Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#178146 poeltl 14 doktor!!! :lol: sa 5 faula igra čitavu 4/4, ali kakva je Nurkić promaja u odbrani, bravo malsha za analize, ja trpam protiv nurka i iduću, ima da odigram Kesslera overa :D

I ne znam koliko ste primjetili ali Lillard na parketu kod 25 razlike 4 minute do kraja. Giannis počeo 4/4 iako je bilo 25-30 sa njim na parketu. On izašao ušao Holidej par minuta na isto toliko razlike, itd...
By malsha9323
#178149 Cuti nek je dosao nekako, ni on nije nista bolji I kod njega duva sa svih strana. Kessler ce to rutinski, a sutra imamo PG13 srpskog zeta ast + druga uloga u timu taj ce se sada igrati pleja do kraja sezone, granica 5.5 ocekuj 7.5 do kraja nedelje :D
By yoldza
#178151 Sve si osmekao ja ga proslu igrao imao 12 AST a granica bila 4.5...inace Kessler je usao u 4/4 da 8 poena...tako da nije bas rutinski u BO ...zato je uzeo sve lopte Fincu da prodje
By JohnnyNoCash
#178152 Ako nisi gledao mec, pogledaj sve poene sto je dao u 4/4, pogotovo taj zadnji koš :lol:

Važi šefe, samo nek se zeleni :mrgreen:

bravo za yoldzica, viljasa (ispratio sam oba u singlu 8-) , petko, niliw, a za murraya bogdana i derozana stvarno je falilo sreće.

Bogdan zadnja 3 suta promasio za over, derozan granica, a murray bez poena u 4/4 haos :oops:
By Darko1987
#178157 Markkanen kad je najviše trebao da zabija i kad se najviše trebalo igrati za njega on na klupu?!! :? Auuuu ne mogu smisliti Charlotte, franšiza koja nema smisla ni da postoji!!!! Kakvi su to divljaci majko mila… :shock: