Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By burke
#2509 Jučer prošla filozofija za Bryanta,Ellisa i Lakerse..:-)

A danas ću igrat taj Chicago kojeg svi stavljaju jer bi trebao ispresavijat Toronto..trebao bi..hehe

Igrat ću još Cousinsa više od 18,5 jer troši puno lopti,a i očekujem puno koševa na toj tekmi,a i možda čak neizvjesnu tekmu jer

se Washington diže..

Uz to bi i odigrao smiješnu granicu na Beala 13,5 iz Washingtona bez obzira što se Wall vratio,jer 14 koševa ne dat u punoj

minutaži je loše..

I odigrat ću Westa manje od 16,5 jer se više posvetio ekipi i puno asistira i ne vjerujem da će preći ovu granicu..

Sretno ekipi danas!!:-)
By MvP39
#2517 postavljeni prvi parovi na mojoj temi, sretno onome tko isprati ---> http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/

admine predobro je ovo ispod nicka: admin ili vip :D
By dr. Igy
#2519 Orlando – Indiana 187.5 under – Indiana kotira iznenađujuce visoko u Istocnoj koneferenciji, iako su bez najboljeg igraca D.Granger-a od pocetka sezone. Vecereas se sastaju sa Orlandom (oba tima su sa Floride), koji se jedini sa Indianom moze pohvaliti pozitivnim skorom sa ekipama na Zapadu. Orlando se veceras sastaje sa najboljom obranom lige. Iako je dojam da je Indiana najjaca u reketu, oni također izvrsno brane i perimetar gdje dozvoljavaju protivnicima oko 30% za tri poena. Branici koji igraju vecinu vremena (G.Hill, L.Stephenson i P.George) su jako brzi atletski igraci, koji ubijaju protivnike sa presingom i ostavljaju veoma malo prostora za lake suteve. Unutar reketa su R.Hibbert i D.West koji ne dopustaju lagane prolaze i polaganja. Jucer je Indiana ostavila Charlotte na samo 76 poena. Vjerujem da ce i veceras obranom pokusati doci do pobjede. Također mi se sviđa i da Orlando ostaje ispod 92.5

http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/dr-iggy/#p2518
By Goodness
#2520 evo za vcs postavljam sljedece:
Netsi (90,5) više
Atlanta (95,5) manje
Gallinari (17,5) manje
George (16,5) više
Lee (20,5) više
Oklahoma 1
@28,71
ovo više radi zabave :)
sritno svima
By kinder
#2521 nsiam imao bas previse vremena za analize danas stoga sam odigrao jedan lagani da imam sta pogledati ujutro kad ustanem :)
Horford over 15.5
Aflallo over 16.5
Parker over 20.5
Wade over 20.5

kvota @11.71