- 15 Jan 2013, 06:33
Evo moja 2 para:
Washington - Orlando 1 (1,80)
Vidim da forsirate Afflala, ja cu ga u sirokom luku zaobic, ali cu igrat 1 na Wizardse. Zaobic cu Afflala zato sto je Glen Davis upitan, a posto necu bit budan nocas svasta se moze dogodit. Vecinom mi se dogadalo da igrac bude upitan pa da opet nastupi i ode sve u k... A na Wizardse igram jer imaju motiva nakon pobjede nad Atlantom i jos im se vratio Nene, tako da bi moglo biti razbijanja od Walla i Nenea. Ako kojim slucajem nastupi Glen Davis ocekujem da poremeti solidnu igru Orlanda, jer nije bas dobro kada igras po jednom sistemu duze vrijeme i onda dode teski centar koji smeta pod kosem i uzima puno suteva. Ne kazem da je los, ali mislim da ce poremetit igru bude li dugo igrao.
Memphis - LA Clippers 1 (1,75)
Eto bas sam i ja procito ovo sto je NBA Knight stavio, da najvjerovatnije Chris Paul nece igrati veceras. Iako ni za Memphis nece igrat najbolji igrac Peder. Iako me on razocaro svojom igrom ove sezone, ocekivao sam od njega oko 24-25 poena po utakmici, ali on rijetko prelazi tih 20. I mislim da je Paul puno znacajniji za svoju momcad nego Rudy za svoju. Paul zabija 20-ak suteva bas kao i Rudy, ali i razigrava cijelu ekipu i dijeli asistencije ko lud, zato i je playmaker. Dok Rudy tu i tamo ude na prodor ili sutne tricu. Memphis ima super ekipu i bez Pedera, iako ce im sada biti rupa na krilu, ali to nece puno skoditi jer Clippersi nemaju nijedno dobro krilo. Ocekujem da se Gasol i Randolph fokusiraju na Griffina, a Crawforda ce zaustavit Tony Allen i evo Memphisu pobjede. Iako mi se svida vas tip Crawford over, ali nemam ga nigdje za odigrat trenutno.
kvota: 3,15
i evo jos jednog para kojeg niko nije spomenio, a za koji mislim da ce proc: (Goodness stavi ovo kao single u statistici)
Durant K.(-29,5+) vise (1,85)
Durant je prosle 2 tekme presao ovu granicu, a ocekujem da nastavi tu seriju iz istog razloga kao i jucer sto sam naveo. Kopirana analiza od jucer: "Covjek se napokon probudio i Lakersima utrpo 42 poena. Ima najvece ovlasti u ekipi i poteze preko 20 suteva po utakmici. Vjerujem da ce ovo biti napeta utakmica jer je Portland tvrd orah iako nemaju klupu. Sto znaci da ce Durant ostati puno duze na terenu i sutati puno vise da preokrene utakmicu u Oklahominu korist. Jos jedna stvar ide u prilog ovome: Ibaka, koji je poceo zabijat u Oklahomi i krast suteve Durantu, ozljedio je leda na prosloj utakmici i upitan je za veceras. Nadam se da nece nastupiti, te da ce Durant imat vise prostora za prodore. A i ako nastupi ne vjerujem da ce forsirati. Tko zeli nek ceka informaciju hoce li Ibaka zaigrat ili ne." Danas je Ibaka opet upitan te se nadam da nece nastupit. Uz to Oklahoma igra protiv Phoenixa koji nema nikakvog SF-a. Phoenix sa pozicije SF-a prima 20.4 poena po utakmici i 23. su u NBA-u po primljenim poenima s te pozicije, tako da... Samo se nadam da nece biti blow outa, zna Oklahoma zajebat poluvrijeme pa se moraju vracat. Puno puta sam igrao na Oklahomu 1. poluvrijeme ili 1. cetvrtina, i naravno nije mi tip prolazio iako je kvota bila 1,20-1,30. Tako da...
Sretno svima !!!