Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By rubiofan
#6198 ma necu nista odigrati na kraju, ovaj ss me iznervira sada trazim,gledam statistike scole kad na kraju ga ni nema u ponudi..ako itko zna neku normalnu kladionicu di ima live kladenja tj da se moze koristiti racun neka mi kaze
By kinder
#6199 ako odluci da ne dodaje veceras, ide lagano na 20+, ali zasto se nervirati i gledati kako ne posava ugurati zellera pod kos nego trazi jebeno tony alena da baci kamena s ramena.Gledao sam prije par dana, tj pretproslu utakmicu, u prvoj cetvrtini uzeo 0 suteva a imao 5 ili 6 asistencija, uz to je rasni suter tony allen uzeo 6 ili 7 suteva.
By dr. Igy
#6200 Kyrie Irving (illness) says he will play in Friday's game against the Grizzlies.
Source: Jason Lloyd on Twitter
Mar 8 - 6:13 PM

Greg Monroe (ankle) will play in Friday's game against the Mavericks.
Source: Keith Langlois on Twitter
Mar 8 - 6:12 PM

Irving i Monroe veceras aktivni.

Zach Randolph (ankle) will not play in Friday's game against the Cavs.

Randolph ocekivano out.
By comi
#6201 Bradley Beal (ankle) will not play in Friday's game against the Nets.
Source: Wizards on Twitter

Dakle, nameće se opet Wall kao over...
By sbsbsbsb
#6202 večer svima novi sam na ovom forumu i svakodnevno čitam objave o parovima koje su jako super i znimljive.

Šta mislite za Bryant K(-31,5+)-LAL-Tor da li bi to moglo ici preko na klackalici sam da li ga ubaciti ili ne
By rubiofan
#6203 evo nesto san nasvrlja samo da odigran na kraju
curry 25,5 over
lin 12,5 over
marc gasol 15,5 over

kladionica nazalost ss
curry mi smrdi ali dobro..lina san igra radi prosli utakmica s gsw, a gasola u inat hahah
past cu sigurno na tiketu tako da neznan koliko je pametno da itko isprati
By comi
rubiofan said

evo nesto san nasvrlja samo da odigran na kraju
curry 25,5 over
lin 12,5 over
marc gasol 15,5 over

kladionica nazalost ss
curry mi smrdi ali dobro..lina san igra radi prosli utakmica s gsw, a gasola u inat hahah
past cu sigurno na tiketu tako da neznan koliko je pametno da itko isprati

Najčešće ti listići koji ti smrde prođu, a ovi u koji si siguran padneš :) U svakom slučaju, sretno ti bilo, ja nisam odigrao Lina, ali sad sam uplatio i žao mi je što ga nisam stavio, hehe..
By bukefal123
#6207 eto ovo sam napiso prije još ali ovo stavljam kao favorita noćas pa ponavljam razradu:

Bryant (29.5)više-obožavam igračinu, vratio se starim navikama i trpa kolud u zadnje vrijeme, jedini pravi oslonac i vođa momčadi u Lakersima, Black MAMBA u zadnjih 7 tekmi trpa ko lud (40, 38, 29, 33, 34,30 i 42ppg, mislim da noćas ide i do 35 40 poena, a kamoli ne do 30, nemam riječi za njega, jednostavno je nezaustavljiv, i teško ga je čuvat bilo kome a kamoli ne Degroznom i sličnima, a prisjetimo se da i nije mlad više(34g)