Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mjordan23
mjordan23 said

nemam naviku kladit se na broj poena ekipa, vecinom se baziram na igrace, ali mi se danas ne svidja ponuda igraca, a ima dobra na poene pa ovako:
veci ulog
det - cha - ki1 - bolji su i trebali bi ih pobijedit, nema se sta puno filozofirat
la - den (210) vise - ove sezone su u obje utakmice zabili vise i to dosta vise - 225 i 240, ocekujem ih i veceras na vise od 210
pho - mem (187,5) manje - u jednoj ove sezone zabili 206, u drugoj 162, s tim da smatram da je ova prva od 206 (108:98) rijetkost kod memphisa. prije da ce se ponovit ova druga.
posto me ipak muci ova od 206, jos cu odlucit hocu mozda to zamijenit scolom (15,5) manje - kod kuce zabija u prosjeku 10,9, a cjelokupni prosjek mu je 13,1. granica je tolika samo zbog forme - u zadnjih pet ima prosjek oko 21 poen. memphisu je ove sezone zabio 4 uz sut 1-6 i 13 minuta na terenu, u drugoj 16 (taman iznad 15,5) u 37 minuta s tim da je uzeo dosta suteva. danas ce mi ipak bit mjerodavna obrana memphisa i njegov cjelokupni prosjek.
manji ulog
od ovog dvoje sta ne stavim na gornji ide na ovaj
lakersi (106,5) vise - u obje utakmice ove sezone iznad 114 i 122
monroe (15,5) vise - on ce ovisit o minutazi i broju suteva, nije skrt i to me malo muci, koliko je dobar, trebao bi uzimat vise suteva, tako da ga ocekujem tocno na 14-17. prosle sezone protiv charlotte u 4 utakmice prosjek od 19,4.
m. gasol (12,5) vise - kao sto je netko vec napisao, dobra granica od kladionice, inace je 13,5 tako da bi mogao taman danas na 13 nadam se. u dvije utakmice ove sezone im je zabio 14 i 15
gallinari (17,5) vise - u dobroj formi, zadnjih 5 utakmica prosjek od 20,2. u dvije utakmice protiv lakersa ove sezone 19,19.
previse overa, ali tako mi je ispalo danas analizom, tesko da ce proci, ali nema drugih parova, a kladionica zbog tog ne smije patit http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

samo da dovrsim ovo, izbacio sam gallinarija, nesta mi je previse parova i overa.
i zaboravio sam koliko ne smijem dobit zadnjih dana pa me sad bog podsjeca ozljedom lebrona!!!
By SpiGo17
#1391 9 koseva vodi miami, i sad picke nece dobit s 14 minimalno kolko mi treba, ovaj washington cijelu sezonu nije gado ovako trice kao sada. smeca
By mjordan23
SpiGo17 said

9 koseva vodi miami, i sad picke nece dobit s 14 minimalno kolko mi treba, ovaj washington cijelu sezonu nije gado ovako trice kao sada. smeca

sugavci su oni, ne trude se, ponasaju se kao zvijezde, danas je tipicni primjer toga da se na njih ne treba kladit do playoffa. danas su igrali sa 60% snage, ne trce, ne trude se, ne ginu za svaku loptu, obranu ne igraju iako je washington zabio ovako malo koseva. mozda ti ipak dobiju sa 14 sad kad udju lebron i wade.
By OT
#1393 Miami hladno dobi skoro 30 razlike Nene i Crafword debelo under ostali pogodjeno 6 od 6 i prosao jedaan tiket
By Matya EllisMVP
Matya said

Za večeras laganini bez analiza jer su mi oči pune suze zbog Wesa hahaha:

Scola UNDER 15,5 i Iguodala OVER 13,5

Scola 7, Iggy 15
Uz to je prošao i onaj tenis.

Nadam se da sam bar nekome pomogao. WinkLaugh