mjordan23 said
nemam naviku kladit se na broj poena ekipa, vecinom se baziram na igrace, ali mi se danas ne svidja ponuda igraca, a ima dobra na poene pa ovako:
veci ulog
det - cha - ki1 - bolji su i trebali bi ih pobijedit, nema se sta puno filozofirat
la - den (210) vise - ove sezone su u obje utakmice zabili vise i to dosta vise - 225 i 240, ocekujem ih i veceras na vise od 210
pho - mem (187,5) manje - u jednoj ove sezone zabili 206, u drugoj 162, s tim da smatram da je ova prva od 206 (108:98) rijetkost kod memphisa. prije da ce se ponovit ova druga.
posto me ipak muci ova od 206, jos cu odlucit hocu mozda to zamijenit scolom (15,5) manje - kod kuce zabija u prosjeku 10,9, a cjelokupni prosjek mu je 13,1. granica je tolika samo zbog forme - u zadnjih pet ima prosjek oko 21 poen. memphisu je ove sezone zabio 4 uz sut 1-6 i 13 minuta na terenu, u drugoj 16 (taman iznad 15,5) u 37 minuta s tim da je uzeo dosta suteva. danas ce mi ipak bit mjerodavna obrana memphisa i njegov cjelokupni prosjek.
manji ulog
od ovog dvoje sta ne stavim na gornji ide na ovaj
lakersi (106,5) vise - u obje utakmice ove sezone iznad 114 i 122
monroe (15,5) vise - on ce ovisit o minutazi i broju suteva, nije skrt i to me malo muci, koliko je dobar, trebao bi uzimat vise suteva, tako da ga ocekujem tocno na 14-17. prosle sezone protiv charlotte u 4 utakmice prosjek od 19,4.
m. gasol (12,5) vise - kao sto je netko vec napisao, dobra granica od kladionice, inace je 13,5 tako da bi mogao taman danas na 13 nadam se. u dvije utakmice ove sezone im je zabio 14 i 15
gallinari (17,5) vise - u dobroj formi, zadnjih 5 utakmica prosjek od 20,2. u dvije utakmice protiv lakersa ove sezone 19,19.
previse overa, ali tako mi je ispalo danas analizom, tesko da ce proci, ali nema drugih parova, a kladionica zbog tog ne smije patit
samo da dovrsim ovo, izbacio sam gallinarija, nesta mi je previse parova i overa.
i zaboravio sam koliko ne smijem dobit zadnjih dana pa me sad bog podsjeca ozljedom lebrona!!!