Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Alexey35
#108589 Evo i posle ovih vesti za Lenarda, Anunobija i Janisa po novim kvotama Toronto je i dalje favorit. Kakva su vasa razmisljanja za ovaj mec? Meni kec deluje vredan rizika na ovu kvotu. Odsustvo Lenarda i Anunobia defanizvno, odnosno Lenarda ofanzivno mnogo vise bi mogli da pogode Reptorse nego izostnak Janisa kod domacih. Baksi i dalje imaju Bledsa, Midltona, Lopeza i Iljasovu koju mogu da potegnu sa svih pozicija, dok ce na drugoj strani sve zavisiti od Laurija.
By Teo
#108590 Te stvari koliko ko prima sa neke pozicije vam nisu relevantne bar do sredine sezone i nemojte ih uzimati bukvalno.Uzorak od pet utakmica vam ne govori nista,nekome kari ili harden ubace 50 a nekom kameron pejn 6 poena i onda se na osnovu toga uzima prosjek.Zbog toga se kanite djecije price to vam hljeba nece donijeti.
By Darko1987
#108591 Da ne pišem u analizama, već je podmenuto, ovde ću ukratko, sa ovim informacijama na meču Bucks vs Raptors jedan pick se izdvaja opasno, moćni Khris Middleton over! Nema tu mnogo filozofije, za mene lično jedan od omiljenih igrača, prava haubica, u defanzivi večeras odmara, njegov jedini zadatak je da trpa koš Raptors-a. U fantastičnoj je formi, derbi Istoka, prva napadačka opcija, očekujem 20-ak šuteva, od toga 7-8 trica minimum, zna penale iznuditi majstorski, ma jednostavno po meni pick dana za sad!

Kuzma mi je under, al’ imam ga na 16,5!? Spustili su granu fino, tu se još lomim... :roll:

Sretno... 8-) ;)

Edit: bet365 je ponudio 24,5 over i to plaća 1,72, tako da ko ima 20,5-21,5 nema šta da čeka... :roll: :mrgreen:
By nbaspecialtips
Teo wrote:Te stvari koliko ko prima sa neke pozicije vam nisu relevantne bar do sredine sezone i nemojte ih uzimati bukvalno.Uzorak od pet utakmica vam ne govori nista,nekome kari ili harden ubace 50 a nekom kameron pejn 6 poena i onda se na osnovu toga uzima prosjek.Zbog toga se kanite djecije price to vam hljeba nece donijeti.

Ovo treba samo gledati za centre.. za ostalo nema smisla. Jos vise nema smisla gledat to po pozicijama pa onda zakljucivat koliko je neko dobar defanzivac. Znam da sam prije dve god negdje na fb citao kako je Curry dobar defanzivac jer eto, GSW je u tom trenutku primao malo poena sa PG