Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Matya EllisMVP
tony_kukoc said

Matya said

tony_kukoc said

zna li itko zasto u hrvatskoj lutriji nema nba ponude ni igrača ni ništa barem ne na internetu? ako ima može link, hvala?!?!

zato što su uplate moguće do 11 sati, sad je proslo 12 već i azurirana je ponuda za drugi dan.

preloše...kakva je to smješna klada? ja uplatio pare sad nv račun zbog veće uplate i sad ništa znači...lol

haha a jbg bit ce za sutra. pazi si samo na to da uplatis do 11 jer poslije je gotovo. Wink
By kinder
#692 Jordan Crawford pocinje sa klupe utakmice, pozvali su Macka iz d lige.Moguce da ce Jordan imat manju minutazu danas pa samim tim i manje suteva i poena
By wade87
#693 Sranje se dogada, Crawford krece s klupe tako da moja preporuka je da ga izbjegnete veceras
By MvP39
tony_kukoc said

zna li itko zasto u hrvatskoj lutriji nema nba ponude ni igrača ni ništa barem ne na internetu? ako ima može link, hvala?!?!

kod njih ti je u 11 fajront...kreteni :) nema kladenja na nocne utakmice...vec sam im ja srao preko maila za to hahahha
By NYK
Matya said

Agent0 said

Po meni DeRozan ide preko 20, nema Lowrya, Valanciunasa, Bargniania, Fieldsa i samim tim bih vezao
San Antionio -13,5 h1
Parkera 20,5 manje

Sretno

Pazi se Derozana. Pogotovo kad je takva situacija da nema nikog pa automatski on mora u over. Nije me jednom tak zeznuo. Puno je zahvalniji igrač za igrat undere nego overe.

care zadnje 4 protiv spursa mu je prosjek 27.8,to dovoljno govori da ga treba over igrat :) i još uzeti u obzir ko sve fali kod toronta :)
By Matya EllisMVP
NYK said

Matya said

Agent0 said

Po meni DeRozan ide preko 20, nema Lowrya, Valanciunasa, Bargniania, Fieldsa i samim tim bih vezao
San Antionio -13,5 h1
Parkera 20,5 manje

Sretno

Pazi se Derozana. Pogotovo kad je takva situacija da nema nikog pa automatski on mora u over. Nije me jednom tak zeznuo. Puno je zahvalniji igrač za igrat undere nego overe.

care zadnje 4 protiv spursa mu je prosjek 27.8,to dovoljno govori da ga treba over igrat http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif i još uzeti u obzir ko sve fali kod toronta http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

ma da mu je 800 prosjek i dalje bi ga under igrao. od kad me je jednom tak unistio dok je jednostavno morao u over jer isto tako nije bilo nikog i bio je valjda jedni regularni starter u petorci a ispucao je smao 9 suteva oznacio sam ga crnim slovima i ako mi ide na listic onda ide under.
By NYK
Matya said

NYK said

Matya said

Agent0 said

San Antionio -13,5 h1
Parkera 20,5 manje

Sretno

care zadnje 4 protiv spursa mu je prosjek 27.8,to dovoljno govori da ga treba over igrat http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif i još uzeti u obzir ko sve fali kod toronta http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

ma da mu je 800 prosjek i dalje bi ga under igrao. od kad me je jednom tak unistio dok je jednostavno morao u over jer isto tako nije bilo nikog i bio je valjda jedni regularni starter u petorci a ispucao je smao 9 suteva oznacio sam ga crnim slovima i ako mi ide na listic onda ide under.

jbg,klada se ne igra na emocije i na inat...i mene je taj put uniištio ali treba biti realan i reći da je prije toga dosta puta išao u over kad su ga svi igrali,pa je onda ispao iz forme i zaredao undera, ali dobar je to igrač i pogotovo u nedostatku 2 bitna igrača on mora preuzeti odgovornost i biti glavna opcija u napadu.Statistika ide u prilog njemu i overu,i vjerojatno da nije barem 10 ljudi na ovom forumu skinuo za pare 2-3 puta ove sezone sad bi pričali o overu kao najvećem ziceru dana jer realno trenutno je upravo on glavni igrač toronta kada se ozljede uzmu u obzir
By Falcao
#699 Harden J.(-24,5+)-Min-Hou više
Lin J.(-14,5+)-Min-Hou više
Thornton M.(-15,5+)-Por-Sa više
Denver(h-3,5)-L.A.Lakers 2
Minnesot(h-5,5)-Houston 2
Curry S.(-21,5+)-Uth-GSt više
AldridgeL(-21,5+)-Por-Sac više
misljenja?Laugh
By kinder
#700 steta za crawforda sto ce ga zamjeniti mack, nece jordan vise od 10 poena ubacit.Presjedit ce na klupi.A i James poceo trpati