Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
pupii12 said

A umisto njih dvoice da ubacin DURANTA - MANJE I RUBIA ILI DRAGIČA VIŠE?

Mozda dragica vise jer nema Foya na drugoj strani.
By maxeta
#8491 Cha-Orl:K.Walker (17.5) over kvota 1.75

...Charlotta igra kući proti slabog i k tome oslabljenog Orlanda...mislim da je to izvrsna prilika za mladoga Kembu da se predstavi publici i pokaže im što zna...vjerujem da će biti otvorena utakmica, nemaju nikakvih ambicija i nadam se da će Kemba odigrati svojih 30-tak minuta...uz normalan postotak šuta, mislim da on to prolazi bez većih teškoća, samo da dobro otvori utakmicu...Orlando je u nizu od 7 poraza i ovaj mladi lav bi trebao naoštriti zube na njih... :)

Chi-Mia:LeB.James (26.5) over kvota 1.70

...Miami nastavlja sa pobjedama, kažu da ih toliko nezanima rekord nego žele titulu...jasno je to ali je lijepo ostati u povijesti kao ekipa sa najdužim nizom pobjeda... zašto bi se inače "čupali" protiv Clevelenda, Detroita ili Charlotte ???...LB želi titulu i streak, a kad LB nešto želi on to i napravi...samo me strah umora, baš kao posljedica tih čupanja u utakmicama a gdje je najviše potezao baš LB...vjerojatno će nedostajati Noah i Wade, dva igrača bitna za ovaj over, jedan manje u obrani Chicaga i jedan čije koševe treba nadoknaditi...vjerujem da će LB potezati šut, i ako bude knap ići na prodore i slobodna bacanja, a zbroj koševa bi tada morao ići u over...

Cleveland-Boston x2 , kvota 1.52

...dva loša ubiše Miloša...oba tima imaju seriju od 5 poraza, Boston u zadnjih 10 imaju 3-7 a Cleveland 2-8... obje ekipe imaju problema sa ozljedama bitnih igrača...a opet , netko mora pobjediti večeras...,mislim da će to biti Boston unatoč slaboj otakmici sinoć protiv Nicksa...gledao sam tu utakmicu zbog Mela i overa, Boston je izgubio zbog prevelikog broja izgubljenih lopti, šut im je bio podjednak...računam i na to da Boston bježi od zadnjeg mjesta i dvoboja sa Miamiem odmah na startu play-offa, jer im Milwaukee puše za vratom... ipak su kvalitetniji od domaćina, a Pierce bi trebao voditi svoju ekipu do pobjede, nedavno se vratio i Green što sigurno pomaže napadačkoj igri Bostona...dakle, bolji su i imaju jači motiv a i nečija negativna serija noćas mora stati...neka to bude Bostonova...

fortunawin, ukupna kvota 4.43 , ulog 8/10
By bukefal123
#8493 eto gledah ponudu i na kraju odlučim pogledati Walkera i kad mi zapne za oko, možda i najbolji odabir za večeras od igrača...

Walker 17.5 over 1.75
Kemba je ove sezone na prosjeku od 17.3ppg uz šut 6.3-15-0(41.9%), 3pts 1.3-3.9(33%)i FT 3.4-4.3(79.1%), uz minutažu od 34.6 minuta u prosjeku, Charlotte igra protiv Orlanda i ovo bi trebao biti izjednačen meč, jer je ovo derbi začelja(29. i 30. ekipe Nba lige). Walkera će čuvati Nelson koji nije neki obrambeni igrač, a ovaj par igram prvenstveno iz razloga što ga je Kemba u sva 3 dosadašnja ogleda natrpao poenima, zabijao mu je 32(igrao je 38min šut 11-20 3pts 2-5 i FT 8-9), 25(igrao je 36min šut 8-16 3pts 2-6 i FT 7-9) i 24(igrao je 34min uz šut 9-16 3pzs 3-6 i FT 3-4)poena... Vidi se da mu Nelson odgovara, a ako usporedimo obojicu igrača dok je Nelson na terenu(u 3 tekme 90minuta), Walker je na prosjeku od 30.4ppg a dok je Nelson na klupi(17min u 3 tekme) zabija 10.6ppg, tako da Kemba bolje igra dok je Nelson u igri, a Nelson ima minutažu od 35.7 minuta u prosjeku kroz cijelu sezonu... U ove 3 utakmice kad ga čuva Nelson, Walker ima slijedeći šut(s različitih pozicija na terenu):RA(9-13 ili 69%), in the paint(6-12 ili 50%), MR(5-8 ili 63%), Corner-3(1-1 ili 100%) i Above the break(6-14 ili 43% šuta)... Statistika se odlične slaže s overom i Nelson jako odgovara Walkeru jer ga ovaj ove sezone trpa i trpa, obje ekipe nemaju šanse za playoff a kamoli za šta drugo, tako da vidim opušteniju utakmicu i naravno odraz zvijezda u momčadi koje bi trebale imati glavnu riječ, jer šta im je više preostalo od dokazivanja i pružanja dobrih partija na terenu. Ne vidim Škembu ispod nekih 20 poena, no vidjet ćemo...

Chicago-Miami x2 1.34
iako ću stavit jak ulog, ovaj par mi nije 100% siguran, iako nema Rosea, jer se Miami znao mučit tj. gubit od Bullsa, ali ovo igram jer su igrači Miamija i dalje jako motivirani kako bi srušili rekord Lakersa od 33 pobjede, sad su na 26 pobjeda, ovo im je jedan od najtežih ogleda(uz Spurse) do ostvarenja rekorda,
i ovo se mora dobit, Miami je daleko jača i kvalitetnija momčad, ali nije lako igrat kod Chicaga... Wade se vratio u ekipu i sada su na okupu Wade James i Bosh koji mislim da mogu ostvariti novi rekord... Miami je 1. momčad lige što su i dokazali na terenu dok je Chicago 12. U zadnjih 10 ogleda Miami ima 7 pobjeda, dok Bullsi imaju 3 pobjede... očekujem pobjedu kvalitete i snage...

Minnesota-LaLakers x2 1.39
Lakersi su kvalitetnija momčad, imaju 3 poraza zaredom, a Dallas i Utah im pušu za vratom, svaka pobjeda je bitna, Lakersi drže 8.mjesto zapada koje treba sačuvati, a ovakve tekme se ne smiju gubiti, očekujem da BLACK MAMBA odradi svoj posao na razini te da Lakerse vrati na put ka pobjedama... Kod Lakersa nema Mette World Peacea ali mislim da Nash, Howard i Kobe ovo mogu riješiti bez većih problema... Inače Lakersi su dobili 21 puta zaredom Minnesotu, a x2 je prošao 25 puta zaredom(Lakersi izgubili 1 tekmu nakon produžetaka)... nadam se da će se tradicija nastaviti...

FortunaWin:kvota 3.26
Ulog:10/10
By Pana
#8495 Nemam bas puno vremena, pa cu ukratko prokomentarisati neke stvari.
@Stockton to Malone - Sto se tice komentara za Holiday-a - svaka cast. Dobar odbrambeni, ali daleko od najboljih odbrambenih na plej poziciji jos uvek. Paul i Rondo - sa njima ne moze da se meri, a Bradley, Shumpert, Allen, Westbrook i recimo Sefolosha jos uvek ispred njega dosta. Veliki napredak ove sezone u svakom smislu za Holiday-a, stvarno odlicno igra, takodje i jako zrelo.
Sto se tice Jennings-a pravo poredjenje sa njim i jeste JR Smith, luda glava, prebrz covek, ali nikako nema los sut. Dobar je suter i cesto pogadja preko ruke iz nemogucih situacija uz zvuk sirene. Njega vidim pored Wall-a, Irving-a i Rose-a kao buduceg siperstara, mislim da tako nesto nije nerealno za njega. Ko ga je pratio malo vise znace o cemu pricam.

Kratke analize za veceras:
Henderson 17,5 - Covek neverovatno igra, uzima dosta suteva i uzimam ga pre Walkera zbog nesto bolje forme, mada je i on logican izbor.
Horford 16,5 vise - Toronto jako lose brani centarsku poziciju i sumnjam da dobar centar kakav je Al nece to iskoristiti. Ocekujem da i Smith dominira, ali opet Horford mi je nekako konstantniji i sigurniji igrac.
Bryant 27,5 vise - uzima cesto i po 30 suteva. U poslednjoj cetvrtini samo je njegova lopta, iz LAL-a je niko bukvalno ni ne pipne. Utah im se opasno priblizila i moraju da dobiju Minesotu koja je ipak slabiji tim od njih.
By sephiroth88
Pana said
Sto se tice Jennings-a pravo poredjenje sa njim i jeste JR Smith, luda glava, prebrz covek, ali nikako nema los sut. Dobar je suter i cesto pogadja preko ruke iz nemogucih situacija uz zvuk sirene. Njega vidim pored Wall-a, Irving-a i Rose-a kao buduceg siperstara, mislim da tako nesto nije nerealno za njega. Ko ga je pratio malo vise znace o cemu pricam.

Vidiš, ja sam ga pozorno pratio sve 4 godine otkako se glupira po NBA-u i, uz najbolju volju, stvarno nemam pojima o kojem falusu ti melješ.

Često pogađa preko ruke uz zvuk sirene? Hmmm, to bi, po tvojoj veleumnoj logici, podrazumijevalo da je zabio barem 50 game winnera. A zabio je par teških krumpira.

Da ne govorim da je pizdek u karijeri ispod 40% šuta, što je apsolutno kriminalno, ne samo loše. I naravno da neće bit nikakav superstar. Znaš, kod većine ostalih playeva koje si nabrojao, iz godine u godinu, vidi se stanovita progresija u svim segmentima igre. Kod njega, u protekle 4 godine nema ničeg, osim očajnih partija s povremenim bljeskovima. I ako je to bio slučaj protekle 4 godine, što misliš što se kardinalno može promijenit nadalje? Apsolutno ništa. Klinac od 183 cm i nekih 70 kila jednostavno, uz današnju stack up-anu ponudu playeva, nema što konkretnije tražit tamo. Nit će ikad, zbog fizičke inferiornosti u odnosu na konkurenciju, imat bolji postotak šuta (samo je jedan Curry), nit će primirisat All Star utakmici. A 18 koševa iz 25 šuteva, u današnjem NBA-u, može zabit doslovno svatko. Pa čak i Stephen Hawking.

I, ono, to je kao da kažeš da je Dwight Howard dobar izvođač slobodnih bacanja, samo zato što svaku 10 utakmicu uspije zabit više od 50%. U tom omjeru i Jennings otprilike odigra poštenu partiju s prihvatljivim postotkom šuta.

Dakle, molim te, ne stavljaj ga pored jednog Rosea il Irvinga. Ne da ne može u isti red s njima, nego ne može ni u isti jebeni roman. Onaj debeli, ruski, s 956 stranica. :rolleyes:
By MvP39
#8499 Joakim Noah (foot) and Marco Belinelli (abdomen) won't play Wednesday night against the Heat.

Jedan plus za one koji su igrali Heat 2 ili Boozer vise, a mali minus za one koji su igrali Deng manje.

Marc Gasol will make a surprise return to the lineup Wednesday night despite aggravating an abdominal ear.

Nadam se da nece uzeti puno suteva Conleyu.

Greivis Vasquez (ankle) and Eric Gordon (ankle/knee) are both expected to play on Wednesday after sitting out on Monday.

Tko ima moze igrati A. Davis manje od 15,5.
By payomb
#8500 Chicago - Miami kp2
Na ovu utakmicu ne treba trošiti puno riječi, Miami je nezaustavljiv i siguran sam da će noćas upisati 28 pobjedu u nizu. Chicago je nakon dugo vremena uspio povezati 2 pobjede, ali nisu me oduševili igrom u te 2 utakmicu. Obrana i dalje funkcionira dobro, no napad je sasvim druga priča, muče se sa svakom iole boljom obranom. Ne vidim kako Bullsi mogu zaustaviti Heatov lov na rekord, a vrlo vjerojatan povratak Wadea će im to još dodatno otežati.

Minesotta - LA Lakers kp2
Lakersi su upisali 3 poraza zaredom i danas im je must win utakmica jer im gori pod nogama, Utah i Dallas su opasno blizu. U momčad su se već ranije vratili Kobe i Gasol, ali otpao je Metta World Peace i Lakersi nikako ne mogu zaigrati kompletni. Trener Lakersa DiAntoni je najavio da će Gasol ulaziti s klupe, što je po meni bolja opcija jer im je klupa ionako napadački slaba, a u prvoj petorci ima podosta napadačkih riješanja preko Kobea, Howarda i Nasha, te će tim potezom ojačati napad kad će prva petorka biti na klupi. Minesotti igra dosta promjenjivo, no ti i nije čudno s obzirom da tokom cijele sezone imaju velikih problema s ozljedama. U posljednjih 10 međusobnih susreta Lakersi imaju isto toliko pobjeda, te ne vidim razlog zašto nebi taj niz nastavili i danas, motiva im sigurno neće nedostajati.
By comi
#8502 Evo ovakva je situacija... Upravo na chatu se jedan gost foruma javio i rekao nešto korisno za klađenje u BiH... BetShop kladionica je danas nudila 90-ak igrača u ponudi s vrlo dobrim marginama... Da se razlikuju s Hrvatskim po čak 2-3 poena što i svi sami znate da nije mala stvar... Loša je stvar što nemaju internet klađenje... Tko ima više iskustva neka napiše, nadam se da će nekome pomoći ;)
By payomb
#8503 Luol Deng - under 16.5
Chicago će večeras pokušati zaustaviti Heatov niz nepobjedivosti , ali sumnjam da će u tome uspjeti, makar Miamiu neće biti lako. Denga čeka teški match-up sa Jamesom koji igra u životnoj formi. Smatram da će se Deng više posvetiti obrambenim zadacima i nekako pokušati spriječiti Jamesa, dok će u napadu više lopti ići pod koš, prvenstveno na Boozera jer tamo Miami i nije baš obrambeno jak. U 2 ovosezonska susreta ovih ekipa Deng je na prosjeku od samo 6 poena uz očajan postotak šuta 23.8% i odigranih 37.5min po utakmici.

John Wall - under 19.5
Wall je u strašnoj formi, u posljednjih 10 utakmica na prosjeku od 23.8PPG, a posljednju je Memphisu utrpao 47 koševa. Danas ga čeka teški match-up sa Westbrookom, odličnim defenderom koji je atletski iznimno moćan i brz. Poznavajući Westbrooka mislim da će biti veoma napaljen na Walla i da baš on bude taj koji će ga zaustaviti i limitirati mu broj koševa. A Westbrook ako to hoće i ako se zainati onda to i može, jer po atletskim sposobnostima na njegovoj poziciji mu stvarno nema premca u NBA. U prilog ovoj okladi ide i činjenica da bi vrlo lako moglo doći do blowouta Washingtona, a to bi onda značilo manje minuta na terenu za Walla. Inače, ja sam ga odigrao under na granici od 21,5, ali u ovom natjecanju, se uzimaju u obzir jedino Fortunine granice...
By Bas
#8505 @payomb

Ti ga bas prstom u govno :D
Ne igra ni Belinelli ni Noah veceras, mislim ne znaci to da ce Deng u under ali bilo je bolje za izbjeci ovaj par kao i Wall under jer dosla potvrda da Washington igra bez pola ekipe tako da Wall jedino i moze nesto. Opet kazem, ne znaci to da nece obojica u under ali bilo je bolje za izbjeci. Kako god, sretno ti bilo ;)

Ja opizdio za visoki ulog Oklahomu hendikep. Sretno svima!