Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Nilliw
Nasir Jones wrote:Momci to je to od mene, sve sto stavim gore nesretno padam, cim ne stavim, pogodim... :roll:

Ista prica kod mene za EL, al dobro mada steta, imas fine pikove cesto prepisem od tebe i NBA i EL, npr sad sam Tompsona iz Efesa bio uzeo, ali da, imas stvarno nesrecne padove
By Nilliw
#194410 Je l ima neko iskustva sa superbetom, kakvi su, video sam ih na reklamama sad skinuo app, vidim slicno kao bet365 imaju igre koje kladionice u srbiji nemaju, ukradene, trojke, betbuilder itd bas opsirna ponuda
By Nilliw
#194417 SuperBet nudi kvotu od 2.7 na to da Dorian Fini Smit da 2 poena u prvoj cetvrtini, ovo je nesto u stilu u UcenikaBGD, inace pohvale za Gogu i Lavinovog Kulibalija uzeo sam to sinoc

Holmgren 3.5 preko 1/4 je takodje dobra opklada 1.75 kvota

Edit vec su digli na 2.5 1.8 hahaha

Jebiga
By malsha9323
#194420 Cam Johnson 2.5 threes over @ 1.85 merkur ✅✅

Opste poznata odbrana Heat-a, najbolji suter Nets-a se polako vraca u ritam nakon nekoliko propustenjh utakmica, 30+ min, ocekujem 8-10 pokusaja.

Chris Paul ast 9.5 over @ 1.85 merkur❌

Curry i Green OUT, pitanje ko je jos ostao da ume da vodi loptu u GSW, a kamoli razigrava saigrace u konkurenciji Wigginsa, Klay-a, Sarica itd... Sva kreacija spada na CP3, 30 + min, OKC odbrana nije u prvom planu.