Holiday said
Golden State-New York 1 1.60
Zadnja utakmica veceras ce se odigrat u Oracle Areni u Golden Stateu. Prva utakmica ove godine između ove dvije ekipe je zavrsila pobjedom Knicksa u Madison Square Gardenu 109-105. Ozljede Mella i Stoudemira mogu stvoriti probleme veceras za Knickse iako Knicksi imaju 3-1 score u zadnje 4 utakmice. Knicksi su najstarija ekipa lige i dodavanje dodatnih minuta njihovoj klupi zahvaljujuci ozljedama bi moglo stvorit probleme u vecerasnjoj utakmici. Warriorsi imaju dva poraza zaredom koja su stvorila nekakvo očajanje u ekipi. Nedostatak nekog veterana koji bi bio vođa ekipe je mozda njihov najveci problem, Glavna stvar za Warriorse veceras bi trebao bit brzi tempo koji bi mogao nastetiti ostecenoj ekipi Knicksa. Warriorsi su zeljni pobjede i mislim da ce tako igrat veceras i mislim da ce brzi tempo i puno igre gore dole biti previse za Knickse.
Ukupna kvota 2.96
Toliko od mene veceras kvote i parovi su iz Germanije. Sretno svima
Oprosti brate, ali odigrati 1.60 na Golden State je čisto bogohuljenje. Da su u nekoj formi ok, ali nekonzistentni su, i možda bez Leeja a Knicksi vjerojatno sa Carmelom, al i da su bez njega pobjeđuju.