sephiroth88 wrote:Neš ti doktora. Kao i uvijek, u ponudu se stavi sezonski prosjek, ili koš-dva- više/manje, zavisno o ostalim faktorima i trenutnoj formi, a ti se čudiš što se većina mota oko granice, kao da je to nešto što se događa rijetko, a ne u stvari u 70-80% slučajeva. Zbilja svašta čovjek na ovom forumu može vidjet.
Budaletino, je li ti ovo prvo javljanje na forumu.
Kako si ovo vrhunski zakljcio BRAVO OCI SI MI OTVORIO i hvala ti na tome.
Samo mi je krivo gdje mi se takav lik kao ti ne obrati u stvarnom zivotu da te prebijem od batina i da molis da stanem
Jos jednom hvala za informaciju kako se postavljaju granice
LaVine wrote:sephiroth88 wrote:Neš ti doktora. Kao i uvijek, u ponudu se stavi sezonski prosjek, ili koš-dva- više/manje, zavisno o ostalim faktorima i trenutnoj formi, a ti se čudiš što se većina mota oko granice, kao da je to nešto što se događa rijetko, a ne u stvari u 70-80% slučajeva. Zbilja svašta čovjek na ovom forumu može vidjet.
Budaletino, je li ti ovo prvo javljanje na forumu.
Samo mi je krivo gdje mi se takav lik kao ti ne obrati u stvarnom zivotu da te prebijem od batina i da molis da stanem![]()
Ajde seljacino ne svadjaj se, koga ces ti prebiti joj..
LaVine wrote:Budaletino, je li ti ovo prvo javljanje na forumu.
Samo mi je krivo gdje mi se takav lik kao ti ne obrati u stvarnom zivotu da te prebijem od batina i da molis da stanem![]()
Uh, što se nadrkani dječarac uskopizdio.
A sad je, dječače neodgojeni, stvarno došlo vrijeme da prestaneš barem ovdje neprestano glumit dežurnog idiota. Dovoljno je što si jedan i u stvarnosti.
Sinoc je za mene bila odlicna noc,predlozio sam tri para i svi su dosli a dva je svojim analizama podrzao i nbaspecialtips pa i njega da pohvalim posto niko drugi nece.
Savjet za LaVina da napise analizu za jedan ili maksimum dva para za koje misli da po njemu imaju vrijednost a ne da kontrira drugim tipserima bez bilo kakakvih argumenata.
Kunem se sad u sve zivo sad da imam sredstava narucio bi mu je jednu sacekusu da ga neko na mrtvo ime prebije, jer je ovo zlocin sto mi je coek nocas napravio