Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Niliw
Darko1987 wrote:
JohnnyNoCash wrote:Cekaj, zar se nece birati isti dan prve petorke?

2023 West All-Star starters:

Luka Doncic
Stephen Curry
LeBron James (C)
Zion Williamson
Nikola Jokic

Ko će im ga znati?! :roll:

Embiid nije starter, auuuu sledeću tekmu 50+… :lol:

Subota u 9, protiv Denvera
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Par mojih ideja za ovu noc

Kyrie Irving over 29,5 (1,76) bet365

Utakmica u kojoj cemo tesko vidjeti neke obrane ili nedaj boze tenziju, napadacki arsenal netsa krajnje smanjen s tim izostancima i trebat ce on potegnuti, ako bude raspolozen za igru mogla bi pasti i neka 50+ partija

DeAndre Ayton over 17,5 (1,86)

Uvijek je fina opcija kad igra cp3 da ga spaja na zicere, ovaj match up definitivno nije obicna utakmica nakon one famozne sedme utakmice u doigravanju tako da mozemo ocekivati fin dvoboj, u pravilu je igrao dobro kontra njih a isto ocekujem i danas

Bojan Bogdanovic over 22,5 (1,85) SS

Babo jako fino roka ove sezone i dok su aktualne price oko zanimanja lakersa njega previse ne dira nego reseta i dalje, utakmica kontra netsa kako rekoh i za kyrieja tesko tu ocekivati neke obrane i ocekujem dobar dio ljudi u overu ukljucujuci njega

Paul George over 22,5 (1,85) SS

On bi trebao biti veceras taj koji ce uzeti puno suteva i natrpati dobro, ova utakmica takoder obecava brdo poena bez nekih obrana a moja lova ide na njega

Sto bi rekli ko ce kome ako ne svoj svome, bas sad jedna od najgorih tekmi sut 4/15, ostala trojica win
By UcenikBGD
yoldza wrote:Luka kao da zna da ga mrzim :D čak indirektno mi jebe mater...ljudi ovaj mjesec i ja sam završio za ovu sezonu nema smisla više...

Polako polako samoproklamovani.
Za početak moraćeš i ti njemu da jebeš mamu,a onda će biti sve lakše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: