- 19 Mar 2013, 02:32
FortunaWin
Listic 1:
Atl-Dal: Carter V. 14.5 manje 1,82
nece doci do izrazaja, za tih 14 poena ce se morat jako potruditi i uloviti koju loptu u napadu jer ih nece puno dobiti od dirka i o.j.-a
Atl-Dal: A.Horford 17.5 vise 1,82
u odlicnoj formi, gledao sam ga cesto ove sezone i dok igra izgleda kao da ga nitko ne moze zaustaviti, a mislim da ce tako biti i danas. Prilika ce imati dovoljno, i ako bude imao dobar postotak suta on ce ovo lako prec. ocekujem ga na 24
Bos-Mia: Ch.Bosh 16.5 manje 1,82
biti ce ovo tvrda utakmica dviju momcadi koje kada trebaju jako dobro igraju obranu. utakmica na kojoj ce se ici na duge napade i u kojoj ce se najvise braniti reket. pokraj garneta(upitan za vcrs) i bass-a nece dobiti lakih poena
Listic 2:
Mem-Min: Rubio R. 14.5 manje 1,75
lako sam se odlucio za ovaj pick...svi znamo da su njemu drazi lijepi asisti nego kosevi, a sada ce imati i kome dodati jer su se vratili kirilenko i pekovic.
Bos-Mia: P.Pierce 18.5 vise 1,82
utakmica koja ce biti na nacionalnoj televiziji, a piercea se stedilo zadnjih par utakmica tako da ce na ovoj dobiti 40ak min i veliku odgovornost da pokusaju biti ti koji prekinu niz Heata
Uta-New: A.Jefferson 16.5
Big All ce lako kad nema Chandlera, a to ce znat iskoristit i njegova momcad koja ce ga trpat loptama. svaki pokusaj blokiranja ce biti dva slobodna bacanja za doticnog