Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teletovic33
Teletovic33 said

Evo jedan meni jako interesantan par iz Turske lige:
Anadolu EFES - Fenerbahce Ulker (154.5) VIŠE (Veliki derbi Turske lige.. Obe ekipe imaju predobre sastave i mislim da ni jedna ni druga ekipa po imenima nikad nisu bili jači.... EFES: Farmar, Vujačić, Savanović, Barač, Erden, Tunceri..... FENER: McCalebb, M.Batiste, Bogdanović, Bremer, Onan, Sato , D.Andersen.... Mislim da će i KRCATA SINAN ERDEM ARENA podići ritam ove utakmice i da će ovo otići lagano preko 154 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ) Ja ovo igram na jači ulog !!!

94:76 (170 poena) iako je Fener zakazao u ovom derbiju opet lagan prolaz.... :D :D :D :D
By mestar_10
#1475 Kevin Durant Broj poena igrača 29,5 tip: manje PSK

Gledao sam jučer utakmicu Raptorsa i Thundera i vidjelo se kako Durantula i društvo igraju točno koliko im je trebalo za laganu pobjedu. Bilo je problema u prvom poluvremenu, no dojam nije bio kako je pobjeda upitna. Durant je više gledao suigrače nego obruč i rezultat svega su 24 asistencije Thundera od čega je sedam bilo pored njegovog imena. Vjerujem da ih večeras očekuje još lakši posao protiv momčadi koja doma ima 3-11 omjer, a sinoć je u Miamiju limitirana na 71 poen. S obzirom da Thunder čekaju iznimno teški dvoboji od kojih su samo dva od 12 doma sumnjam kako će trener Brooks forsirati Duranta u slučaju povoljnog rezultata (20+). Durant je u posljednjih pet utakmica samo jednom odigrao iznad 39 minuta (41), a završavao ih je na 26 (8/18), 30 (11/24), 27 (11/17), 26 (8/15), 22 (7/11) poena. Naravno da kada hoće Durantula može svakome ubaciti 40 poena, no kako ga čeka težak raspored vjerujem da će večeras ponovo biti rezerviraniji uz poprilično skromnu minutažu, možda i manju od 35 minuta.
By cipi cips
mestar_10 said

Kevin Durant Broj poena igrača 29,5 tip: manje PSK
o

Gledao sam jučer utakmicu Raptorsa i Thundera i vidjelo se kako Durantula i društvo igraju točno koliko im je trebalo za laganu pobjedu. Bilo je problema u prvom poluvremenu, no dojam nije bio kako je pobjeda upitna. Durant je više gledao suigrače nego obruč i rezultat svega su 24 asistencije Thundera od čega je sedam bilo pored njegovog imena. Vjerujem da ih večeras očekuje još lakši posao protiv momčadi koja doma ima 3-11 omjer, a sinoć je u Miamiju limitirana na 71 poen. S obzirom da Thunder čekaju iznimno teški dvoboji od kojih su samo dva od 12 doma sumnjam kako će trener Brooks forsirati Duranta u slučaju povoljnog rezultata (20+). Durant je u posljednjih pet utakmica samo jednom odigrao iznad 39 minuta (41), a završavao ih je na 26 (8/18), 30 (11/24), 27 (11/17), 26 (8/15), 22 (7/11) poena. Naravno da kada hoće Durantula može svakome ubaciti 40 poena, no kako ga čeka težak raspored vjerujem da će večeras ponovo biti rezerviraniji uz poprilično skromnu minutažu, možda i manju od 35 minuta.[/quo

Ovo je uzeto sa stranice na Facebooku.
By Matya EllisMVP
denis0709 said

ova granica je bila u psk-u samo rano jutros , negdje najkasnije do 10, kasnije je pala na 28.5

Očito je tako jer je analiza napisana ujutro , a ovdje je, kako kaže cipi cips, iskopirana sa facebooka i u meduvremenu je pala granica.
By cipi cips
bjede said

Washingtonu ne igraju Nene i Crawford!

Kakav li ce to samo blowout biti hahah,mogla bi biti lijepa vecer imam osjecaj
By cipi cips
Matya said

Cipi cips, a možda je to od dečka stranica na fejsu pa ju nije stigao prije postavit ovdje http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-cool.gif

a neznam,vidjet cemo sta on kaze.Tako je nedavno netko ovdje pisao one opsirne analize a zapravo je bilo samo copy-paste s jedne grupe,i bas ga je covjek nedavno upozorio da je sve prepisao,ono za sto se covjek muci sat-2
By Longin
bjede said

Washingtonu ne igraju Nene i Crawford!

gdje piše

edit dođite na chat da malo bacimo analizu