Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By bukefal123
#8170 Houston-San Antonio ki 2 1.80
Spursi jača i kvalitetnija momčad, igraju s veteranima ali iskustvo je jako bitno u ovakvim utakmicama, vratio se Parker u momčad a on sigurno daje dodatnu snagu i sigurnost u ekipu, Spursi dobili zadnjih 5 međusobnih susreta, 2. su u ligi s omejrom 53-16 dok je houston 11. s omjerom 38-31... ne očekujem nikakav pritisak dns ali mislim da će dns presuditi kvaliteta i iskustvo, a ne mladost i brzina(Harden i Lin)...

Lillard 20.5 under 1.75
ovo igram najviše iz razloga jer će ga čuvati moj najomiljeniji play, modni mačak, životinja, nazovite ga kako god... Westbrook :P jako dobar, brz igrač i Lillardu definitivno neće biti lako, a i moguć je blowout pa bi lillard mogao dobiti i koju minutu manje... ove sezone Lillard je zabio Oklahomi 9 i 21 poen, ima veliku minutažu i ušao je u formu(u ovom mjesecu je na prosjeku od 22.3ppg ali upravo mislim da će ga Westbrook uskratiti i ne vjerujem baš da će ići preko nekih 18 poena... igra u prosjeku 38.6minuta i zabija 19.1ppg u sezoni...

Fortunawin:kvota 3.15
ulog:8/10
By xantiusx
#8172 Wade 21,5 više
Walker 17,5 manje
Odlučio sam se za ove parove pošto najranije počinju. Ovo je za Wadea niska granica u ovakvoj utakmici gdje James odmara. Tako da očekujem Wadea da preuzme sve na sebe, a ukoliko James i bude igro vjerojatno će se samo zabavljati :) Walker je igrač koji ne prelazi često ovu granicu u gostima, a pošto lako vjerojatno neće biti egal, mislim da neće imati punu minotažu. Eto to je od mene valjda će uletiti.
Ja sam odigro koliko sam imao na raspolaganju.
Još bih predložio westbrooka over i Rubio više od 12,5 ali to je samo nekakva intuicija... ni u kojem slucaju ne bi igrao manje.
By rampagejackson
xantiusx said

Wade 21,5 više
Walker 17,5 manje
Odlučio sam se za ove parove pošto najranije počinju. Ovo je za Wadea niska granica u ovakvoj utakmici gdje James odmara. Tako da očekujem Wadea da preuzme sve na sebe, a ukoliko James i bude igro vjerojatno će se samo zabavljati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Walker je igrač koji ne prelazi često ovu granicu u gostima, a pošto lako vjerojatno neće biti egal, mislim da neće imati punu minotažu. Eto to je od mene valjda će uletiti.
Ja sam odigro koliko sam imao na raspolaganju.
Još bih predložio westbrooka over i Rubio više od 12,5 ali to je samo nekakva intuicija... ni u kojem slucaju ne bi igrao manje.

pa dobro jeli ovaj miami igra večeras protiv mzt skoplja, izgleda da uopće ne trebaju ni igrat kad se već sve zna !! ne igra ti wade, čitaj malo pažljivije po forumu
By canca
#8175 Charlotte odlicno otvorio utakmicu, a cudim se iz utakmice u utakmicu kako ekipa kao Miami koja je glavni favorit za naslov moze dopustati ovako losu obranu pod kosem i ovoliko skokova u napadu
By FamilyGuy
#8176 Igraju jako loše, kao d anisu uopće motivarani na početku utakmice i to rade iz utakmice u utakmicu nije mi jasno. Mislim da bi momčadi kao što su Detroit i Bobcatsi kod kuće trebali padati bez većih problema. Ovo još može otići u hendikep, ali i da na iduću utakmicu Heat kod kuće igra protiv momčadi koja na terenu ima samo 3 igrača ne bih igrao više hendikep jer bi i to zakomplicirali...
By sephiroth88
#8177 Ja ne znam odakle vam uopće pada na pamet igrat hendikepe od 15 razlike?

Pa nije to susret Čučerja i Babine Grede. Normalna stvar da će se sve momčadi, od sad pa nadalje, napalit na Miami i htjet bit te koje će mu skinut "skalp" i prekinut streak.

Čak i da ovu Miami pobijedi s 50 razlike, takve stvari se jednostavno ne igraju. Bar ne za ozbiljnu lovu.
By MvP39
#8178 Obrisao sam cijelu jednu stranicu postova i ne zelim da se ovo ubuduce dogada. Kakve god prigovore imate javite se nekome od moderatora ili NBA Knightu. Na dnu stranice vam pise tko je moderator. Ako imate ne toliko bitan prigovor strpite se do kraja natjecanja. U planu je promjena na forumu i bit ce te obavjesteni. Tko prati utakmice nek ide na chat i tamo skida sve svetce sa neba http://nbaknights.com/nba-live-chat/. Pozdrav i sretno jos jednom.
By car14
#8179 Houton-San Antonio 212,5 vise
Igra se derbi...Houston je najefikasnija ekipa lige(106,5 koseva)..Na domacem terenu imaju prosjek 110,5 koseva..Ako uzmemo u obzir da je u zadnje 2 međusobne bilo vise od 240 koseva ovu granicu bi trebali lagano prijeci..
J.R.Holiday 18,5 vise
Sastaju se Philadelphia i Sacramento..Ocekuje se utakmica sa velikim brojem koseva i smatram da bi tu Holiday mogao igrati glavnu ulogu...Zadnju utakmicu protiv ovih protivnika je zabio 21 kos i smatram da bi veceras trebao prijeci ovu granicu..
C.Boozer 16,5 vise
Veceras Chicago igra bez Noaha i smatram da ce Boozer dobit vise minuta i samim time uzet vise suteva...
SS kladionica
By canca
car14 said

Houton-San Antonio 212,5 vise
Igra se derbi...Houston je najefikasnija ekipa lige(106,5 koseva)..Na domacem terenu imaju prosjek 110,5 koseva..Ako uzmemo u obzir da je u zadnje 2 međusobne bilo vise od 240 koseva ovu granicu bi trebali lagano prijeci..
J.R.Holiday 18,5 vise
Sastaju se Philadelphia i Sacramento..Ocekuje se utakmica sa velikim brojem koseva i smatram da bi tu Holiday mogao igrati glavnu ulogu...Zadnju utakmicu protiv ovih protivnika je zabio 21 kos i smatram da bi veceras trebao prijeci ovu granicu..
C.Boozer 16,5 vise
Veceras Chicago igra bez Noaha i smatram da ce Boozer dobit vise minuta i samim time uzet vise suteva...
SS kladionica

majstore, da znas za ubuduce.. moras postavljati parove bar pola sata prije pocetka i parove samo iz kladionice fortunawin
By Krnja
canca said

car14 said

Houton-San Antonio 212,5 vise
J.R.Holiday 18,5 vise
C.Boozer 16,5 vise
SS kladionica

majstore, da znas za ubuduce.. moras postavljati parove bar pola sata prije pocetka i parove samo iz kladionice fortunawin

Sta je canca nije valjda da se bojis za tron? pa sta ce ti pisljivih 50 eura :)