Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By OT
#1497 Loša noć ali baš loša..ništa večeras pet novih utakmica .. idemo dalje za iste pare ...
By Bakajoko
#1499 Ja dobio neku sicu. Zahvaljujuci drugu Eurosakalu, od njegovih prijedloga uzmem Irving i Cousins under i proslo:) Puno srece svima danas..
By bedblueboys
#1500 ma koja OKC.to je sranje od ekipe.gubi od mlitavog ,trecerazrednog protivnika,koji uz sve to ima veliki broj ozljeda,i to bitnih igraca.Gadi mi se od nje .stramota.ovo je pravo ludilo.jos jedan dokaz da se nista ne zna sa NBA-om.ne trebaju nam nikakve analize ili detaljne informacije.ovo je postalo kao eci-peci-pec,ako zeli da udje ucice i gotovo.
By bedblueboys
bedblueboys said

utah -dalas-1 h

Nije mi jasan Dalas sta radi od utakmicu u kojoj misliomo da igra pravi sampionski tim ulazi u utakmicu gde mislimo da igra neka amaterska ekipa.Dirk se vratio ali nista novo,cak mislim i da je usporio igru u napadu,ne moze uhvatiti ritam nikako a u tom sivilu ulazi i ceo tim.Danas nemaju sta traziti kod Jazere,koji su napokon poceli da uzimaju bodove i na goste.Kad igraju kuci su prava masinerija ,i retko kada gube.Mislim da ce pokriti i hendikep veceras,jer Dalas je prasvi tim za motivaciju a s drugu stranu nije nikakva precka u ovom momentu za tim kakav je Utah

lagano :)
By OT
bedblueboys said

ma koja OKC.to je sranje od ekipe.gubi od mlitavog ,trecerazrednog protivnika,koji uz sve to ima veliki broj ozljeda,i to bitnih igraca.Gadi mi se od nje .stramota.ovo je pravo ludilo.jos jedan dokaz da se nista ne zna sa NBA-om.ne trebaju nam nikakve analize ili detaljne informacije.ovo je postalo kao eci-peci-pec,ako zeli da udje ucice i gotovo.

Za OKC se ne slažem mora se nekada desit da izgube i oni su ljudi od krvi i mesa jbg..

A za ovaj drugi dio AMIN!!! AMIN!!! AMIN!!! Ali eto reda radi nešto se napiše i to je to... Da ja stavim recimo neki par kp2 lupam kvota 3,30 i da napišem neke razloge 99% ljudi bi igralo opet prema koeficijentu..tako da večina analiza počinje i završava na koeficijentu..jedino kad mi je dosadno onda uzmem i napišem neki traktat...
By mestar_10
#1508 durantula se zaustavio ipak na 29 poena,prosao under, par je uzet sa dvoznaka cisto informacije radi ovima sta su komentirali moj post kakvi facebook pobogu