Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By johnny K.
#6681 DUNCAN(15,5-16,5) - MANJE 1.85
u sinocnjoj utakmici san antonio je uradio veliki posao.Velika pobjeda nad glavnim konkurentom za prvo mjesto na zapadu sigurno je umorila glavne igrace.Duncan je odigrao 35 minuta , sto je za igraca njegovih godina i njegove visine ipak puno , a ipak je isao manje(13).Veceras ne ocekujem neku veliku minutazu duncana jer greg popovich igra takticki i mislim ako spursi rano povedu da u drugom poluvremenu necemo ga puno gledat....
ELLIS(21,5-22,5) - VISE
Monta Ellis sa svojim Bucksima igra odlicno.U zadnjih 5 utakmica upisali su isto toliko pobjeda , a timovi s kojim su igrali nisu zanemarivi.U svih tih 5 utakmica Monta Ellis je isao vise kao i u zadnjoj utakmici sto su izgubili protiv 76-ersa (27).Veceras igraju sa dallasom te ocekujemo utakmicu sa puno koseva i puno Elissovih pokusaja.Zadnju utakmicu protiv Dallasa ubacio je 22 sa sutem 8-17.Ali s obzirom na njegovu formu ocekujem +25.
BOSTON - CHARLOTTE( zk/MANJE -190,5-191,5)
Sta reci za ove dvije momcadi.Boston naravno odlicna obrambena momcad koja ce vjerojatno uzeti ovaj mec.Dva puta su se sastali prvi put 100-89 drugi put 91-94, oba puta manje.
SRETNO VECERAS Laugh
By comi
#6682 Pripazite ulozima na Ellisa, čovjeka su digli u nebesa, a vraćaju se i Reddick i Ilyasova i Sanders...
By celavi_stvor
johnny said

DUNCAN(15,5-16,5) - MANJE 1.85
u sinocnjoj utakmici san antonio je uradio veliki posao.Velika pobjeda nad glavnim konkurentom za prvo mjesto na zapadu sigurno je umorila glavne igrace.Duncan je odigrao 35 minuta , sto je za igraca njegovih godina i njegove visine ipak puno , a ipak je isao manje(13).Veceras ne ocekujem neku veliku minutazu duncana jer greg popovich igra takticki i mislim ako spursi rano povedu da u drugom poluvremenu necemo ga puno gledat....
ELLIS(21,5-22,5) - VISE
Monta Ellis sa svojim Bucksima igra odlicno.U zadnjih 5 utakmica upisali su isto toliko pobjeda , a timovi s kojim su igrali nisu zanemarivi.U svih tih 5 utakmica Monta Ellis je isao vise kao i u zadnjoj utakmici sto su izgubili protiv 76-ersa (27).Veceras igraju sa dallasom te ocekujemo utakmicu sa puno koseva i puno Elissovih pokusaja.Zadnju utakmicu protiv Dallasa ubacio je 22 sa sutem 8-17.Ali s obzirom na njegovu formu ocekujem +25.
BOSTON - CHARLOTTE( zk/MANJE -190,5-191,5)
Sta reci za ove dvije momcadi.Boston naravno odlicna obrambena momcad koja ce vjerojatno uzeti ovaj mec.Dva puta su se sastali prvi put 100-89 drugi put 91-94, oba puta manje.
SRETNO VECERAS http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

mislim da Duncan nije ni otputovao u Minnesottu...
By bajica
#6684 HORFORD (18,5) 2 cudi me da nitko danas nije spomenuo Horforda, covjek je u odlicnoj formi a i vec je poznata stvar da Miami prima puno koseva s centarske pozicije ove godine im je 2 puta prelazio ovu marginu jedino je u prvom susretu ovih klubova ostao na 10 poena ali to je bilo na pocetku sezone dok je jos trazio formu zadnju im je ubacio 27 a tekmu prije toga 20 po meni je ovo najizgledniji par veceri

BRYANT (30,5) 1 danas ocekujem nešto lakšu pobjedu Lakersa koji zadnjih nekoliko tekmi opravdavaju slogan NBA lige where amazing happens izgleda da su pronasli pravu formu i igraju dosta bolje, veceras ocekujem od Howarda da odigra jednu pravu tekmu kakvu on definitivno moze odigrat znaci 20 koseva i 20 skokova i koja blokada stoga ne ocekujem da ce Kobe nesto previse forsirat nego da ce stvarat visak i onda dijelit asistencije, ocekujem da se Lakersi u ranoj fazi odljepe na nekih 10-15 razlike i onda nebi smjelo bit problema za ovaj par uz to nebi bilo lose ni da ga trener malo odmori i sacuva za neke vaznije tekme
By MvP39
comi said

Pripazite ulozima na Ellisa, čovjeka su digli u nebesa, a vraćaju se i Reddick i Ilyasova i Sanders...

Sta su bili na godisnjem ? Kolko znam Ellis je laganini prelazio granicu i kad su oni igrali, a i u mojoj analizi imas objasnjeno kako ce njihov povratak utjecat na Ellisa. Jako mali znacaj ce imat, vjerujem nedovoljan znacaj da Ellis ostane ispod granice.
By comi
MvP39 said

comi said

Pripazite ulozima na Ellisa, čovjeka su digli u nebesa, a vraćaju se i Reddick i Ilyasova i Sanders...

Sta su bili na godisnjem ? Kolko znam Ellis je laganini prelazio granicu i kad su oni igrali, a i u mojoj analizi imas objasnjeno kako ce njihov povratak utjecat na Ellisa. Jako mali znacaj ce imat, vjerujem nedovoljan znacaj da Ellis ostane ispod granice.

Ne kažem da neće zabiti 22+, ali gledam iz perspektive da nije toliki zicer kao zadnjih par utakmica dok su oni bili ozlijeđeni... Sada imaš 5 igrača koji mogu na 20+, Jennings, Ellis, Ilyasova, Reddick i Sanders... Ja sam ga isto odigrao, ali na narodnjaku jer mi nije zicer za velike uloge kao što svi pišu... Vidit ćemo, svima nam sretno s njim :)
By Stockton to Malone
bajica said

HORFORD (18,5) 2 cudi me da nitko danas nije spomenuo Horforda, covjek je u odlicnoj formi a i vec je poznata stvar da Miami prima puno koseva s centarske pozicije ove godine im je 2 puta prelazio ovu marginu jedino je u prvom susretu ovih klubova ostao na 10 poena ali to je bilo na pocetku sezone dok je jos trazio formu zadnju im je ubacio 27 a tekmu prije toga 20 po meni je ovo najizgledniji par veceri

U pravu si, trenutno najbolji centar u NBA-u. Ja se isto razmišljam to odigrati jer ima povoljan matchup protiv PF-ova zapravo, Haslema i Bosha. Ne znam kakva je to politika Spoelstre sa rotacijama. Zar ne bi bilo logičnije počinjati sa pravim C i uz to defenderom Joelom Anthonyjem nego sa Haslemom koji većini centara ne može parirati ni u skoku ni obrani? Ok, Haslem je nešto bolji napadački, ali zar ti treba još netko u napadu pored Wadea, Bosha i Jamesa? zanio sam se... :)
Problem je u tome što bi Atlanta mogla doživjeti katastrofu večeras. Oni nemaju čuvara ni za Jamesa, ni za Wadea, od Horforda nema velike koristi u obrani reketa jer je slab bloker i ne igra mu se baš obrana, na kraju sve ostaje na Josh Smithu koji neće moći sam. 3 puta su igrali ove sezone sa Miamijem, i 3 puta su doživjeli katastrofu koju bi na kraju zamaskirali jer bi se uspjeli vratiti na barem 10 poena razlike, gledao sam sve 3 utakmice jer navijam za Hawkse pa znam.
Mislim da ću izbjeći ipak to, gdje god postoji imalo sumnje u blowout bježim od toga.
By MvP39
#6689 Pisem sa moba pa nemogu qoutat. Sanders jedva do 10 dode, Illyasova mora imat svoju vecer da dode do 15. I to sto si reko da ih nije bilo par dana, Redick je igro proslu utakmicu, Sanders je izostao samo jednu utakmicu, a Illyasova dvije. Kolko god oni bili spremni Ellis ce opucat 20 puta, nadam se zabit pola i preso je vec, a kako Dallas brani SG poziciju nebi se cudio ni da dode do 30.
By Stockton to Malone
comi said

MvP39 said

comi said

Ne kažem da neće zabiti 22+, ali gledam iz perspektive da nije toliki zicer kao zadnjih par utakmica dok su oni bili ozlijeđeni... Sada imaš 5 igrača koji mogu na 20+, Jennings, Ellis, Ilyasova, Reddick i Sanders... Ja sam ga isto odigrao, ali na narodnjaku jer mi nije zicer za velike uloge kao što svi pišu... Vidit ćemo, svima nam sretno s njim http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Potpisujem Comijev post. Ja sam ga odigrao ali više nije toliki zicer. Redick ima dosta veliku minutažu i šuter takvog kalibra si može dopustiti da šutira koliko želi, i još igra u rotaciji sa Ellisom. Turčin se isto ne libi šutnuti lopte. Ipak mislim da ne možemo poreći da će imati koju loptu manje.