Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NYK
#1909 danas odlična ponuda:

Curry 20.5 više - doma igra bolje nego u gostima,osobno meni jedan od drazih igrača za odigrati over,svaku utakmicu ispuca svoju kvotu šuteva,a s obzirom da očekujem neizvjesnu utakmicu,mislim da će preuzeti odgovornost u najbitnijim trenutcima i prebaciti ovu marginu.

Peković 17.5 više- ima dobar prosjek koševa protiv NOH-a i u nedostatku kevina lovea i gaya sigurno je glavna napadačka opcija pa mu ova margina nebi trebala predstavljati problem,protiv okc je ostao na ovoj granici samo iz razloga što su gubili 20 ak razlike pa nije više ulazio u igru što u ovoj utakmici neće biti slučaj

Anthony 30.5 više- u jučerašnjoj utakmici jako se primjetio izostanak carmela,sve je išlo na leđa smitha koji je opalio 30 ak lopti jer nije imao tko drugi povući.Večeras se melo vraća odmoran nakon 3 dana pauze,i sigurno će biti napaljen i preuzeti će veliku većinu smithovih šuteva.Važna je i činjenica da ove sezone kada je imao 3+ dana odmora ubacivao je prosječno 33.2 koša.U prošlim srazovima sa Chicagom vrtio se oko ove granice.Iz svega navedenog očekujem ga na oko 35 koševa
Ulog VISOK kvota 6,33 favorit

Na drugi listić stavljam:

Derozan 18.5 više-razlog je njegova dobra forma,velika minutaža,kao i dobri prosjeci koševa protiv CHA

Boozer 17.5 manje-u zadnje vrijeme puno zabija,sumnjam da to moze večeras ponoviti protiv NYK koji ima solidne defendere pod košem,čemu u prilog ide i njegov prosjek u prethodnim mečevima protiv knicka koji je dosta ispod ove margine

Lin 13.5 manje- čuva ga rondo,jedan od najboljih,pa ako ne i najbolji obrambeni igrač na toj poziciji.Lin se nije iskazao u prethodnim mečevima protiv ronda i bostona u kojima zabija puno manje od svog prosjeka

Bryant 32.5 više- uvijek je posebno napaljen protiv OKC.. drzi odlične prosjeke protiv te momčadi,a u nedostatku gasola i howarda mora povući,a također sumnjam da mu se mogu ponoviti 3 loše šuterske večeri zaredom iako je u zadnjoj uspio dogurati do 29 poena

ulog srednji koef 10.76 favorit
By livadarka
#1910 ajde mi pomozite dvoumim se oko piercea ???? mozda rade d.will vise od 16 ili nash vise od 14 nisam pametan ????

igraci.JPG
By Pipo
#1913 Gasol M.(-12,5+)-Mem-SanA (12.01. 02:00) Više 1,85 - po meni isto jedan od zicera veceri,marc je jedan od najboljih centara lige i moze bez problema prebaciti 12 poena,smanjili su mu broj poena u odnosu na zadnju i danas ga ocekujem lagano u over.zadnju im ubacio 20.
By NBA Knight
#1914 Ja za danas još promatram malo igrače, ali od utakmica igram ovo:
La Lakers - Oklahoma 2 - Lakersi preveliki problemi sa ozljedama, preveliki problemi sa obranom, veliki problemi sa igrom općenito, 5 poraza u nizu, a Oklahoma s druge strane elitna momčad na koju ne treba previše trošiti riječi. Lakersi su iznenadili sve koji prate košarku onako gustom utakmicom protiv San Antonia u gostima, ali ne vjerujem da će to uspjeti danas makar igraju doma. Sefolosha je dosad pokazao da bar koliko toliko može držati Bryanta pod kontrolom, nadam se da će tako biti i danas. Dok mislim da će Lakersi jako teško braniti Duranta a pogotovo Westbrooka.
New Orleans - Minnesota 1 - Minnesota problemi sa ozljedama to već i ptice znaju, jako tanak roster trenutno dok je očito da se New Orleans diže i koliko im znači povratak Gordona. Koef mi se jako sviđa s obzirom da mislim da je New Orleans u ovakvim sastavima kvalitetnija momčad, a uz to igraju i doma, tako da 1.80 izgleda jako, jako dobro. New Orleans ima 3 pobjede u nizu i to protiv respektabilnih momčadi (Hou, San, Dal) tako da mi nije baš jasan ovaj koef protiv oslabljene minnesote...
@2,52
By vucic
#1915 pozzz ekipa

moji parovi su za danas:
LIN manje koseva
RONDO vise koseva
DENG vise koseva

isprika ekipi al mi se nedaju pisati margine posto svi vec znate kolika je kome margina
By euskal
Pipo said

Gasol M.(-12,5+)-Mem-SanA (12.01. 02:00) Više 1,85 - po meni isto jedan od zicera veceri,marc je jedan od najboljih centara lige i moze bez problema prebaciti 12 poena,smanjili su mu broj poena u odnosu na zadnju i danas ga ocekujem lagano u over.zadnju im ubacio 20.

ja bi tu bio oprezan s obzirom na ovoWink

2013-01-10 C Marc Gasol Finger injured last game, probable Friday vs. San Antonio

Gasol is dealing with an injured finger on his left hand but is expected to be ready to play in Friday's game against the Spurs.
By Pipo
euskal said

Pipo said

Gasol M.(-12,5+)-Mem-SanA (12.01. 02:00) Više 1,85 - po meni isto jedan od zicera veceri,marc je jedan od najboljih centara lige i moze bez problema prebaciti 12 poena,smanjili su mu broj poena u odnosu na zadnju i danas ga ocekujem lagano u over.zadnju im ubacio 20.

ja bi tu bio oprezan s obzirom na ovohttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

2013-01-10 C Marc Gasol Finger injured last game, probable Friday vs. San Antonio

Gasol is dealing with an injured finger on his left hand but is expected to be ready to play in Friday's game against the Spurs.

Gasol said he suffered a finger injury on his left hand during Wednesday's win over the Warriors, but it does not appear to be serious.It would be a surprise to see him limited in any way heading into Friday's tilt against the Spurs.ja sam odigrao pa cemo viditi :)
By OT
#1919 David Lee 20,5 OVER
Utakmica između Golden State-a i Portlanda dolazi u možemo reči dobro i loše vrijeme za goste.Nakon dvije utakmice kod kuće i prave i emocionalne i fizičke "cjediljke" sinoć protiv Miami-a gdje su se vratili od minus 15 i na kraju pobjedili uz genijalnu odbranu i općenito gledano partiju Batuma i Aldrigea teško očekivati da ovaj dvojac i večeras tako jako povuče.Batum sigurno da neče imati težak zadatak u odbrani kao sinoć kada je fenomenalno uštopao Jamesa,a Aldrige koji je sinoć također bio bitku i sa Jameson i sa Boshem u niskom postu mislim da večeras nema snage da se nosi sa po meni poslije Pau Gasola najvještijim big men-om u ligi David Lee-em.Lee ima sve od rada nogu,dribling u tijelon,leđa prema košu,horok,plou-horok,šut sa distance,mid-range game ili kako bi to rekli amerikanci you name it and his got them all..Lee i tako igra cijelu sezonu na visokom nivou,puno je bolji skakač od Aldriga za kojeg kažem da je iscrpljen + neke ozljede koje vuče od prije tako da mislim da za D.Lee-a nebi trebalo da bude problem da prebaci ovu granicu.Također uz sve navedeno Portland ne brnai baš najbolje niski post tako da su svi preduslovi ispunjeni za jednu onako duble duble utakmicu D.Lee uz prebacivanje ove granice..

Kevin Martin 15,5 OVER

OKC ili moj Bismarck večeras gostuje kod LA Lakersa.Jeste da velika franšiza kao što su Lakersi trenutno izgleda raštimano ali ne beri te brigu vratit će se oni na all star breaku kad im opet liga aminuje nešto kao što je bilo za Pau Gasola kada su dali Kwome Browna i pickove,ali dok do nekog tako bombastičnog traida ne dođe Bismacrk večeras raznosi LA,a mislim da će svoj dio u tome imati i Kevin Martin.Evo razloga Tabo Sefolosha je starter ali koliko god on bio dobar u odbrani što mu niko ne spori Kobe će večeras na ime da dobija faulove i kapom i šakom tako daje dosta izvjesno da Tabo zaglavi sa PF ne sad nešto drastično ali ipak će malo ranije na klupu i pred kraj uči ako bude gusto.Na dalje OKC pored dvojca Duranta i Westbrooka nema pravog šutera niti neku značajniju ofanzivnu opciiju u zadnje vrijeme tu je Ibaka koji na sebe navlači jednog igrača ili čak dvojicu na Durantu je uvijek postavka dva igrača Westbrooka isto uvijek neko striktno čuva tako da će na SG jako mnogo prostora biti za Martina,a i u slučaju nekog blowouta on će opet imati veliku minutažu jer neko mora održavati prednost osim njega na klupi i nema pravog šutera,ako bude završnica napeta opet on može svojim odličnim šutem da presudi tako da smo tu na win-win situaciji što se minutaže tiče.Mislim da K-Mart ovo može da prebaci bez neke velike drame...

K.Walker 17,5 OVER

Toronto i Bobcatsi večeras igraju utakmicu manje više kao neku vrstu derbija začelja.Toronto udara jako puno mislim ljud ubjedljivo imaju najviše prekršaja po susretu ne očekujem da će neka iznimka biti i večeras.Međutim u prilog svemu ide da Kemba igra sasvim solidno ove sezone te da realno gledajući Toronto i nema pravog defanzivca na pozciji PG,SG kao tako Kemba može dašutira,može da prolazi i ulazi pod koš gdje Johnson,Davis i klapa udaraju nemilice.Mogao bi Kemba dosta na liniju slobodnih bacanja,a kako sam gledao na NBA TV da je Jordan dosta kritikovao trenera Bobcatsa i da ga ne zanim mnogo veteran Gordon ili Session nego da ga zanima razvoj i napredak budučnosti franšize Kembe Wllkera i MKG što je jasna poruka da im se pruži veča minutaža što i očekujem večeras.Logično naravno razmišlja veliki M.J jer Bobcatsi su ispali iz bilo kakve utrke za bilo šta i treba da se pruži prilika mlađim igračima da se razviju,a Gordon i Session 99% idu na trade na All Star breaku jer recimo Gordon može mnogo više koristiti nekoj ekipi koja ide u play off nego Charloti koja je ekipa u razvoju.Kako god mislim da je ova granica realna i da uz produženu minutažu on može ovo da prebaci+dosta slobodnih bacanja.

Kvota : 6,33