Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By slaven96
drMaTh said

Galinari 16.5 vise
Nemam vremena za veliku analizu, ali veceras se ocekuje puno poena, cuva ga prosjecni Butler, u prvoj utakmici je ubacio 7 poena u 24min uz sut 1/10, a u drugoj utakmici je ubacio 17 poena uz sut 6/15. Nakon ozljede se dize u formi, pa je u prosloj utakmici ubacio 23 poena Sacramentu u 36min, a i veceras ocekujem da ce nositi ekipu i da ce dobiti 35+min. Sretno http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Lagano proslo :)
By mhkladionicar
mhkladionicar said

slazem se spike durant bi veceras trebao preci granicu od 29.5 (wwin) proslu protiv lakersa je realno trebao ici preko 30 na kraju 26,veceras ipak ocekujem opet jednu njegovu odlicnu utakmicu sa 30+ poena westbrook jeste u dobroj formi ali opet znamo svi kako on igra to si dobro rekao ceka ga chandler pod kosem tako da ce tesko sta napraviti ulazima pod kos a sa poludistance je znao vise puta imati dosta slab sut granica je po meni prevelika 27.5 tako da cu i ja odigrati veceras durant over 29.5 a westbrooka cu preskociti

ocekivano durant isao na 30+ poena :D
westbrooka sam morao preskociti i dobro je sto sam to uradio jer malo je previse na njega staviti granicu od 27.5 iako je u dobroj formi :/
By d1d1
#6116 Craw.Jam(-17,5+)-Den-LAC 2
Lawson T.(-19,5+)-Den-LAC 2

Nemam vremena za analize ako se nekom sviđa neka prepiše.
(Bas mi je drago sto je listic prošo tako da neki ljudi na forumu budu malao pažljiviji kad pocnu vrijeđat nekoga istavljat mu dislike jer nije napiso analizu. Hvala pojedincu koji je stao bar donekle na moju stranu.)
By Globetrotter
Globetrotter said

pozz decki,evo naisao sam na ovaj forum i sve pohvae,stvarno se moze naci odlicnih analiza,i sam dosta pratim NBA pa cu se probat polako ukljucivati..
Moja 2 para za danas sa jacim ulogom :

NY Knicksi-Oklahoma konacni ishod 2 @ 1.45
-pomalo i navijacki ali OKC je sigurno bolja momcad,u borbi su za 1.mjesto na zapadu i svaka pobjeda je vazna,pitanje je hoce li Melo veceras nastupiti ali gledajuci NY protiv Clevelanda mozda bolje i da ne igra,dok je bio u igri gubili su 15-20 razlike,nakon njegove ozlijede poceli su igrati,normalno moze se dogodit los dan al mislim dda im ni on danas ne moze pomoci,NY su starija ekipa i sinocnja tekma ce sigurno ostavit traga na njima..

K.Maritn over 13.5 @ 1.85
-igrac koji sigurno nije u dobroj formi ali danas ne mogu a da ne odigram na ovoj granici.U zadnje 2 tekme ima los sut ali je i s tim bio tu negdje s kosevima, Lakersi 3/12 3 trice i 2 bacanja za 11 poena,protiv LAC 3/12 2 bacanja za 10 koseva,znaci u prrosjeku uzima oko 12-13 suteva i plus koje slobodno bacanje moralo bi biti dovoljno,NY nije narocito dobar u branjenju vanjske linije i mislim da ce danas Martin ulaskom s klupe napokon biti onaj pravi i prebaciti ovu granicu....Sretno

I OKC i Martin prosli na knap,trebalo je izbjec Westbrooka i Paula,svi su se na njih nakacili,danas idemo dalje