- 23 Dec 2012, 15:36
royalac said
Nešto što nije nikako spomenuto ili je bar rijetko spomenuto. Kao i juče, kada sam počeo pisati post već su bili spomenuti heroji dana i sigurice, red je na one 'zaboravljene'.
New Orleans - Indiana - x2
Odličan koeficient na odličnu Indianu. Mislim da forum poprilično zapostavlja Indianu koja ne bi trebala kiksati protiv fenjeraša večeras. Do sada nisu (ili su rijetko) dozvoljavali da se dese iznenađenja. Obzirom da su znali odigrati nerješeno za svaki slučaj stavljam x pored koji blago umanjuje koeficient ali proporcionalno povećava sigurnost
Milwaukee - Cleveland - 1
Koeficient je poprilično mali. Neću puno pričati o ovom obzirom da je po svim mogućim parametrima (bilo analitičkim bilo statističkim) ovo zicer.
Walker K. (-17.5+) - OVER
Naprosto ne mogu da vjerujem da je juče ostao ispod margine. Ova trenutna margina je preuzeta sa bet-live kladionice. Očekujem da će postići preko 20 poena. Jedino što može poći po zlu je očajan procent šuta, nadam se da se to neće desiti.
Toliko od mene, SRETNO 
Divna noć

Naime, sinoć od 7 tiketa, 5 pogođenih i 2 promašena. Ovo je prvi promašeni tiket nažalost :/ Na drugom se nalazi Irving :/ heh
Na 300 BAM dobijeno je tačno 2562.97 BAM. Prosto nevjerovatna noć
Definitivno moj savjet, igrati više tiketa i NE PONAVLJATI iste parove. Znači na jednom tiketu jedni parovi i to je to. Glupost je forsirati jedan par na veći broj tiketa jer se nikada ne zna šta se može desiti.
I statistički podaci da je neko dobar u odbrani ne znači da će mu protivnik iz napada 'leći pod ruku' i da neće opucati 25 šuteva i postići 30 poena. Ima tu dosta i u individualizmu. Jednostavno mora se pregledati doooooosta utakmica jedne ekipe/jednog igrača da bi se moglo sa sigurnošću reći kako 100% može zaustaviti ovog drugog. Sva sreća pa po statističkim parametrima ne igram.
Nadam se da je još bar neko profitirao sinoć. LAL i GSW pokazali da su napadačke ekipe, oni su bili single na 100 BAM jer sam bio toliko uvjeren u prolaz da sam razmišljao da praktično svih ovih 300 stavim samo na njih ali kasnije se predomislih pa raspucah više tiketa.
Pozdrav.