Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Playmaker
#5411 Mislim da ova slika govori sve tko je u pravu, a tko ne.
http://content.screencast.com/users/Playmaker/folders/Snagit/media/b5123e47-068f-46bc-8464-8c885cd831d9/03.01.2013-07.25.20.png
Garnett kao i uvijek odlican u obrani, svakako igrač kojeg jako cijenim zbog toga, inace KG-a nebi trebali uzimati u obzir među četvorke jer ove godine igra na poziciji centra.
Ibaka je čisti bloker, highlight's blokade su preuvelicale njegovu obranu jer se muči protiv "floor spacer" četvorki koji šutiraju iz pick&popa i poludistance, no u sustini vrlo dobar.
J.Smith u overallu je vrlo dobar u obrani, no muči se u spot-up kao i Ibaka
Z-Bo je takodjer vrlo dobar defanzivno, odlican u igri 1 na 1, post up-u kao i Pick&Rollu, skocan te izuzetno zahvalan u obrane, na kraju sam dodao i Hibberta kao usporedbu sa Westom da zakljucim ovu raspravu tko je bolji od njih dvojice.
Ono sto sam ja tvrdio je da nema trenutno jače defanzivno četvorke u overallu od Westa, nitko nije više limitirao protivnike nego on, to govori brojka dopustenih PPP(points per play), ali i postotak suta cuvanog igraca(30,2%), i je da je nesto manje izlazio u duele nego Ibaka i Smith, no ne toliko da bi cinilo neku vecu razliku. West je malo undersized, nije toliko skocan, ali zna igrati obranu šta jest jest. To što Indiana malo prima sa slobodnih bacanja na PF poziciji je svakako zasluzna obrana koja ima nizak foul rate te ne dopusta dosta izlazaka na slobodna.
By slaven96
#5412 pogodio paula, butlera, holidaya, noaha, boozera, rubia i srusi me samo deng, za samo nekoliko poena zbog njegove lose realizacije...
By Fedex24
#5413 Svaka cast momci, sve sto sam ispratio je lagano proslo, samo tako napred. Nov sam na ovom forumu pa treba neko vrjeme, da se ufuram:) polako ali sigurno:))
By Master Yoda
#5414 sjećam se da je netko ranije predložio da ispod svake analize član napiše koliki mu je omjer, evo ja ću to od danas radit tako da ljudi vide tko ima koliki omjer, sinoć sam imao u singlu boozera koji je prošao, danas od mene nešto ide predvečer pošto sam na fakultetu skoro cijeli dan, lijepi pozdrav svima i nadam se da ste digli noćas lijepu lovu
By Tihy1000
#5415 Jesam li Vam lijepo reko da Deng ide manje...Znam po sebi kad uvijek mora nesto On fantazirat...Ja pogodio sve i lijep dobitak uzeo...Hvala Vam decki..:D
By slaven96
Master Yoda said

sjećam se da je netko ranije predložio da ispod svake analize član napiše koliki mu je omjer, evo ja ću to od danas radit tako da ljudi vide tko ima koliki omjer

Ja sam do nedavno pisao, ali vidim nitko ne "haje" za to, pa reko neću onda ni pisati :P

Tihy1000 said

Jesam li Vam lijepo reko da Deng ide manje...Znam po sebi kad uvijek mora nesto On fantazirat...Ja pogodio sve i lijep dobitak uzeo...Hvala Vam decki..:D

Zašto nisi napisao analizu, pokrijepljenu činjenicama? Lako je biti general poslije bitke...
By slaven96
Tihy1000 said

Jesam li Vam lijepo reko da Deng ide manje...Znam po sebi kad uvijek mora nesto On fantazirat...Ja pogodio sve i lijep dobitak uzeo...Hvala Vam decki..:D

Pa jer i prije nije bas konstantno igrao dobro…Osim ako mu se forma nije podigla al ne vjerujem..:)
Vidjet cemo..:D

To je tvoja analiza? Na ovaj forum obično postavljaš neki par jer imaš neku analizu za njega, a ti si očito ovaj igrao na osjećaj... Mogao si staviti i Boozera manje, pa ako prođe ti si najbolji prognozer, a ostali ne znaju ništa (tako ispada)
By Musa
#5419 ovaj dan je bio jako uspjesan, nisam bio bas optimistican sto se tice ovog dana a na kraju su prosli svi igrace sta sam dvoumio da odigram.. na kraju sam igro single rubia više..
By Tihy1000
#5421 ma ja stavio samo tako..kao sto kazete na osjecaj Denga...da znam moja greska zbog toga i najlakse je biti jaci poslije bitke...zato se ispricavam i ubuduce stavljam cijelu analizu..:)
By Marko_OKC
Tihy1000 said

ma ja stavio samo tako..kao sto kazete na osjecaj Denga...da znam moja greska zbog toga i najlakse je biti jaci poslije bitke...zato se ispricavam i ubuduce stavljam cijelu analizu..:)

Ma bitno da se uzimaju novci, da sve dode po statistickim podacima svi bi svaki dan dobili na kladionici, nista bez onog postotka srece i osjecaja. Cestitam na dobitku.