Curry,embid,lilard,matthews minusi odigrani
krilelipa wrote:Miki28 wrote:Cekam Ukija ali nikako da se glasne
Kao neko ko prati forum, ali nema dovoljno znanja, moram da kažem da mi je zaista žao što Miki više ne piše analize (ima tu još par ljudi koji su odustali, ali njih nešto i ne viđam više, a za Mikija se zna da je tu, na forumu).
Iz njegovih analiza može se mnogo naučiti. Najviše o tome na šta treba obratiti pažnju kod igrača, kod timova, neki detalji koje primete samo iskusni poznavaoci. Uopšte nije bitno da li je konkretna analiza dobitna to veče, ako si pametan, vrlo lako možeš iz nje izvući korist za naredne mečeve. Zato mi je žao što se čovek povukao iz onoga što je na ovom forumu radio najbolje...bolje svakako i od ovih sarkastično, zajebantskih komentara koje ostavlja
Tu sam ja, bice i analiza. Islo je dobro momcima, bas su fino pogadjali.
A mora se komentarisat, bude zanimljivije
Jeremylamb wrote:Clarkson 13.5+
Adams 13.5+
Ibaka 12.5+
Sportlife Mk
Jel igra Adams?
Ibaka starter ili sa klupe vcrs?
Clarkson? Novi trener, znas njegov rad i kako voli igrati?
Miki28 wrote:Ajde ajde, bice bolje. 8 utakmica danas
Ne d'o Bog da ja u ovom trenutku dam nesto, da neko prepise i padne za dzabe. Ovo je uzas
UrosGospodarVremena wrote:Miki28 wrote:Ajde ajde, bice bolje. 8 utakmica danas
Ne d'o Bog da ja u ovom trenutku dam nesto, da neko prepise i padne za dzabe. Ovo je uzas
Uki ako nastavis tako razmisljati necemo mi nikad zapalit te gradele u Splitu..
Kazan23 wrote:Joj Ucenice taman sam te htjeo pohvaliti kako si sazrio u pravog junaka ovog foruma, a ti i dalje samo zajebavas jadne ljude.. pa sta ga zajebavas sto se nafulao.. ajde ak si tolko mudo daj do 17h 6 parova da vidimo kolko ces ti pogodit?
Samo zbog budjenja Kleja maksimalni respect. On je namirisao eksploziju.
I Kantera smo eto uhvatili na povopjnim granicama, jeste da sam ja minus ali moraju se jurit najbolje granice
Kazan23 wrote:Joj Ucenice taman sam te htjeo pohvaliti kako si sazrio u pravog junaka ovog foruma, a ti i dalje samo zajebavas jadne ljude.. pa sta ga zajebavas sto se nafulao.. ajde ak si tolko mudo daj do 17h 6 parova da vidimo kolko ces ti pogodit?
Nažalost nisam nikakvo mudo!!!