Denver Nuggets - Golden State Warriors, Tip: 1 (-6), Odd: 1.90 (Bet 365)
Domaćini vrlo kompaktni kao ekipa bez nekih super zvezda. Gaje sličan tip igre kao i gosti iz Ouklanda. Ukoliko bude šuterski raspoložen Danilo Gallinari (16.4) i bude potpomognut od Andre Iguodala (13.9 ppm - poena po meču) i standardno solidnog Ty Lawson-a (14.0) sigurna pobeda im se smeši. Na centarskoj poziciji Koufos je sigurno kvalitetniji bar za nijansu od Ezeli-ja. Retko je Kuofos odigrao neku zapaženiju ulogu, medjutim moram pomenuti njegovih 21 poen protiv Cavaliers-a koji su vodili više od tri četvrtine. Osim Curry-ja i Lee-ja koji skoro uvek imaju zapaženu ulogu u igri Warriors-a, mislim da ne bi trebalo da bude nekih problema za domćina, posbeno što je ekipa GS poznata kao "run & gun" ekipa koja ne igra neku jaču odbranu. Denver je u seriji od pet pobeda i posle perioda od 17. - 27. januara nisu imali ovakav niz. Domaćine posebno raduje povratak Wilsona Chandler-a. Ne verujem da od njega treba puno očekivati jer ga nema na parketu skoro tri meseca.
Iskreno se nadam da je ova analiza dovoljno kvalitetna za ovaj forum. Da li ima još nekoga ko deli moje mišljenje u pogledu ovog meča?
Hvala!