Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
manje under wrote:
Gile777 wrote:Jokić 7 TO?? What a fuck?? Šta mu je

Vidit ćeš u PO šta mu je. Neki kažu Jocker, neki Chocker.

To se slažem kako može da gleda nosatog Marokanskog Canadjanina da onako lose vodi napade to mi neće biti jasno...pa bolje mu je Campazzo nego ovaj debil
By Darko1987
RussellWestbrook wrote:
Gurovic15 wrote:poluvreme +/-
Jokic +18
Embiid -8

Kraj

Embid +14
Frljoka - 1

Brutalna partija, šta da se kaže, sam je okrenuo tekmu, i to je to! Idemo dalje… ;)
By yoldza
Shale Brah wrote:Aj Zoele pa u prvom krugu plejoffa ces ici kuci pa ces gledati preko tv-a iz kameruna, zivi bili pa videli :mrgreen:

Bogami Harden daje njemu mnogo prostora u napadu ovaj pnp i pnr nije baš što je lako braniti...Harden je postao pravi play maker i Luka ako ovako počne da igra ima da bere MVP ko tresnje...a sjećamo se Hardena u Houstonu šta je radio sam,sad lik prvo gleda pass pa tek onda šut...opasna je Fila veoma...po meni finale istoka
By yoldza
Darko1987 wrote:
RussellWestbrook wrote:
Jokic +18
Embiid -8

Kraj

Embid +14
Frljoka - 1

Brutalna partija, šta da se kaže, sam je okrenuo tekmu, i to je to! Idemo dalje… ;)

MURREY -14 jebo on sve svoje ko nejga trpi CCC :lol: :lol:
By sanjin3
#178979 Poraz koji ide na dušu Malonea, konstantno je ostavljao Jokića da brani 2 na 2 Hardena i Embiida, što on realno ne može da iznese, u drugom smjeru vrhunska prilagodba Riversa što je PJ-a stavio na Jokića, dobra utakmica super :D
By Shale Brah
#178980 Jeste opasna al’ dodju i one noci kad jednostavno nece nista u kos, kad pnr i pnp ne budu prolazili(masili), a u plejofu se igra 12x sporiji ritam sto ja vjerujem da nece odgovarati ovakvoj filadelfiji jer cim se neka ekipa odvoji dvocifren broj poena, mnogo se teze stize bas zbog tog ritma plyofa. Gledao sam prvo poluvrijeme samo je jedna ekipa postojala, drugo poluvreme totalno druga prica.
Luka kad bude igrao ovako kao Harden imace 22 asistencije prosek a Mvp nagrade ce uzimati b2b jer je strasan ciglar pogotovo sa slobodnih ili slabasnih bacanja..
By Darko1987
yoldza wrote:MURREY -14 jebo on sve svoje ko nejga trpi CCC :lol: :lol:

Vidi, ja se ne mogu i neću raspravljati sa bilo kim na forumu al’ kad vidim da neko napiše da Denver ima bolji roster nego Dallas meni odmah mrak na oči pada??!!

Murray i Porter su igrači koji će da trpaju ovu sirotinju, kad god treba da pogode nešto kad je gusto to će se jako rijetko desiti, naravno uz veliku šansu da neće ni igrati Playoff jer je riječ o “staklenim” igračima.

Prsten nikad Jokić neće osvojiti sa ovom ekipom iz mnogo razloga, bar dok je ovakav roster oko njega.
By Gurovic15
Darko1987 wrote:
RussellWestbrook wrote:
Jokic +18
Embiid -8

Kraj

Embid +14
Frljoka - 1

odlicna promena na poluvremenu riversa da stavi PJ Tukera na Jokica
kao sto rece kolega Yoldza Jokic(iy nekog razloga) ima problem kada ga cuva nizi igrac i kada je agresivan bas
na EP protiv Italije ga cuvao Melli
Marrey krivac za poraz+Niang koji je pogodio dve neverovatne trojke i po meni ON je covek preokreta