Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By hardek
#6532 Ja razmišljam o otvaranju računa u FavoritWinu pa ako netko ima dobra ili loša iskustva bio bi zahvalan da ih podijeli samnom :D
By NY_Knicks
Baresa said

Phoenix(h+8,5) – Denver 2 (1,85)
Phoenix – Denver(h-8,5) 2 (1,85)
Eto ga http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
+8.5 znači da će Phoenix počet utakmicu sa 8.5 koševa prednosti
-8.5 znači da će Demver počet utakmicu sa 8.5 koševa gubitka
što se svodi na jedno, Denver gubi i znači da će morati pobijediti sa min 9 razlike

Što znači da ako stavim na tiket H2 Denver mora da ih dobije sa minimum 9 razlike?

* http://www.dodaj.rs/f/2d/gx/48gUCmmk/untitled.png
By canca
#6534 Curry over 23,5 - igrao Lee ili ne Curry bi trebao preci ovu granicu. U odlicnoj je formi sto mozemo vidjeti po njegovim statistikama u zadnje vrijeme. Golden State ce veceras biti 'osakacen' poenima sa centarske pozicije jer znamo kakva je Chandler zivotnija u obrani. Ne vjerujem da ce Curry odraditi utakmicu kao onu proslu sa NYK ali mislim da ce preci ovu granicu bez vecih problema.
By canca
mhkladionicar said

tek sam sad vidio da je granica u wwinu na currya 23.5 :O

vidio ja jutros ali nemaju smitha, konto njih 2 za veci ulog
By Stockton to Malone
#6538 Phil/Broo(88,5)-Philadel UNDER

Čekajući Godota, tako bi se mogla opisati Phila ove sezone, i cijela ova trakavica sa ozljedom Bynuma i neizvješnošću oko njegovog povratka na parket. Uz Oklahomu, njihova mi je košarka najnegledljivija. Radi se o ekipi koja ima hrpu talentiranih atleta koji igraju pogrešan stil košarke, ne zato što igrači to žele već njihov trener Collins. Svaki napad im je isti, neinventivan i dosadan a izgleda ovako: pick and roll, pick and roll, pick and roll - long two! I tako stalno, iz napada u napad. Nikakvog rizika i nikakve zaigranosti ovih mladih momaka koji su jednostavno postali žrtva sistema. Tu i tamo Holiday pokaže svoje umijeće odličnom penetracijom u reket, ili Turner i Young odigraju neke fine akcije. U takvoj igri imaju 3 problema:
1. Kronično im nedostaje šuter. J Rich je ozlijeđen i njegova karijera je za mene završena još od Phoenixa. Nick Young odigra dvije utakmice dobro pa 7 loše. Dorrel Wright može pogoditi samo spot up šut. Puno su izgubili odlaskom Lou Williams i Igoudale koji su bili odlični egzekutori u ovakvoj ekipi.
2. Spori su. Jako spori i dugi napadi, nije pomoglo ni premještanje T.Younga na PF. Još veći problemi nastaju u rotaciji kada Collins igra sa dva tornja pod obručem.
3. Ne znaju igrati pick and roll iako ga toliko forsiraju. Za odigrati pick ti treba kvalitetan centar, koji će znati namjestiti blok, odmotati se, primiti loptu i zakucati ili položiti, oni takvog centra nemaju, a nemaju ni šutera za isto to ili šut sa distance. Nešto u zadnje vrijeme pokušavaju sa Hawesom i pick and popom, ali Spencer je previše nekonzistentan da bi se na njega oslanjali. To bi se trebalo promijeniti povratkom Bynuma, ali vidjet ćemo.

Najveća opasnost da ovaj under završi fijaskom su Holiday, Turner i T.Young. Holidaya iznimno cijenim kao playa jer ima sposobnosti jednako kvalitetno i razigravati i zabijati, ali nije u formi. Međutim, on je izraziti domaćinski igrač i večeras bi trebao povući. Turner će imati jako težak matchup protiv obrambeno odličnog Johnsona i Wallacea. Taj dečko ima potencijala, ali prvo pravac teretana jer će još malo grudnjak počet nositi. T.Y. je nekako od njih u najboljoj formi, ali njega će čuvati na početku Evans koji je monstrum. Napadački limitiran, ali obrambeno potreban Netsima kao kruh, zato što maskira rupetinu od Lopeza, hvata skokove, pokriva reket, brani pick, sve za što je Brook nesposoban. Young bi mogao imati više prostora kada uđe Teletović koji još uvijek mora učiti što je brzina i snaga u NBA-u.

Još malo statistike: Philly kod kuće postiže 93 poena, a Netsi u gostima primaju isto toliko. Što se forme tiče, dijametralno suprotna situacija. Netsi nanizali 3 pobjede, uz odličan podatak da su u te 3 utakmice primili samo 78 poena u prosjeku, dopustili protivnicima samo 38% šuta, a za 3 su im Atlanta, Catsi i Wizardsi šutirali bijednih 12-53. Jbg, nisu igrali protiv ekstra ekipa, ali da igraš i protiv Zaboka mogu ti zabiti 5 trica. Phila ima 5 poraza zaredom.

Jedna zanimljivost... Ne morate večeras gledati utakmicu, ali upalite stream i vidjeti ćete polupraznu dvoranu Philadelphije. Njihovi "tifosi" su poznati kao iznimno bučni i stvore dobru atmosferu, i po meni je u toj dvorani, uz Utinu i Bostonovu, najteže igrati protivnicima. Ali problem je što su navijači vatreni samo kada ekipi ide, kada se pobjeđuje, kada su slabiji rezultati dvorana je sablasno prazna, a to znači i manjak motiva igračima,koji ionako ne mogu u playoff.

Sretno!
By Holiday
#6539 Za danas sam odigrao ovo

Utah-Detroit H1 (-8.5) 1.85

Utah ocajnicki pokusava zadrzati 8 poziciju u zapadnoj konferenciji jer su im Lakersi opasno zapeli u borbi za to zadnje playoff mjesto. Utah je porazen u svojoj zadnjoj utakmici od Knicksa 113-84 iako su Knicksima nedostajali neki bitni igraci. U toj utakmici za Utah su posebno razocarali Randy Foye sa samo 6 poena i Mo Williams sa 8 poena, u toj utakmici Utah je imala 38.5% suta ,,from the field,, sto je jako lose. Svijetla tocka u toj utakmici za Utah je bio Alec Burks koji je zabio ,,team high,, 14 poena. Paul Millsap je out za veceras i jos se ne zna kad ce se vratit na teren. S druge strane Detroit ulazi u utakmici nakon gustog poraza od Mavsa gdje su ih predvodili Brandon Knight sa 21 poenom i Greg Monroe sa 14 poena i 10 skokova. Ipak mislim da ce veceras Utah uzet pobjedu jer kao sto znamo su u velikoj borbi sa Lakersima ali problem je sto su zaredali 4 poraza koja su poljuljala vjeru navijaca u playoff, sreca za utah je sto im s druge strane stoji Detroit koji je u losoj formi i u ovu utakmicu ulazi sa 1-7 scorom iz zadnjh 8 utakmica sto je prava sansa za Utah da sa laganom pobjedom vrate vjeru u playoff sebi i navijacima.

Golden State-New York 1 1.60

Zadnja utakmica veceras ce se odigrat u Oracle Areni u Golden Stateu. Prva utakmica ove godine između ove dvije ekipe je zavrsila pobjedom Knicksa u Madison Square Gardenu 109-105. Ozljede Mella i Stoudemira mogu stvoriti probleme veceras za Knickse iako Knicksi imaju 3-1 score u zadnje 4 utakmice. Knicksi su najstarija ekipa lige i dodavanje dodatnih minuta njihovoj klupi zahvaljujuci ozljedama bi moglo stvorit probleme u vecerasnjoj utakmici. Warriorsi imaju dva poraza zaredom koja su stvorila nekakvo očajanje u ekipi. Nedostatak nekog veterana koji bi bio vođa ekipe je mozda njihov najveci problem, Glavna stvar za Warriorse veceras bi trebao bit brzi tempo koji bi mogao nastetiti ostecenoj ekipi Knicksa. Warriorsi su zeljni pobjede i mislim da ce tako igrat veceras i mislim da ce brzi tempo i puno igre gore dole biti previse za Knickse.

Ukupna kvota 2.96
Toliko od mene veceras kvote i parovi su iz Germanije. Sretno svima :)
By canca
Nenad said

Da vas pitam koliko povratak na teren Carmela utice na over Smitha? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Ako se vrati Carmelo, Smith uzima manje suteva ali mislim da Carmelo nece toliko forsirati i da ce Smith opet otici 20+