Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
RussellWestbrook wrote:Embid zna najbolje, a cekamo i da glavni admin dobije boju na tabeli kao sto ima u imenu ;)

Hahahahahah, činjenica da ova 2 mjeseca je minus, al’ prošle sezone je bilo dosta zelenog, za razliku od tebe koji je po mojoj procjeni 90% vremena u crvenoj zoni više od godinu dana, da je neko drugi napisao ovo možda i da se zabrinem al’ vječiti kontraš, nekako me ne dotičeš ni malo… :lol: :lol: :lol:
By Teo
RussellWestbrook wrote:Embid zna najbolje, a cekamo i da glavni admin dobije boju na tabeli kao sto ima u imenu ;)

Mislis na Embida koji nije vidio ni finale konferencije a ima u ekipi superstara :lol:
By Darko1987
manje under wrote:
Teo wrote:

Mislis na Embida koji nije vidio ni finale konferencije a ima u ekipi superstara :lol:

Misliš na superstara Simmonsa?

Hahahahhaha, evo ga i drugi kontraš… :lol: :lol: :lol:
Jimmy Butler, u koju kategoriju on ide??? :roll:
By Darko1987
#179377 Ne znam jeste li primjetili @RW i @manje under kako ste počeli da “kenjate” oko jokera i mvp trke on sa @4.50 na @2.50, molim vas da trolate još jače jer “frljoka” ima odgovore za vas specijalno… :lol: :lol: :lol:
By UcenikBGD
Darko1987 wrote:Ne znam jeste li primjetili @RW i @manje under kako ste počeli da “kenjate” oko jokera i mvp trke on sa @4.50 na @2.50, molim vas da trolate još jače jer “frljoka” ima odgovore za vas specijalno… :lol: :lol: :lol:

Ma pomenuta dvojica su dijametralno suprotni. Manje under zna da je Jokic najbolji ali ga mrzi jer je Srbin i to je 101% tako. RW je klasicna kenjara koja voli svakog ko je trenutno rival Jokicu. A najvise ga ubija sto ih Jokic sve sprda. Sad se uhvatio Embiida jer je odigrao jedan dobar mec protiv Denvera, ranije se kleo u Luku Janisa Lilarda i bilo koga ko moze da se suprostavi onome koji na pitanje kako komentarise da je izabran u all star petorku ,kaze Pa nisam ni cuo za to, bio sam na hipodromu. Bukvalno mu unistava zivot, kao Dule Vujosevic detinjstvo cigojnerima sto je unistio. Pati covek svakim danom sve vise, kad vidi ujutro 26+18+15 dobija proliv na psiholoskoj bazi. Klasican navijac i RoDJer Federera i RafaJel Nadala,pa i MAreja i ostalih po potrebi,samo da Djokovic ne pobedi. Nolo Joker i Nikola Joker takvima cine zivot tuznim,razumi ih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By toshiba86
#179382 Ja to stvarno ne mogu razumijeti.To samo mi balkanci možemo izgleda.Sve se na kraju svodi na nacionalnost.Počne sa kao sportom i onda ovaj mrzi ovog onog.Nije ni čudo da smo svi u banani.nikad tu sloge ne bude.To je baš žalosno. :?
By manje under
#179383 Kako ja ako mrzim Jokića zbog toga što je Srbin volim Dončić a? Pa i Dončić je dijelom Srbin. A istina da dodatno tražim mane Jokiću zbog toga što je na ovom forumu dozvoljeno svakome tražiti mane osim Choke.. ovaj Jockeru. E kad se nešto baš ne smije sve me nekako svrbi, pa ja moram reći.