Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#191632 White 13.5+ 1.85

Brogdona sam uzimao zadnja tri meča kad sam ga ovdje predložio, sad idemo sa njegovom zamjenom koja bi najviše trebala profitirati njegovim odustvom (još uvijek pod upitnikom ali ne vjerujem da će igrati).

Zahvalan igrač, zna dobro čitati protivničku odbranu, zadnja dva meča impresivna sa 16 i 24 poena. Ima impresivnu statistiku za tri poena u ovoj seriji 24/42 što je 57%. Miami je ove sezone važio za lošu odbranu na bekovima (jedan od razloga što su bili tako nisko plasirani u regularnom dijelu). Zatim se ta odbrana 'zategnula' te su postali jedna od najboljih ekipa po branjeju trojki, sve do ovog match upa sa Bostonom koji im ne leži, uvijek ostane višak koji ne uspiju pokriti, pa onda to kažnjava najraspoloženiji igrač Bostona u tom trenutku. White bi po meni trebao najviše profitrati večeras, a ova granica od 13.5 ne djeluje mnogo obzirom na formu
By JohnnyNoCash
#191763 Heat +7.5 1.90
Brogdon 5.5- 1.90

Heat je već rezervisao let za Denver poslije utakmice, pitanje samo kako će se to odraziti na mindset igrača. Može biti mač sa dvije oštrice. Bez obzira što bi večeras mogli svjedočiti historiji, mislim da je svima jasno otprilike kako ko igra. Neću pisati šta bi bio kad bi bilo, ali vjerujem u Jimmya i ekipu :)

Kao i prethodnih puta, ista analiza za Brogdona
By malsha9323
#191765 Duncan Robinson P+A 8.5 over @ 1.85 merkur 1/10✅✅

Na rizik, Heat vapi za ofanzivnim potencijalom, dobra odbrana na Butler&Bam, Lowry los ritam, igrac manje na obe strane terena i ako od njega ocekujem pristojnu partiju, kako bi doprineo svojim iskustvom u 7. mecu. Nizi stake, jer mi se ne ulazi u Spo glavu i takticke zamisli, jednostavno ako pogodi nesto prvi put kad udje, zasluzice minute, ima dozvolu da uzima skoro svaki sut koji je iole izgledan, ofanzivni arsenal od cistog spot up sutera je malkice unapredio, moze da napravi fintu i uglavnom prepoznaje miss match za dodavanje, a pritom moze i iz pika da odigra 2 na 2 sa visim igracem. Ukratko, siguran sam da ovo prelazi ako dobije 20ak minuta, njegova dobra partija je preko potrebna Heat-u veceras.
By Jeffrey
#191814 Denver-Miami
Adebayo 16.5 over bet
- idem ranije odmah sa ovim pikom, nisko je ovo za Adebaya, prebacio svaki puta ove sezone kontra Denvera, imat će prostora pored Jokića, ako ne bude umora i BO ovo bi moralo doći, moram uzeti jer mi niska margina bar za 2-3 poena
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Denver-Miami
Adebayo 16.5 over bet
- idem ranije odmah sa ovim pikom, nisko je ovo za Adebaya, prebacio svaki puta ove sezone kontra Denvera, imat će prostora pored Jokića, ako ne bude umora i BO ovo bi moralo doći, moram uzeti jer mi niska margina bar za 2-3 poena

Lagano došlo bez pardona, gurat ga stalno na 16-17+