Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By canca
#70152 Velika greška Marathona.

Pierce 18,0 granica, kontali su Paula staviti. Problem je što vjerojatno Pierce neće igrati a i ne daju uplatiti više od 10 eura, ali isplati se probati.

Edit: Spustili na 17,5 i daju još 10 €
By J-Rich
J-Rich wrote:C.Joseph 11.5 over Wwin
DeRozan 27.5 over planetwin365
Hardway Jr. 14.5 over Maxbet

Imao sam neki osecaj da DeRozan moze doci over jedino po ovoj ili manjoj granici(sto je bilo gotovo nemoguce naci,bar u Srbiji) i eto, tako je i ispalo.Sve u svemu, fina noc, dosta stvari je doslo uprkos nekim informacijama koje su izasle u poslednji cas.
By Stradivari
#70158 Pozdrav ekipa, zanimaju me misljenja za jedan par koji planiram da odigram malo jace danas, u pitanju je Mike Conley OVER na 20.5 (vecina kladionica)

Conley je odigrao izuzetno los mec protiv Klipersa (3/14 iz igre, 0/4 za 3), i uspeo je doci do 13 poena, a gledao sam utakmicu i komentator je rekao da je to bila jedna od njegovih najlosijih partija ove sezone. Pre te utakmice, Majk je bio u sjajnoj formi - 29, 30, 29, 32 - to su njegove brojke prethodne 4 utakmice. Veci deo utakmice ce ga cuvati Schroder, kog ne smatram za dobrog defanzivca, da li ovde postoji value za + ?

Svi komentari su dobrodosli, hvala i srecno!
By Zobla
#70159 Ne bih ti to savetovao, on mi je bio uvek na jednom od tiketa over. I onda je usao u los niz undera pa sam prestao da ga igram, iskreno ne znam sta je uradio poslednje 2-3 utakmice ali mislim da nije prebacivao tu marginu
By Rawryee
viktor wrote:http://www.prosportsdaily.com/Headlines/ExternalArticle?articleId=457911

i pičke maknu sve igrače iz ponude, a teško da buju barnes i zaza pachulia dobili spurse...

ROTOWORLD
Both Tony Parker (back) and Dejounte Murray (groin) have been ruled out of Saturday's game vs. the Warriors.
By brlinho
Stradivari wrote:Pozdrav ekipa, zanimaju me misljenja za jedan par koji planiram da odigram malo jace danas, u pitanju je Mike Conley OVER na 20.5 (vecina kladionica)

Conley je odigrao izuzetno los mec protiv Klipersa (3/14 iz igre, 0/4 za 3), i uspeo je doci do 13 poena, a gledao sam utakmicu i komentator je rekao da je to bila jedna od njegovih najlosijih partija ove sezone. Pre te utakmice, Majk je bio u sjajnoj formi - 29, 30, 29, 32 - to su njegove brojke prethodne 4 utakmice. Veci deo utakmice ce ga cuvati Schroder, kog ne smatram za dobrog defanzivca, da li ovde postoji value za + ?

Svi komentari su dobrodosli, hvala i srecno!

Ja ga uzimam,pretproslu usao i donio tiket,zadnju pao..danas ga igram over..iako nisam ja neki strucnjak,vise se vodim po formi,cistoj statistici i nekim svojim nacinom promisljanja,ali na mom tiketu sa dva para jedan ce bit Mike Conley OVER na 20.5