Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

FORUM

17
89%
2
11%
By Kole20cm
#203040 Forum je u kurcu zescem a sjebao ga je licno vlasnik Knight stavljanjem za admine yodu i slicne njemu .Zalosno je da nema aktivnih članova i svega .Potrebno je dovesti kladionice ovde i ljude sa raznih igrica tipa avijator i ostalo .Ako je Admin raspolozen nek se javi da ovo pokrenemo.
By Gurovic15
#203041 ma otisli su svi na neku drugu platformu mislim telegram

forum je kao bio problem zbog svadja i polemike

a polemika bila glupaka koji su govorili da je embid mvp pre jokica,pa ko je bolji defanzivac u nba i ostale gluposti

zato se i raspao

sada se vidi ko je bio u pravu u svim tim polemikama ali posto se ti doticni nisu banovali nego unakili forum to je zaista pitanje za vlasnika

kad se setim price o embidu Vs jokic ko je bolji i vazniji za tim place mi se
pa onda kad embid malo posustane onda se ubaci doncic da se rasprava nastavi

to je islo od odredjenih ljudi,bukvalno namerno i forum je zvanicno ugasen od tada
posebno je islo od dva lika,nazivan konjusarem i ostalo a onaj drugi klasican nacionalista pa bilo sta da jokic uradi on pricao da je bolji embid ili doncic
By Nasir Jones
#203042 Bet365 dallas betbuilder

Kvota 71.

Igra se u eu prime time. Proslu sezonu u to vreme od 6 odigranih meceva ni jedan nije bijo izpod te granice, zato uzimam luku na 30p i 4 trojke, a irvinga na 20p i 2 trojke.

Danas ocekujem bolju odbranu na edvardsu kao prosli put (30p+). Prvi half ga je cuvao klay pa je vec u prvoj cetvrtini dao 24p. Kad su ga preuzeli marchall i PJ, ostao debelo u underu uz 5 izgubljenih.
Dallas protiv ekipama koje se muce u napadu kao sto je minnesota, igraju sa jakom odbranom na glavnog pnr igraca i dobro zatvaraju raketu. To ce biti i danas taktika, zato ne ocekujem minnesotu da samo sa trojkama moze ici na 110pts, pogotovo kad se igrao playoff style (bozic, prenos na nacionalnoj tv... ).

Minnesota zna igrati i small ball sa randlom na petici. Tu ocekujem livelya da pokupi bar 3-4 reb samo u napadu.
Kad ce igrati gobert (dobar u skoku), ce dallasu trebati jak igrac u def reb, a to je PJ. Ocekujem bar 5reb samo u defu.

Lively igra vrlo dobro u odbrani, pogotovo protiv ekipama sa jakim fizicnim centrom kao sto je gobert, jokic, zubac. Ocekujem da nastavi trend sa 2stl 2blk, pogotovo kad bude small ball sa randlom.

Dallas mi je favorit. Vise manje su kompletni, luka ce imati motivaciju, dok se minnesota muci u zadnjo vreme.

https://postimg.cc/gallery/Q54gcjF
By JohnnyNoCash
#203043 Ja cu se licno potruditi da nekad pred novu godinu otvorim novu temu, svaki dan da opet stavljamo ko igra, i da slobodno komentarišeno o utakmicama bez da iko ikoga naziva debilom, ili cak i suptilno prozivanje ide ban pa da je drugi moderator u pitanju.

Po neni je najbolja opcija da stavim par prijedloga, i da glasa vecina foruma pa da svakodnevno izaberemo " najsigurnije " pickove. Također od vas trazim da nekako do polovine dana date svoje prijedloge za anketu, jer cu ja u suprotnom radnomizirati i probati izvuci najbolje opcije za taj dan.

Iako je forum nekad puno bio korisniji jer su i kladionice sporije reagove, ne znaci da ne moze sluziti za razmjenu misljenja, komentarisanje, uz uvazavanje suprotne strane.

Svako dobro svima, posebno aktivnijim članovima i sretan Božić ko slavi :D
By JohnnyNoCash
#203045 Znam da smo u Bosni ja i jos jedan momak sa foruma pokušali, na kraju je advokatica rekla da se ne isplati ići za štetu koja je u par hiljada, i da bi u slučaju gubitka procesa platili sudske troškove, što bi na kraju ispala i puno veća cifra nego da dobijemo. Nije vrijedilo