Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Gile777
Darko1987 wrote:Neka razmišljanja za večeras… :geek:

Image

Jbte granice su mrak...primjetio sam da ta klada ima dobre granice , poen, dva manje za razliku od beta....
By sanjin3
Gile777 wrote:

Image

Jbte granice su mrak...primjetio sam da ta klada ima dobre granice , poen, dva manje za razliku od beta....

Najbolja što se tiče granica, još ne pomjeraju granice kad izađu vijesti, samo zeza što je uslov 5
By Rovinjez
#178460 Corey Kispert over 10,5 (1,76) bet365

Utakmica na puno poena u kojoj bi i on trebao dati svoj doprinos, odlaskom hachimure dobit ce jos vise minuta i protagonizma a na njemu je da to iskoristi pogotovo dok su jos neki drugi odsutni

Nikola Jokic over 25,5 (1,86) bet365

Za pocetak vidjet cemo hoce li uopce igrati jer su on i murray Q izmedu ostalih koliko sam vidio no bude li igrao za ocekivati je velik doprinos od njega jer mu oni savrseno odgovaraju, pick&pop radit ce do besvijesti jer ovima ne pada na izaci van reketa, protiv njih je postavio najbrzi TD u povijesti lige a ako se ne varam i prvi u nba karijeri je bio kontra njih, sve upucuje na neku finu partiju opet
By Gile777
sanjin3 wrote:
Gile777 wrote:

Image

Najbolja što se tiče granica, još ne pomjeraju granice kad izađu vijesti, samo zeza što je uslov 5

Pa za uslov staviš ove što će biti OUT ili vrlo vjerojatno OUT :D