Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By dkolare4
pupii12 said

Koliko je dao A. Davis ?

U 7 minuta igre je zabio 8 poena i onda zbog dvije osobne više nije ulazio u u igru
By dkolare4
bjede said

Baja said

Izgleda da ni od gordona nisat veceras sto je cudno inace je propustao samo b2b utakmice tako da bi anderson stvarno trebo prebacit valjda nece imat najgoru sutersu vece ove sezone.

Još jedan plus za under New Orleansa! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Prestrašno kako Denver igra..Ako ovako nastave izgubit će tridesetak razlike sigurno.NOH igrači gotovo ne mogu promašit koš..sve što šutnu zabiju ili ulove napadački skok pa onda zabe..
By dkolare4
#8308 Mislim da večeras Kobe prelazi marginu od 26.5 koševa..
Redovito im zabija puno koševa i utakmica će biti brzog tempa tako da će se prije on nazabijati nego spori Howard i Gasol koji nemaju toliko konde i brzine za natrčavanja s igračima Golden Statea
Ponuda iz PSK kladionice
By Baja
#8312 ipak sam osto u gacama kako mi uso hendikep na atlantu uzeli mi 5 godina zivota
By MvP39
#8313 Lako vama srat za promasenih 5-6 poena. Sta kazete na Orlando sto je zabio 94, a ja ga igrao manje od 93,5 ?? Jebo ja njima mater sretnu.
By bjede
dkolare4 said

bjede said

Baja said

Izgleda da ni od gordona nisat veceras sto je cudno inace je propustao samo b2b utakmice tako da bi anderson stvarno trebo prebacit valjda nece imat najgoru sutersu vece ove sezone.

Još jedan plus za under New Orleansa! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Prestrašno kako Denver igra..Ako ovako nastave izgubit će tridesetak razlike sigurno.NOH igrači gotovo ne mogu promašit koš..sve što šutnu zabiju ili ulove napadački skok pa onda zabe..

Sve naopako, počevši od Hornetsa under, Washingtona under, Indiane under, Orlanda under, Georgea over...
Na ove utakmice s puno ozlijeđenih igrača treba ubuduće tuć overe izgleda. Jer nijedna ekipa u toj situaciji ne igra svoju standardnu igru. Dosta mi je bilo vidit Memphisa kojem Wizardsi sa 7 igrača u rotaciji daju 107... Svašta...
By dkolare4
bjede said

dkolare4 said

bjede said

Baja said

Sve naopako, počevši od Hornetsa under, Washingtona under, Indiane under, Orlanda under, Georgea over...
Na ove utakmice s puno ozlijeđenih igrača treba ubuduće tuć overe izgleda. Jer nijedna ekipa u toj situaciji ne igra svoju standardnu igru. Dosta mi je bilo vidit Memphisa kojem Wizardsi sa 7 igrača u rotaciji daju 107... Svašta...

Prestrašno što se večeras događa..Odjednom ova rupa o NOH-a zabija kao od šale