- 28 Mar 2013, 04:51
eto gledah ponudu i na kraju odlučim pogledati Walkera i kad mi zapne za oko, možda i najbolji odabir za večeras od igrača...
Walker 17.5 over 1.75
Kemba je ove sezone na prosjeku od 17.3ppg uz šut 6.3-15-0(41.9%), 3pts 1.3-3.9(33%)i FT 3.4-4.3(79.1%), uz minutažu od 34.6 minuta u prosjeku, Charlotte igra protiv Orlanda i ovo bi trebao biti izjednačen meč, jer je ovo derbi začelja(29. i 30. ekipe Nba lige). Walkera će čuvati Nelson koji nije neki obrambeni igrač, a ovaj par igram prvenstveno iz razloga što ga je Kemba u sva 3 dosadašnja ogleda natrpao poenima, zabijao mu je 32(igrao je 38min šut 11-20 3pts 2-5 i FT 8-9), 25(igrao je 36min šut 8-16 3pts 2-6 i FT 7-9) i 24(igrao je 34min uz šut 9-16 3pzs 3-6 i FT 3-4)poena... Vidi se da mu Nelson odgovara, a ako usporedimo obojicu igrača dok je Nelson na terenu(u 3 tekme 90minuta), Walker je na prosjeku od 30.4ppg a dok je Nelson na klupi(17min u 3 tekme) zabija 10.6ppg, tako da Kemba bolje igra dok je Nelson u igri, a Nelson ima minutažu od 35.7 minuta u prosjeku kroz cijelu sezonu... U ove 3 utakmice kad ga čuva Nelson, Walker ima slijedeći šut(s različitih pozicija na terenu):RA(9-13 ili 69%), in the paint(6-12 ili 50%), MR(5-8 ili 63%), Corner-3(1-1 ili 100%) i Above the break(6-14 ili 43% šuta)... Statistika se odlične slaže s overom i Nelson jako odgovara Walkeru jer ga ovaj ove sezone trpa i trpa, obje ekipe nemaju šanse za playoff a kamoli za šta drugo, tako da vidim opušteniju utakmicu i naravno odraz zvijezda u momčadi koje bi trebale imati glavnu riječ, jer šta im je više preostalo od dokazivanja i pružanja dobrih partija na terenu. Ne vidim Škembu ispod nekih 20 poena, no vidjet ćemo...
Chicago-Miami x2 1.34
iako ću stavit jak ulog, ovaj par mi nije 100% siguran, iako nema Rosea, jer se Miami znao mučit tj. gubit od Bullsa, ali ovo igram jer su igrači Miamija i dalje jako motivirani kako bi srušili rekord Lakersa od 33 pobjede, sad su na 26 pobjeda, ovo im je jedan od najtežih ogleda(uz Spurse) do ostvarenja rekorda,
i ovo se mora dobit, Miami je daleko jača i kvalitetnija momčad, ali nije lako igrat kod Chicaga... Wade se vratio u ekipu i sada su na okupu Wade James i Bosh koji mislim da mogu ostvariti novi rekord... Miami je 1. momčad lige što su i dokazali na terenu dok je Chicago 12. U zadnjih 10 ogleda Miami ima 7 pobjeda, dok Bullsi imaju 3 pobjede... očekujem pobjedu kvalitete i snage...
Minnesota-LaLakers x2 1.39
Lakersi su kvalitetnija momčad, imaju 3 poraza zaredom, a Dallas i Utah im pušu za vratom, svaka pobjeda je bitna, Lakersi drže 8.mjesto zapada koje treba sačuvati, a ovakve tekme se ne smiju gubiti, očekujem da BLACK MAMBA odradi svoj posao na razini te da Lakerse vrati na put ka pobjedama... Kod Lakersa nema Mette World Peacea ali mislim da Nash, Howard i Kobe ovo mogu riješiti bez većih problema... Inače Lakersi su dobili 21 puta zaredom Minnesotu, a x2 je prošao 25 puta zaredom(Lakersi izgubili 1 tekmu nakon produžetaka)... nadam se da će se tradicija nastaviti...
FortunaWin:kvota 3.26
Ulog:10/10