi pa ovo tamo piši jer pretpostavljam da će admini obrisat ovaj post kad ga vide ovdje
Mislin da lik igra večeras najgoru utakmicu života. Šutnia je 3 trice, sve falia, i uzea 4 šuta za 2 poena od čega je jednom pogodia. znači šut 1 od 7... uz to već ima 2 osobne... Tokom dana nisan ništa mislia uplaćivat, jer san na nekoj "pauzi" ajmo reć, al eto pridomislin se i uplatim tiket za večeras s 4 nba para, i utrpam još ovog Lyonsa na tiket u zadnji sekund... Tip "over" je bia dobar, više manje logičan izbor kad bolje pogledaš, i momak je to ovde napisa da podili s nama, svaka čast... al to je taj element sriće koji fali, nekima nekad, a meni uvik. Večeras igra ko teški debil i tu nemožeš ništa...
(15.5)SAC - Evans T. 14.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(14.5)MEM - Conley M. 14.03.2013 03:00 MANJE 1.80
mvp je vec objasnio zasto over nenea i nije potrebno da sad pisem nesto slicno i juce su se neki zalili sto se ponavljaju analize
evans mi je dosta siguran over jos ako cousins bude out jos je veca sansa,chicago slabije brani njegovu poziciju u dobroj je formi zadnje dvije isao preko 20,a protiv bullsa u tri utakmice je na prosjeku od 22 poena vraca se opet u staru formu i vjerujem da moze veceras najmanje 16 poena zabiti
conley me je sinoc na jednom tiketu oborio imao sam ga over 14.5 on ostao na granici uz slab procenat suta,veceras ga ocekujem u debelom underu jer igra protiv clippersa ove sezone im je zabio samo 5 poena uz sut 2/11 sinoc u prvoj cetvrtini uzeo samo jedan sut za tri i imao jednu kontru koju je promasio i to je sve dosta toga ide na gasola Z-Boa i allena u zadnjih 5 utakmica protiv clippersa ima prosjek od 8 poena uvijek je isao ispod ove granice tako da ga ocekujem i veceras ispod ove granice
brokva said
znan da ovome nije misto ovde al neznan di da napisen..tako kad neki od admina ili moderatora procita ovo neka slobodno izbrise...
tia san predlozit da se napravi jedna tema i da se u nju stave linkovi za nas pocetnike di mozemo pratit vjesti, ko igra ko ne igra...kome zena nije dala 2 miseca pa je nervozan, ko nije letia avionon jer se boji bla bla i takve pizdarije...
hvala i jos jednon sry na pisanju ovoga di mu nije misto
Ja bih još nadodao da su u tu temu napiše i sve stranice za nba statistiku,jako me zanima ovo koliko koja ekipa prima sa koje pozicije ili koliko je igrač zabio tom timu u prijašnjem susretu...itd